FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Condiția secretă pusă de FRF pentru a-i da drumul lui Nicolae Dică la FCSB

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat vineri, 21 mai 2021 12:54 / Actualizat vineri, 21 mai 2021 13:17

Federația nu ține morțiș să-l păstreze pe Nicolae Dică în staff-ul lui Mirel Rădoi, e dispusă să-l elibereze pe antrenor, dar i-ar fi pus o condiție clară lui Gigi Becali: să lase măcar o parte dintre jucătorii importanți de la FCSB în lotul pentru Olimpiadă.

Dorința lui Gigi Becali de a-l pune din nou antrenor la FCSB pe Nicolae Dică trece prin birourile FRF, instituiție cu care patronul din Pipera are relații aspre. 

Secundul naționalei se află încă sub contract cu Federația, așa că fostul atacant nu poate face nicio mișcare fără un pact cu conducerea federală. Așa că a fost nevoit să-l refuze pe Becali.

În plus, Dică e pus acum într-o dublă postură sensibilă. El ar trebui să conducă lotul U23 al României în cantonamentul preolimpic de la Marbella (Spania), unde "tricolorii" mici vor merge în perioada 31 mai – 9 iunie. 

Sunt programate acolo inclusiv două jocuri amicale, cu Mexic și Australia, calificate și ele la JO. Reunirea e fixată deja pentru marți, 25 mai, așa că Dică ar trebui să se ocupe în această perioadă de acțiunea iberică, de care Rădoi se va folosi spre a-și definitiva apoi lotul cu care vom merge la Tokyo, în iulie.

Dică ar trebui să-l șunteze pe Rădoi!

Dar situația cea mai penibilă va apărea atunci când, dacă va accepta provocarea 2.0 de la FCSB, Dică va fi nevoit să-i spună lui Rădoi că nu-i dă jucători pentru JO, dat fiind faptul că turneul nipon se va suprapune peste tururile preliminare din Conference League și peste startul noului sezon din L1! 

E discursul pe care l-a avut deja Gigi Becali în repetate rânduri, semnalând că fotbaliștii importanți din lot, gen Coman, Moruțan, Olaru, Oaidă, Oct. Popescu, Haruț sau A. Vlad, nu vor fi lăsați la JO, competiție neinclusă în calendarul FIFA, fără obligații pentru cluburi să elibereze jucătorii.

Nedelcu, Perianu, plus încă 2 sau 3

De altfel, surse GSP susțin că acesta e, de fapt, frontul principal pe care se duc acum discuțiile pe axa Becali – Dică – FRF. 

Federația nu ar ține cu dinții să-l păstreze pe secundul lui Rădoi, dar, profitând de situație, ar fi pus pe masă o versiune de gentleman’s agreement: îl lăsăm fără probleme pe Dică, dar FCSB va accepta să trimită măcar o parte dintre jucătorii săi de bază la Olimpiadă!

Neaflați printre jucătorii de prim rang în curtea FCSB, Nedelcu și Perianu ar urma să fie oricum lăsați la Tokyo, dar lor ar urma să li se mai adauge încă 2-3 colegi nominalizați deja pe lista extinsă a lui Rădoi. 

Ar fi înțelegeară decentă, cu care atât FRF, cât și clubul s-ar putea declara mulțumite în așteptarea competițiilor din lunile următoare.

Jucătorii FCSB de pe lista lăsrgită pentru JO

  • Andrei Vlad
  • Denis Haruț 
  • Dragoș Nedelcu 
  • Răzvan Oaidă 
  • Darius Olaru 
  • Florinel Coman 
  • Olimpiu Moruțan 
  • Ovidiu Perianu 
  • Octavian Popescu

EXCLUSIV Dică, totul despre relația neștiută cu Becali: "Nu făceam schimbările că mă suna!"

Citește și alte articole despre FCSB:

„Lista neagră” a lui Gigi Becali » Cei 3 antrenori pe care nu îi va mai aduce la FCSB: „Hai să îi luăm pe rând!”

EXCLUSIV Încă un refuz pentru Gigi Becali: „Nu vin la FCSB, prefer un transfer în străinătate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
elgabri
elgabri  •  21 Mai 2021, 14:52

Pai ce e FRF ce e FCSB totul e o cloaca mare mai bine s ar muta si FRF la palat in Pipera, Stoichita zici ca e manager general la FCSB.

853246084756615
Marcel Popa  •  21 Mai 2021, 14:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rooster_adevarat
rooster_adevarat  •  21 Mai 2021, 14:17

***..daca era secreta cum ati aflat voi??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează