FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Concordia, mai slabă ca Săgeata! Casele de pariuri au scăzut cota Stelei cu Chiajna, după suspiciunile din partea rivalelor

Casele de pariuri sînt sigure că Gardoș și compania vor trece de casele de pariuri
Casele de pariuri sînt sigure că Gardoș și compania vor trece de casele de pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 00:05

Concordia, o formaţie de mijlocul clasamentului, are cotă 15 să bată în Ghencea. Steaua e cotată cu 1,18, mai puţin decît la întîlnirea cu nou-promovata Năvodari. Astra, contracandidata campioanei, sugerează un posibil aranjament în seara aceasta.

Steaua - Chiajna, duelul dintre locul 3 şi locul 10, e în topul celor mai dezechilibrate meciuri din acest sezon. Cel puţin asta e părerea surprinzătoare a caselor de pariuri. Cotele: 1,18 pentru victoria roş-albaştrilor şi 15 pentru un succes al Concordiei!

Cota oferită la o victorie a campioanei e printre cele mai mici înregistrate de la startul campionatului. Formaţia lui Reghecampf a avut de exemplu cotă 1,25 cînd a jucat cu Săgeata Năvodari, o nou-promovată pe care a învins-o cu 5-0.

Prieteni vechi
Casele au scăzut cota pentru succesul Stelei, într-un moment în care suspiciunile legate de partida din Ghencea au fost formulate dinspre Astra, contracandidata "militarilor" în lupta pentru titlu.

Antrenorii Reghecampf şi Ionuţ Chirilă sînt prieteni, petrecîndu-şi vacanţe împreună. Chirilă i-a fost antrenor lui Reghe la juniorii lui Dinamo, în trecut.

"E o afinitate între cluburi, ceva ce merge mai departe de amiciţia dintre antrenori. Sînt lucruri pe care nu e bine să le spun însă", a acuzat Ioan Niculae, patronul de la Giurgiu.

Cu Miriuţă a mai fost aşa
Casele au scăzut cota pentru victoria Stelei în ultimele două zile. Bet 365 a redus de la 1,22 la 1,18.

De la startul sezonului, au mai existat doar două situaţii asemănătoare: campioana a avut cotă 1,17 contra Ceahlăului, în prima etapă, o echipă pe care o antrena Miriuţă, de asemenea un apropiat al familiei Reghecampf, şi 1,16 împotriva Viitorului, formaţia care s-a salvat de la retrogradare în stagiunea trecută după ce a cîştigat cu 5-2 în Ghencea după alt meci ciudat.

Steaua a evoluat atunci cu echipa a doua, fapt care a produs suspiciuni şi reacţii dure din partea contracandidatelor Viitorului în lupta pentru salvare.

"Mi-e scîrbă de oamenii care suspectează ceva necurat la meciul nostru cu Steaua! Chiajna e o echipă curată. Putem bate în Ghencea, la fel cum e posibil şi să pierdem" (Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna)

Dialog Dinu Gheorghe - Chirilă, la DolceSport:
Chirilă: "Dinu are o cultură fotbalistică egală cu a instalatorului hotelului unde fac eu cantonamentele! A fost paraşutat în fotbal, pe care nu are nici o competenţă să-l analizeze!"
Dinu: "Eu sînt fanul numărul 1 al Chiajnei, vreau să cîştige contra Stelei, dar nu va putea. Lui Chirilă îi doresc să aibă mai multă minte. Să fie mai precaut, că nu e bine pentru un antrenor să intre în astfel de discuţii cu un preşedinte! E sfatul meu pentru el"
Chirilă: "Mai multă minte să aibă conducătorii care acuză o echipă înaintea unui meci!"

4 întîlniri au existat între Steaua şi Chiajna în Liga 1. Roş-albaştrii le-au cîştigat pe toate şi au golaveraj 11-1 în faţa Concordiei

605460-steaua-chiajna.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
bobinatul
bobinatul  •  14 Februarie 2014, 11:46

Astia de la astra sunt niste mizerii...

inexistentus
inexistentus  •  14 Februarie 2014, 11:40

Bate Steaua 3-0

cobra_z
cobra_z  •  14 Februarie 2014, 10:36
Postat de zidane92 pe 14 Februarie 2014, 10:22

am inteles acuma,oricum bate steaua diseara ca am vazut destule comentarii de pomana ,chiajna fara ramniceanu e echipa de liga 2

pai asta e...un rezultat previzibil 100% te face sa te intrebi de ce se mai joaca meciul...bun...daca Chiajna e atat de slaba precum spui , gandeste-te cum o sa joace cu Petrolul, Astra si cu Dinamo...la fel in nici un caz...acelasi lucru vei vedea la Sageata si Viitorul...cu Steaua se umplu de accidentari si eliminari, iar cu contracandidatele stelei isi dau viata pe teren...dar totul e corect, ciobanul nu pluseaza bani la sateliti, iar daca o face asa trebuie, fiindca ne-am obisnuit cu un fotbal trucat...si asa orice blat a devenit ceva previzibil de...corect la noi

Vezi toate comentariile (16)
Comentează