FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gheorghe Mustață, lider de galerie FCSB: „Unde scrie că n-avem voie să jucăm pe Ghencea? Mă duc și-l închiriez și gata”

Stadionul din Ghencea va fi gata în scurt timp. Sursă foto: Facebook CNI +13   FOTO
Stadionul din Ghencea va fi gata în scurt timp. Sursă foto: Facebook CNI

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 23:07

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, facțiunea care tocmai ce a revenit lângă FCSB, e ferm convins că echipa lui Gigi Becali va putea evolua pe noul stadion din Ghencea.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua. 

Invitat la o emisiune radio, liderul ultrașilor de la FCSB a mărturisit că îi va solicita lui Gigi Becali să facă toate eforturile pentru ca vicecampioana României să joace pe noua „bijuterie” din Ghencea. 

„Unde scrie că nu avem noi voie în Ghencea? Acolo sunt banii tuturor din țara asta. Personal, mă voi duce și îl voi ruga pe Gigi Becali, indiferent cât de mică e șansa. Și noi vom insista să mergem acolo.

Cum adică? Toată lumea are voie să joace acolo și noi nu? Mă duc și îl închiriez și gata. Sunt bani publici. Noi merităm să jucăm și acolo. Toată lumea are voie, orice echipă din Liga 1, Liga 2. Joacă acolo cine plătește, la fel ca pe Național Arena”, a declarat Gheorghe Mustață, invitat la Radio Sport 1. 

30.500 de locuriva avea stadionul din Ghencea. Arena ultramodernă va fi gata, cel mai probabil, spre finalul primăverii acestui an

GHENCEA, proiect inițial

  • Capacitate: 31.254 de locuri
  • Cost: 64.500.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă
  • Ce este nou: suprafața construită ajunge la 82.000 mp, de la 70.000 mp; peste 570 de locuri de parcare; crearea de spații de antrenament pentru alte sporturi
+9 FOTO

Mustață: „Gigi Becali, ciobanul ăsta, ține fotbalul în viață”

„Da, e adevărat că Gigi Becali m-a căutat la pușcărie! Chiar dacă lumea spune despre el că e cioban, el și-a asumat asta. Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”- Gheorghe Mustață

Citește și alte știri despre fotbalul românesc:

FOTO Imagini de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf » Se lucrează, în ciuda pandemiei de coronavirus

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
breitner
breitner  •  29 Martie 2020, 15:29

Si unde scrie ca proprietarul accepta cererea de inchiriere? Poate ii cere 1 milion de euro! Doar in mintea puscariasilor poate se va intampla.

alex_1973
alex_1973  •  29 Martie 2020, 12:00

Intradevar FCSB ul nu poate juca in Ghencea atata timp cat Gigi nu si plateste datoriile catre Steaua.Talpan are dreptate..Gigi nu o sa plateasca niciodata.El vrea gratis.Acest individ care zice ca inchiriaza el Ghencea habar nu are despre ce vorbeste.Nu face dacat sa spuns ceva care sa apara in presa.Nu inteleg cum este bagat in seama cu prostiile lui.

alex_1973
alex_1973  •  29 Martie 2020, 11:55

Un ziar serios si o redactie condusa de un ziarist integru nu ar baga niciodata in seama un intherlop.daramite sa mai si publice interviuri .Musthata nu a reprezentat niciodata Steaua.el o sa se duca mereu dupa cel care il plateste.Maine daca Negoita il plateste o sa il vedem instalat sef la Dinamo.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează