LIGA 1  ·  STEAUA

Concurează cu cei mai slabi! Golubovici intră în seria celor mai "subțiri" atacanți ai Stelei

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2016 00:00

Golubovici intră în seria celor mai "subțiri" atacanți ai Stelei. Sârbul de 33 de ani are 5 meciuri fără gol marcat și e comparabil, la lipsa de eficiență, cu alte pariuri ratate ale roș-albaștrilor.

Golubovici participă la un concurs sinonim cu eșecul: ajunge într-o comparație cu Marica. Bojan e comparabil însă doar cu Marica din ultima parte a carierei, în care l-au chinuit problemele medicale. Sârbul a adunat deja 5 meciuri fără gol în tricoul Stelei și dacă mai bifează încă 3 îl ajunge pe Ciprian.

Internaționalul român a venit ca un superstar la începutul acestui an, dar accidentările serioase și dese l-au forțat să treacă pe margine. A recunoscut recent la DigiSport: "Mă gândesc dacă să mai continuu cariera sau nu, în funcție de câteva controale pe care le voi face".

Golubovici, spre deosebire de Marica, a suferit o accidentare mai puțin gravă, o fractură de pomete din cauza căreia a purtat o mască în partida cu Astra. Sârbul de 33 de ani e serios, muncitor, dispus să se sacrifice în interesul echipei.

Dovadă că Reghecampf a apelat la el, deși accidentarea pe care i-a provocat-o Fernandinho, de la Manchester City, nu era vindecată complet. Doar că nu găsește poarta!

Cu 5 apariții la Steaua fără gol marcat, Bojan intră în galeria unor atacanți pe care roș-albaștrii au pariat de pomană:

Gregory Tade - A venit în vara lui 2015 și constituie unul dintre cele mai proaste transferuri din istoria steliștilor. La început, s-a descurcat cam ca Golubovici: a marcat la a 6-a prezență, dintre care trei ca titular, într-o partidă cu Baia Mare, din Cupa României.

Tudorie - Nu confirmă potențialul cu care a fost învestit. Până și el a avut un impact mai rapid decât Golubovici, cu gol la al 5-lea meci pentru Steaua, doar două disputate din start.

Arthuro - Brazilianul adus în 2008 cu un milion de euro a înscris de la a doua apariție, într-o partidă cu Brașov. A fost unica reușită în 9 jocuri și a plecat liber de contract.

3meciuri a jucat Kapetanos înainte să marcheze pentru Steaua, în 2008. Grecul a pornit ca rezervă, dar frecvența cu care marca l-a recomandat ca titular și ca o afacere dintre cele mai bune realizate de club în ultimul deceniuMotivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (13)
torque07  •  13 Septembrie 2016, 16:16

Steaua joaca cu un bosniac expirat de 33 de ani si pe banca sta Tudorie 20 de ani ROMAN. Bravo! Bravo!

blacksun_14  •  13 Septembrie 2016, 10:54

ca de obicei samantarii de fotoliu nu pricep fenomenul.Tudorie chiar e un atacant inzestrat tehnic, dovada sta si preluarea continuata cu pas de la golul 2 cu botosani.Tudorie are 20 de ani si e fortat titular la steaua.Credeti ca e usor?Mie imi place acest fotbalist, are calitati si promite dar are carente tactice dupa parerea mea.Golubovic e un atacant inestetic dar face bine ceea ce stie sa faca.Nu poti sa dai un verdict cu 5 meciuri intre care a fost si accidentat :))

vasglo  •  13 Septembrie 2016, 10:21

Va da gol atunci cand ne va arde buza mai tare! Nu sunt misogin, dar nu toate fetele se pricep la "sportul" asta!...-:)

Vezi toate comentariile (13 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1