FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Comunicat Peluza Sud Steaua, după ce Gheorghe Mustață a „revendicat” în numele FCSB noua Ghencea: „Aparține steliștilor”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2020 22:03

La nici 24 de ore după ce Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, a declarat public că-și dorește ca echipa din Liga 1 să evolueze pe noul stadion din Ghencea, Peluza Sud Steaua a reacționat printr-un comunicat. 

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua. 

Facțiunea care susține echipa din Liga 4 a luat poziție în fața declarațiilor lui Mustață. „Pentru toți cei ce își fac speranțe și încearcă marea cu degetul, ținem să le precizăm foarte clar: Peluza Sud Steaua nu va accepta ca vreo altă echipă să joace în postura de gazdă pe stadionul din Ghencea

Stadionul și complexul Steaua aparțin steliștilor și nu vom considera NIMIC ca fiind prea mult pentru a apăra acest principiu! Dacă până acum oficialii clubului au spus același lucru și au argumentat legal, de data asta o spunem și noi, ca să fie clar”.

Gheorghe Mustață: „Unde scrie că n-avem voie să jucăm pe Ghencea? Mă duc și-l închiriez și gata”

„Unde scrie că nu avem noi voie în Ghencea? Acolo sunt banii tuturor din țara asta. Personal, mă voi duce și îl voi ruga pe Gigi Becali, indiferent cât de mică e șansa. Și noi vom insista să mergem acolo.
 

Cum adică? Toată lumea are voie să joace acolo și noi nu? Mă duc și îl închiriez și gata. Sunt bani publici. Noi merităm să jucăm și acolo. Toată lumea are voie, orice echipă din Liga 1, Liga 2. Joacă acolo cine plătește, la fel ca pe Național Arena”

GHENCEA, proiect inițial

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • Ce este nou: suprafața construită ajunge la 82.000 mp, de la 70.000 mp; peste 570 de locuri de parcare; crearea de spații de antrenament pentru alte sporturi

Citește și alte știri despre FCSB:

Gheorghe Mustață, lider de galerie FCSB: „Unde scrie că n-avem voie să jucăm pe Ghencea? Mă duc și-l închiriez și gata”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (43)
alex_1973
alex_1973  •  27 Mai 2020, 16:58

Mustrata poate inchiria pe orice termen btea.dar nu on Ghencea ci cateva statii mai sus pe Sos.Alexandriei la Penitence Rahova.Poate juca cu Jiji si mimisor acolo cat vor dori.

105662257060988
Eugen Qy  •  16 Aprilie 2020, 03:29
Postat de terminator_2 pe 30 Martie 2020, 13:22

Stadionul costa 100 de milioane de euro statul roman și nu 66...este construit din bani publici di nu din bugetul arnatei. Fondul Național de Investiții și Dezvoltare in este banii tarii, banii tuturor romanilor în proiecte care sa aducă profit României, pe principiul acesta fincrioneaza acest Fond. Statul trebuie sa își recuoere investiția în cel mai scurt timp și sa treacă pe profit. Fondul nu face cadouri nimănui, nici armatei nici lui Becali. Vrei sa joci, o comisie speciala a Fondului va stabili o chirie, pentru meciurile din campionat, din Europa, pentru meciurile echipei naționale, exact ca și pe Arena Națională. Chiria va fi probabil undeva la 30-35000 de euro plus TVA, cine vrea sa joace plătește.

Scuza-ma dar esti OBOSIT RAU ! Pai Stadionul poate costa si 100 de miliarde de dolari ca tot aia e! Atata timp cat eu Armata am avut STADIONUL MEU pe care TU Stat roman mi l-ai demolat, e absolut FIRESC sa imi faci altul in locul lui . Daca pe tine Fond de investitii te-a interesat sa ai un Stadion Modern pentru ca STEAUA a fost la timpul lui cel mai modern stadion din tara , ai bagat baii si l-ai construit. Nu ma poti OBLIGA sa primesc in Casa mea ARMATA , toate puslamalele si pe toti cei care inca imi datoreaza sume colosale !!! Deci tu pui astfel problema. Tu ai o casa si vin eu si ti-o demolez apoi in curtea ta eu construiesc o casa mai frumoasa pe care ma fac stapan ? Intelegi ABSURDUL cererii tale ?

1990895087815388
Austrus Wiener  •  30 Martie 2020, 13:34

Devastau pur și simplu pe unde treceau, că lăcustele erau, furau orice din PECO! Orice! Ajuns cu bine la Viena, după ce au jefuit în stil mare Outlet-ul din Parndorf, deschis cu vreo doi ani înainte, am mai fost obligat să plătesc "o masă" pentru doi jmekeri care îmi blocau geanta în cala de bagaje, adică altă sută de mărci germane. Altor trei membri de familie le-am pus la dispoziție numerele de contact ale clanului Mustață-Pavel pentru deplasarea din Anglia, de luna următoare, iar un an după mi-am adus și nevasta când au picat cu echipa elvețiană în primul tur. Tot prin intermediul lui Mustață am rezolvat trecerile fară griji ale unor amici care au ales Irlanda în 2005, cu ocazia deplasării pentru meciul cu Shelbourne. 1000 de euro de persoană a fost cadoul pentru deja liderul unic al suporterilor Stelei. Biletele de meci/avion, cazarea sau taxa de viză au fost achitate de turiștii deghizați în suporteri. Grup de vreo 200 de oameni din care s-au întors acasă vreo 30… Ăsta e personajul Gh. Mustață, care îl ceartă azi pe Marius Lăcătuș!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close