FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

Concordia şi-a găsit un nou antrenor » E Reghe!

Reghecampf are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.
Reghecampf are ca obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

Articol de - Publicat luni, 19 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2011 20:28

Fostul antrenor al Universităţii Craiova a acceptat să pregătească echipa ilfoveană şi are ca obiectiv evitarea retrogradării.

La doar o zi după demisia lui Laurenţiu Diniţă, Chiajna are antrenor. Laurenţiu Reghecampf a acceptat oferta Concordiei şi azi va fi prezentat jucătorilor. "Proiectul Concordia Chiajna continuă cu Laurenţiu Reghecampf, de la care am mari aşteptări fiind un tehnician din generaţia tînără. Am mare încredere că vom fi pe drumul cel bun şi vrem împreună să redresăm corabia. Reghecampf are mînă liberă să îşi aleagă staff-ul tehnic şi să ne prezinte în cel mai scurt timp proiectele sale", a anunţat preşedintele Mircea Minea.

Fostul tehnician al Craiovei şi al formaţiei din Liga a 2-a FC Snagov a semnat un contract valabil pînă în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon, dacă echipa se va salva de la retrogradare. Reghecampf a mai negociat în urmă cu cîteva săptămîni şi cu Farul, dar a ales Liga 1. Chiajna, care se află pe locul 17, cu 11 puncte după 18 etape, se va reuni pe 9 ianuarie.

"Vreau să plec!"
Unul dintre cei mai vechi componenţi ai "studenţilor", Viorel Ferfelea (27 de ani), vrea să plece din Regie. "Dacă am fi cîştigat meciul cu Chiajna, mai aveam şanse să ne salvăm de la retrogradare. M-am săturat şi vreau să plec, cred că mi-am făcut datoria aici. Sper să reuşesc să mă transfer în această iarnă fiindcă am deja 7 ani la Sportul. Vreau să merg la o formaţie care are obiective îndrăzneţe, nu doar salvarea de la retrogradare. Sper să ajung la o înţelegere cu domnul Şiman", a spus Ferfelea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  19 Decembrie 2011, 10:32

proata decizie...pai daca mergeai la Farul aveai sanse sa promovezi,Farul avea suporteri,avea traditie,provenea dintr-un oras mare,avea stadion,cu Concordia ce sa mai faci ca e deja retrogradata!pentru ei a fost doar o aventura....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează