FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Condiția care trebuie îndeplinită pentru ca Alibec să ajungă la Steaua! Clauzele inedite pe care le pune Becali în contract

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2016 13:44

Gigi Becali nu ascunde faptul că și-l dorește pe Denis Alibec și că a discutat deja cu Ioan Niculae. Patronul Stelei este gata să-i pună niște clauze inedite în contract fotbalistului trecut și pe la Inter Milano. 

"Am văzut că Niculae a zis că ni-l dă pe Alibec, dacă nu se califică. Aşteptăm mâine seară. Dacă nu se califică, el se stinge. Mai ia 3-4 kilograme, mai fumează 700 de pachete de ţigări. Îl vreau, dar, după ce mă înţeleg cu clubul, îl chem la palat şi îi zic că îl iau la Steaua, dar ţigara şi cola, la revedere.

O să îi scriu eu clauza în contract că se lasă de ţigări şi de cola. O semnează, vine la Steaua. Dacă nu, nu. Dacă vrei să rămâi vagabont, o să rămai vagabont. Mai joci 2-3 ani fotbal, cheltui banii pe care i-ai strâns şi la revedere cu tine. La Becali nu merge cu tigară şi Cola.

Lasă Tamaş, ăla bea o dată la o lună. Mai şi fumează Tamaş. Mai iese pe terasă, se fereşte. Nu am vrut să îl las, dar îl lăsăm să fumeze 2-3 ţigări pe zi. N-ai cum altfel, că moare. Nu mai poţi să îl schimbi la 30 de ani.

Dar două pachete de tigări pe zi, cum să poţi? Două pachete cu fotbalul nu au legatură. Le sudează. De la Alibec am pretenţii, să iau 4-5 milioane pe el. Altfel pierd milionul pe care îl dau", a declarat patronul roş-albaştrilor, la televiziunea sportro.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
alin_sav
alin_sav  •  23 August 2016, 23:59

... si cand era mai mic avea probleme cu ciocolata, acum a trecut la lucruri serioase :)

haideusicfr
haideusicfr  •  23 August 2016, 23:27

Alibec sa nu bea Cola,Tamas are voie la *tiu-tiu*.Curios .Becali esti normal la cap? Si daca Alibec nu vrea sa vina ?

carol_k
carol_k  •  23 August 2016, 15:29

Degeaba Becali oricate clauze va semna n-ai cum sa-l potolesti e naravit de mic degeaba da el declaratii ca s-a maturizat cand se duce in Club in Mamaia si termina intr-o noapte o sticla de vodca si-un pachet de tigari asta dupa ce s-a accidentat la Nationala si era in refacere atunci NU AI CE SA-I FACI ! Lasa-l acolo la Astra.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează