FOTBAL  »  Superliga  »  SANCȚIUNE

Conducătorii Astrei au reacționat după ce Budescu l-a înjurat pe Lovin: "Ronaldo nu face asta? Să fi auzit cum se înjurau Budescu și Alibec!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 18:32

Președintele Consiliului de Administrație al Astrei, Petre Buduru, a declarat că înjurăturile pe care Budescu i le-a adresat lui Lovin s-au datorat presiunii meciului și susține că o situația asemănătoare era și când Alibec juca la Astra.

"Nu suntem nici primul și nici singurul club la care se întâmplă așa ceva. Ronaldo nu înjură când un coleg nu îi pasează sau îi dă o pasă proastă? Nu ați văzut cum se enervează?

Astfel de lucruri se mai întâmplă între niște bărbați, dar sigur că nu este bine că înjurăturile lui Budescu către Lovin au apărut în public. Fiți convinși că ei tot prieteni au rămas după joc, dar tensiunea partidei și-a spus cuvântul. 

Păi ce ați auzit acum e nimic față de cum era atunci cînd Budescu și Alibec erau pe teren! Era mult mai rău! Să fi auzit cum se înjurau între ei, dar finalitatea ați văzut-o, nu? Goluri pe bandă rulantă și trofee cîștigate de Astra! Astfel de lucruri se mai întîmplă la antrenamente și la meciuri între jucători", a spus Buduru citat Fanatik.

La meciul dintre Astra și ASA (1-0), Budescu a reacționat nervos în momentul în care Florin Lovin (34 de ani) a ales să șuteze în fața porții, în loc să-i centreze (detalii AICI).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
193893057647314
Bjorn Larsson  •  08 Februarie 2017, 00:09

Domne ce mare jucator e Budescu asta la ce echipe din strainatate a jucat, in China pai ala e fotbal ? Si este un om total lipsit de caracter, ca sa nu mai zic de educatie, pai daca era om nu isi injura colegul, domunle Buduru ce educatie aleasa aveti si ce exemplu dati jucatorilor de la Astra, data viitoare sa va injure pe dvs dle Buduru ca nu ar fi nici o problema.

mihai_bn
mihai_bn  •  07 Februarie 2017, 20:03

Budurule, *** l-ați amendat cu 40000 de euro pentru injurii la adresa fcsb-ului. Pe Budescu vă țin *** să-l amendați?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

622674784501836
Florin Dobrin  •  07 Februarie 2017, 19:28

so crez tu bai prostule ca prieteni au ramas , prin declaratia ta se vede ca habar nu ai ce este in vestiar , cand *** lai auzit tu pe ronaldo sa injure ca *** ***???/?? e mre vedeta ma ce sati spun ,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează