FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Comunicat CSA » Armata îi pune frână lui Talpan și îi dă o veste excelentă lui Becali: "Rămânem consecvenți"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 ianuarie 2017 10:47

Clubul Sportiv al Armatei a emis astăzi un comunicat de presă în care a afirmat că va continua lupta cu Gigi Becali pentru marca Steaua.

  • În comunicat, CSA spune că intenționează să continue planul de a înființa echipa în Liga a 4-a, dorindu-se promovarea în 2020. Astfel, comunicatul Armatei pare că vrea să îl mai tempereze pe Florin Talpan, juristul CSA, care a cerut răspicat ca Becali să dea echipa din Liga 1 Armatei.
  • Armata a evidențiat din nou ideea că se dorește ca echipa să înceapă din Liga a 4-a și să promoveze treptat.
  • În plus, oficialii CSA par că fac referire la Talpan și atunci când afirmă că "multe dintre declaraţiile şi luările de cuvânt exprimate în ultimele zile de diferite persoane, nu se înscriu în strategia de dezvoltare a proiectului secţiei de fotbal"

CSA susține că va continua să procesele aflate pe rol pentru marca " Steaua" și vrea ca deciziile judecătorești să fie puse în aplicare.

Comunicatul integral al CSA:

"Pentru corecta informare a opiniei publice şi în special a suporterilor roş-albaştri, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” (CSA) face următoarele precizări:

CSA rămâne consecvent proiectului de înfiinţare a echipei de fotbal seniori, sub conducerea antrenorului-coordonator (director tehnic) Marius Lăcătuş. Proiectul a fost prezentat oficial în cadrul conferinţei de presă din data de 14 decembrie 2016 şi prevede înscrierea în Liga a IV-a, promovarea, în fiecare an, prin merit sportiv, în ligile superioare, astfel încât, în anul 2020 echipa să poată accede în prima ligă valorică, sincronizându-se cu finalizarea modernizării stadionului de fotbal.

CSA „Steaua Bucureşti” apreciază interesul mass-media pentru acest subiect, dar face precizarea că multe dintre declaraţiile şi luările de cuvânt exprimate în ultimele zile de diferite persoane, nu se înscriu în strategia de dezvoltare a proiectului secţiei de fotbal, acestea reprezentând pure speculaţii sau interpretări personale.

CSA „Steaua Bucureşti” va depune în continuare toate diligenţele legale pentru finalizarea cauzelor aflate pe rolul instanţelor de judecată, precum şi pentru asigurarea punerii în executare a hotărârilor judecătoreşti pronunţate în toate aceste cauze pentru protejarea mărcii „Steaua Bucureşti” şi are aşteptarea legitimă de punere în executare a acestora de către toate părţile implicate, în termenul procedural legal, pentru a se evita procedura executării silite.

Toate demersurile în instanţă depuse pentru protejarea patrimoniului şi mărcii „Steaua Bucureşti” au fost promovate de conducerea Clubului Sportiv al Armatei conform competenţelor legale. Departamentului juridic al CSA „Steaua Bucureşti” i-a fost asigurat constant sprijin juridic atât prin Direcţia Juridică a M.Ap.N., cât şi prin contractarea unei case de avocatură specializată în proprietate intelectuală în cadrul recursului CSA „Steaua Bucureşti” judecat în Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a condus la pronunţarea Deciziei civile nr. 3425/2014, prin care marca „Steaua Bucureşti” a revenit în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei.

CSA „Steaua Bucureşti” este o instituţie reprezentativă în domeniul sportului de performanţă românesc subordonată Ministerului Apărării Naţionale, astfel încât toate punctele de vedere agreate la nivelul Consiliului de conducere al CSA vor fi exprimate consecvent, transparent şi exclusiv prin mijloace de comunicare oficiale.

Promovând întotdeauna valorile sportive, CSA „Steaua Bucureşti” îi asigură pe suporterii stelişti că va duce mai departe istoria de zeci de ani scrisă de generaţii întregi de sportivi şi că, prin demersurile sale va continua tradiţia fotbalistică roş-albastră" Biroul de presă al CSA Steaua București

Astăzi, de la ora 13:00, Gigi Becali va susține o conferință de presă și va vorbit despre scandalul cu CSA.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
1701069940184156
Florin Ion  •  17 Ianuarie 2017, 19:35

Unde au fost generalii atatia ani?! Au facut ciocul mic pt ca Becali a fost generos! Acum sunt prinsi intre incapatanarea lui Talpan si mita lui Becali! Normak ca ar vrea sa-l scalpeze pe Talpan dar nu pot pt ca asta a castigat procesul! Daca Talpan pierdea, era de mult aruncat din armata. Evident ca generalii, inclusiv Nastase, un mare tenismen dar si un mare *** ca si Becali, ii iau apararea lui Becali pe ascuns. De fatada, il sustin pe Talpan. De teama evident. E dulce viata de general in Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

993392474058606
Boris Georgescu  •  17 Ianuarie 2017, 17:08

Unde a-ti fost *** 27 ani de zile? A-ti dormit si acum va-ti adus aminte ca a-ti avut o echipa de fotbal ?Sau mirosul banilor v-a trezit interesul subit. Pai daca nu era prostul de Becali ,Steaua voastra era de mult amintire asa ca in loc sa-i multumiti voi il tarati prin procese si vreti sa-i furati echipa prin tertipuri avocatesti dubioase. *** lasati echipa si omul in pace sa-si vada de drumul lor iar voi daca vreti fotbal faceti-va echipa si mucles .Sigla aia dupa care urlati ca *** era la gunoi de mult daca nu era Gigi iar de clubul vostru se uita de mult. Asa sa va fie rusine omul ala a tinut o legenda vie ca sa veniti voi burtosi nerusinati sa o luati inapoi ca acum va place. *** neamuri proaste ce sunteti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  17 Ianuarie 2017, 15:56

Gigi a renuntat la palmares, marca sigla Marţi, 1 noiembrie 2005"Sebastian Bodu a zis ca marca Stelei valoreaza o suta de milioane de dolari. Azi, printr-un contract de cesiune, am cedat marca Steaua vechii asociatii care este debitoare la stat. In acest moment vechea societate nu mai este insolvabila, deoarece are aceasta marca. Am renuntat si la istorie, si la traditie, la tot. Am inregistrat acest contract de cesiune la Administratia Finantelor Publice sector 6", a spus Becali. Becali a afirmat ca presedintele ANAF, Sebastian Bodu, poate sa scoata la licitatie marca Steaua si sa o vanda. "Acum Bodu poate sa o scoata la licitatie sa o vanda si sa-si recupereze datoria de care spune el. Din moment ce Bodu a spus ca am luat eu traditie si istorie, eu ii zic acum: «Ia-o, vinde-o si ia-ti banii». Daca vor sa schimb si culorile, o sa le schimb, dar poate o sa particip si eu la licitatie, poate dau eu 20, 30 sau 90 de milioane.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează