FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - DINAMO 2-1

Concordia Chiajna, primul meci în care marchează de două ori în acest sezon! Alexa îl apără pe Andone: "Nu e un magician"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 22:28

Dan Alexa este bucuros după succesul cu Dinamo, scor 2-1. Acesta este primul meci în care Concordia Chiajna a marcat de două ori în acest campionat. 

"E o victorie importantă. Suntem în subsolul clasamentului. Dinamo își juca printre ultimele șanse la play-off. Pentru Ioan Andone e foarte greu să aibă rezultate. I-au plecat cei mai buni jucători, iar cei care au venit au venit târziu.

Ioan Andone nu e un magician. Dar cred că noi am fost mai buni azi. Sunt fericit pentru mine, îmi pare rău pentru el. Sper să prindă play-off-ul.

Concordia a avut mari probleme, nu a prea marcat până acum. Trebuie să lucrăm la acest aspect. Sunt fericit pentru că echipa a crescut", a zis Dan Alexa la TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  14 Februarie 2017, 03:53
Postat de sakamoto pe 14 Februarie 2017, 00:05

Nu din cauza lui Andone, dinamu nu joaca nimic. Atita timp cind vinzi cei mai buni jucatori, adio performanta. Chiar si in Liga Ororilor.

Cum nu mai e cu hotiile de la cca, cei mai hotzi voi sunteti puscaria va mananca !!!

sakamoto
sakamoto  •  14 Februarie 2017, 00:05

Nu din cauza lui Andone, dinamu nu joaca nimic. Atita timp cind vinzi cei mai buni jucatori, adio performanta. Chiar si in Liga Ororilor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează