FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Concurează cu cei mai slabi! Golubovici intră în seria celor mai "subțiri" atacanți ai Stelei

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Golubovici intră în seria celor mai "subțiri" atacanți ai Stelei. Sârbul de 33 de ani are 5 meciuri fără gol marcat și e comparabil, la lipsa de eficiență, cu alte pariuri ratate ale roș-albaștrilor.

Golubovici participă la un concurs sinonim cu eșecul: ajunge într-o comparație cu Marica. Bojan e comparabil însă doar cu Marica din ultima parte a carierei, în care l-au chinuit problemele medicale. Sârbul a adunat deja 5 meciuri fără gol în tricoul Stelei și dacă mai bifează încă 3 îl ajunge pe Ciprian.

Internaționalul român a venit ca un superstar la începutul acestui an, dar accidentările serioase și dese l-au forțat să treacă pe margine. A recunoscut recent la DigiSport: "Mă gândesc dacă să mai continuu cariera sau nu, în funcție de câteva controale pe care le voi face".

Golubovici, spre deosebire de Marica, a suferit o accidentare mai puțin gravă, o fractură de pomete din cauza căreia a purtat o mască în partida cu Astra. Sârbul de 33 de ani e serios, muncitor, dispus să se sacrifice în interesul echipei.

Dovadă că Reghecampf a apelat la el, deși accidentarea pe care i-a provocat-o Fernandinho, de la Manchester City, nu era vindecată complet. Doar că nu găsește poarta!

Cu 5 apariții la Steaua fără gol marcat, Bojan intră în galeria unor atacanți pe care roș-albaștrii au pariat de pomană:

Gregory Tade - A venit în vara lui 2015 și constituie unul dintre cele mai proaste transferuri din istoria steliștilor. La început, s-a descurcat cam ca Golubovici: a marcat la a 6-a prezență, dintre care trei ca titular, într-o partidă cu Baia Mare, din Cupa României.

Tudorie - Nu confirmă potențialul cu care a fost învestit. Până și el a avut un impact mai rapid decât Golubovici, cu gol la al 5-lea meci pentru Steaua, doar două disputate din start.

Arthuro - Brazilianul adus în 2008 cu un milion de euro a înscris de la a doua apariție, într-o partidă cu Brașov. A fost unica reușită în 9 jocuri și a plecat liber de contract.

3meciuri a jucat Kapetanos înainte să marcheze pentru Steaua, în 2008. Grecul a pornit ca rezervă, dar frecvența cu care marca l-a recomandat ca titular și ca o afacere dintre cele mai bune realizate de club în ultimul deceniu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
torque07
torque07  •  13 Septembrie 2016, 16:16

Steaua joaca cu un bosniac expirat de 33 de ani si pe banca sta Tudorie 20 de ani ROMAN. Bravo! Bravo!

blacksun_14
blacksun_14  •  13 Septembrie 2016, 10:54

ca de obicei samantarii de fotoliu nu pricep fenomenul.Tudorie chiar e un atacant inzestrat tehnic, dovada sta si preluarea continuata cu pas de la golul 2 cu botosani.Tudorie are 20 de ani si e fortat titular la steaua.Credeti ca e usor?Mie imi place acest fotbalist, are calitati si promite dar are carente tactice dupa parerea mea.Golubovic e un atacant inestetic dar face bine ceea ce stie sa faca.Nu poti sa dai un verdict cu 5 meciuri intre care a fost si accidentat :))

vasglo
vasglo  •  13 Septembrie 2016, 10:21

Va da gol atunci cand ne va arde buza mai tare! Nu sunt misogin, dar nu toate fetele se pricep la "sportul" asta!...-:)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează