FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Condiţiile pe care le pun suporterii pentru a se întîlni cu Mircea Sandu ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 martie 2012 22:58

Surprinzătoarea tentativă a lui Mircea Sandu de a detensiona relaţia cu suporterii prin convocarea liderilor de galerie ai formaţiilor din primele două eşaloane la o întîlnire la Casa Fotbalului, pe data de 14 martie, a primit un răspuns pe măsură în urmă cu puţine momente.

Într-un comunicat trimis de Asociaţia Suporterilor pe mailul Gazetei, sînt prezentate condiţiile pe care ultraşii le pun pentru a accepta să fie prezenţi la întîlnirea solicitată de şeful FRF.

Redăm integral mai jos răspunsul suporterilor la propunerea lui Sandu:

In urma ultimelor declaratii ale reprezentantilor Federatiei Romane de Fotbal, precum si a modalitatii prin care acestia inteleg sa poarte un „dialog”, contactand in mod secretos anumite grupuri de suporteri, Asociatia Suporterilor Romani doreste sa faca urmatoarele precizari:

Dialogul deschis, sincer si constructiv cu suporterii romani, simpatizanti ai echipelor Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti(T2), Poli Timisoara, UTA Arad, Universitatea Craiova, Petrolul Ploiesti, Otelul Galati, Delta Tulcea, Vointa Sibiu, FC Brasov, FC Vaslui, Jiul Petrosani, Gaz Metan Medias, Corvinul Hunedoara, FC Bihor Oradea, precum si grupul Honor et Patria – sustinatori ai echipei nationale, reuniti in cadrul Asociatiei Suporterilor Romani, poate avea loc numai in urmatoarele conditii:

1. Initierea, din partea FRF, a unei actiuni de indreptare a greselilor facute impotriva echipei Politehnica Timisoara ,iar vinovatii sa raspunda si sa plateasca pentru greselile lor;
2. Initierea, din partea FRF, a unei actiuni de indreptare a greselilor facute impotriva echipei Universitatea Craiova, iar vinovatii sa raspunda si sa plateasca pentru greselile lor;
3. Demararea unei actiuni de amendare a legii 4/2008, respectiv 10/2012, legi care incalca in mod flagrant Constitutia Romaniei, cu dezbaterea publica asupra legii, iar Asociatia Suporterilor Romani sa fie parte a acestei actiuni;
4. Schimbarea din temelii a conducerilor FRF si LPF;
5. Sesizarea DNA privind posibilele acte de coruptie ale conducatorilor de club sau anumitor arbitri;
6. Declararea membrilor familiei Becali persona non grata in fotbalul romanesc – acestia fiind principalii artizani ai starii actuale in care se afunda fotbalul romanesc;
7. Redirectionarea atentiei reprezentantilor forurilor fotbalistice din Romania catre suporteri, nu catre interesele personale, suporteri fara de care spectacolul fotbalistic nu ar exista!

Asociatia Suporterilor Romani
8 martie 2012

Premieră MONDIALĂ! Mircea Sandu cheamă PERSONAL suporterii la Casa Fotbalului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  09 Martie 2012, 10:55

mishtooooooooooooo!

mond
mond  •  09 Martie 2012, 09:49

Eu as incerca sa-i fac atenti pe cei de la Asociatia Suporterilor ca Mircea Sandu a convocat la o intalnire pe liderii galeriilor din PRIMELE DOUA ESALOANE unde U.Craiova , in realitatea FRF nu se regaseste . Sa nu aveti surpriza ca liderii galeriei Stiintei sa fie intorsi de la discutii ( daca veti considera ca s-au respectat conditiile cerute ) pe motiv ca NU REPREZINTA PE NIMENI .

davero.ira
davero.ira  •  09 Martie 2012, 01:39
Postat de sundancekid pe 09 Martie 2012, 01:36

Si inca ceva eu spun mereu adevarul chiar daca imi convine sau nu . Restul ? Pai restul pe magheru ii numeam taraniBoriti .

spui pe matwa-n kizda sa te duca!:)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează