FOTBAL  »  AMICALE  »  DINAMO

DINAMO - LINFIELD 2-0 // VIDEO Dan Nistor după primul amical: „Mai rău de-atât nu are cum să fie!” + ce au spus nou-veniții Alexandru Răuță și Gabriel Moura

Dan Nistor // FOTO: Cristi Preda
Dan Nistor // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 22:06

Dinamo s-a impus cu 2-0 în fața nord-irlandezilor de la Linfield, în prima partidă amicală a cantonamentului din Spania. 

  • Eduard Apostol, jurnalist cu experiență la Gazeta Sporturilor, și fotoreporterul Cristi Preda se află în Spania, de unde transmit cele mai noi informații din cantonamentul „câinilor”

Dan Nistor, căpitanul lui Dinamo, a trasat concluziile după amicalul cu Linfield:

 

„A fost un meci destul de greu, cu o echipă agresivă. Ne bucurăm că am câtigat, dar, din punctul meu de vedere, mai avem mult de lucrat și de muncit. Să sperăm că în săptămânile următoare vom definitiva lotul și totul va fi bine. Cred că se poate și mai bine, mai rău n-are cum!”, a spus Nistor, pentru GSP.ro. 

Nistor a ținut să le transmită un mesaj de susținere jucătorilor de la naționala U21: „Suntem alături de jucătorii naționalei U21 și sper să ne facă mândri și să ne bucure cu accederea în finală. Am mare încredere în ei și vreau să le urez mult succes”, a spus Nistor, pentru GSP.ro. 

Răuță: „Vom dovedi că purtăm tricoul cu mândrie”

Despre victoria cu Linfield a vorbit și Alexandru Răuță, mijlocașul de 26 de ani adus de la FC Voluntari. Acesta a fost implicat într-un clinci în prima repriză cu unul dintre jucătorii nord-irlandezilor

 

„Suntem fericiți că am ieșit sănătoși de pe teren. A fost un antrenament bun, contra unei echipe bune. Cred că a ieșit bine. Fotbalul din ziua de azi e mai mult fizic, dar nu-i asta o problemă. Sper să dovedim că purtăm tricoul lui Dinamo cu mândrie. Am mai avut și în trecut oferte să vin aici, dar am ajuns acum la echipă și sper să avem rezultate bune. Voi da totul!

Cred că putem spera la mai mult decât play-off-ul, dar mai întâi trebuie să mulțumim suporterii”, a spus și Alexandru Răuță, în dialogul purtat cu reporterul Gazetei aflat în Marbella. 

„M-am simțit foarte bine în acest meci. Sunt foarte fericit să fac parte din acestă echipă istorică. Am încercat să joc cât mai bine, am oferit o pasă și sunt mulțumit cu ce s-a întâmplat. Am venit aici să fac istorie pentru acest club”

„Cred că jucătorii naționalei României U21 au șanse importante să se califice mai departe, sper s-o facă” Gabriel De Moura, fundaș Dinamo

Citește AICI cronica meciului Dinamo - Linfiled 2-0 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
109594710227369
Marius-Adrian Creţu  •  27 Iunie 2019, 14:00

bengalezulsebyk şi dvd1?!? Mergeţi şi comentaţi la ... fcsb!!!

caminero
caminero  •  27 Iunie 2019, 08:45

Scrie în articol că "Despre victoria cu Linfiled a vorbit și Alexandru Răuță". Bă nene, trebuie să le dați ăstora de la L-I-N-F-I-E-L-D doi mielușei minimum, unul că le-ați pocit numele acuma (este field = cîmp, nu filed = arhivat) și altul că le-ați pocit numele cînd cu tragerea la sorți europeană pentru CFR Cluj, cînd i-ați botezat Lindfield, cu un D în plus. Beeeee!

dvd1
dvd1  •  27 Iunie 2019, 04:26

ba da se poate si mai rau fara nici un fel de problema. La anul Dinamo retrogradeaza sigur. Anul asta au scapat ca prin minune dar la anul minunea s-a terminat. Cu jucatori de la echipe retrogradate si cu asa zisi "jucatori" de care nu a auzit nimeni si care nu au jucat pe nicaieri e clar ca retrogradarea e foarte aproape. Asteptati 3-4 etape cind o sa aibe tot atitea infringeri atunci sa vedeti basme. B-ul e asigurat anul asta nu poate si il ia nimeni lui Dinamo. Nu va fi nici macar pe loc de baraj, va fi retrogradare directa de pe ultimul sau penultimul loc

Vezi toate comentariile (6)
Comentează