FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Comunicat agresiv al clubului din Superligă: „Am solicitat intervenția organelor competente!”

Prim-divizionara din Arad a emis un comunicat în care explică motivele excluderii asociației Suporter Club UTA din structura de organizare / FOTO: Facebook @UTA
Prim-divizionara din Arad a emis un comunicat în care explică motivele excluderii asociației Suporter Club UTA din structura de organizare / FOTO: Facebook @UTA

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2024 21:18 / Actualizat joi, 15 februarie 2024 21:23

Prim-divizionara din Arad a emis un comunicat în care explică motivele excluderii asociației Suporter Club UTA din structura de organizare.

Continuă conflictul intern la Arad. Asociația Suporter Club UTA a fost exclusă din conducerea clubului în urma votului Adunării Generale. Clubul condus de Alexandru Meszar a emis astăzi un comunicat în care explică decizia. 

Mircea Rednic, show în conferință » Și-a strigat jucătorul, s-a ridicat și a început să cânte: „Cheamă-l, mă! Nu v-ați săturat de mine?”
UTA
Mircea Rednic, show în conferință » Și-a strigat jucătorul, s-a ridicat și a început să cânte: „Cheamă-l, mă! Nu v-ați săturat de mine?”

UTA, comunicat agresiv împotriva asociației Suporter Club UTA

1.Motivul pentru care s-a votat excluderea SCU din Asociația Fotbal Club UTA Arad: De aproape doi ani clubul UTA este hărțuit de un șir de acțiuni și de un comportament vulgar și agresiv din partea SCU. Aceste acțiuni îngreunează activitatea de zi cu zi a clubului, produc prejudicii majore financiare, sportive și de imagine. Având toate acestea în vedere, SCU a devenit din asociat un grup de presiune în slujba unor interese străine fenomenului fotbalistic, iar astfel străine și de Clubul UTA. Acesta a fost motivul pentru care s-a votat, luni, excluderea SCU din asociație. Garantat clubul nu-şi va schimba numele şi nu-şi va pierde identitatea.

2. Agresarea verbală a jucătorilor după meciul UTA - FC Botoşani: Clubul UTA Arad a solicitat organelor competente sancționarea și interzicerea la competițiile sportive a câtorva persoane din galeria UTA-ei (gruparea Neuman’s) care, după meciul UTA – FC Botoșani, au agresat verbal, au înjurat în mod vulgar și au intimidat jucători ai echipei noastre în fața altor sportivi și spectatori, într-un mod total nedemn conduitei firești la o competiție sportivă. Suporterii UTA-ei sunt recunoscuți în țară ca buni cunoscători ai fenomenului, pentru fair-play, pentru spiritul lor sportiv tradițional, şi nicidecum pentru comportamentul agresiv, vulgar şi intimidant. Suntem convinși că suporterii care iubesc clubul necondiţionat condamnă - chiar dacă nu strigând în gura mare - acțiunile, comportamentul și limbajul vulgar, atitudini nedemne arădenilor, acțiuni, devenite de o vreme obișnuite și prin care se încearcă destabilizarea clubului în speranța înlesnirii concretizării interesului dubios pe care îl servesc. Aceste acțiuni aduc prejudicii majore, atât sportive, cât şi financiare, nemaivorbind de cele de imagine.

3. Despre unele acuzații fără fond, repetate fără întrerupere de liderii SCU: Clubul UTA vinde bilete și abonamente respectând în totalitate legislația în vigoare și Codul Fiscal, fapt confirmat deja de nenumărate ori de instituţiile de control. Pentru produsele deja fiscalizate și pentru produsele pentru care se solicită factură nu se eliberează bon fiscal, acest lucru fiind normal şi legal. Pentru toate celelalte produse se eliberează, desigur, bon fiscal. Bine de știut!
- Comunicatul clubului UTA

Punctul 2 din comunicatul emis de UTA face referire la insultele primite de portarul Florin Iacob din partea unui grup restrâns de fani, după remiza cu FC Botoșani, scor 2-2.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

VIDEO Mircea Rednic, show în conferință » Și-a strigat jucătorul, s-a ridicat și a început să cânte: „Cheamă-l, mă! Nu v-ați săturat de mine?” 

Citește și alte știri din Superligă: 

Mihai Rotaru, „înțepătură” de nicăieri la adresa Rapidului: „Eu cred că domnul Șucu l-a comandat!”
CSU Craiova
Mihai Rotaru, „înțepătură” de nicăieri la adresa Rapidului: „Eu cred că domnul Șucu l-a comandat!”
Cristiano Bergodi, amuzat de declarațiile lui Gigi Becali: „Pe mine mă face să râd, au adus artificiile, gata!” » Ce spune despre problemele de lot și de  strategia de transferuri
RAPID
Cristiano Bergodi, amuzat de declarațiile lui Gigi Becali: „Pe mine mă face să râd, au adus artificiile, gata!” » Ce spune despre problemele de lot și de strategia de transferuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Trotsky
Trotsky  •  16 Februarie 2024, 10:59

Pe bune ăștia??? Adică suporterul nu mai poate sa-i dea binețe unui jucător care te îngroapă la un meci??? Auzi, autoritățile competente??? Femeia de servici de club? Fochistul??? N-au facut decat sa duca disputa la un nou nivel - welcome FC Arad!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează