FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea dă explicații pentru criza prin care trece Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 06 aprilie 2015 16:14

Dinamo se află pe locul șase în Liga 1, cu doar patru puncte obținute în ultimele cinci meciuri.

Daniel Stanciu, managerul echipei, a vorbit despre situația din clasament a"cîinilor" și despre meciul cu CSMS Iași.

"În ultima perioadă toate meciurile au fost grele pentru Dinamo. CSMS Iași are un retur foarte bun, iar pentru noi este important să obținem punct sau puncte, dar am venit să cîștigăm.

Cam toate jocurile le-am abordat la victorie, dar nu ne-a ieșit. Avem nevoie de puncte și este important să începem să le adunăm", a spus Daniel Stanciu la Digisport.

Dinamoviștii au participat, la Iași, la o acțiune a sponsorului și s-au întîlnit cu mai mulți fani.  Kamil Bilinski a vorbit despre întîlnirea dinamoviștilor cu suporterii.

 "Această acțiune a fost binevenită, pentru că am mai petrecut timp cu fanii și ne-am îmbunătățit realațiile. Sper să punem capăt perioadei negre, să cîștigăm și să jucăm din ce în ce mai bine", a adăugat Kamil Bilinski.

Meciul CSMS Iași - Dinamo se dispută marți, 7 aprilie, ora 21:30, în direct pe DigiSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
cristi47.reload
cristi47.reload  •  07 Aprilie 2015, 12:09

Comunicat PCH :"Suporterii echipei dinamo multumesc gsp-ului pentru ca au facut site-ul roz. Asta demonstreaza ca ne sustin, ca ***. Asa este normal intr-un stat european. Jurnalistii gsp + pch = ***. ***!"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cobra_z
cobra_z  •  07 Aprilie 2015, 12:01

conducerea sa spuna in primul rand cum le curgea balele la gura sperand sa-l vanda pe nedelcearu si cum din cauza lor aceasta petarda ambulanta a eliminat dinamo atat din cupa ligii cat si a gafat grosolan si nepermis meci de meci ...mai baga-ti-l...dar baga-ti-l cu frunze cu tot, pana va ustura , amatorii ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

reddogsv
reddogsv  •  07 Aprilie 2015, 09:05

Orice scuza e pur si simplu puerila. Prestatiile lui Dinamo din ultimul timp nici macar nu mimeaza fotbalul. Nici nu se vrea nici nu se poate sa se faca performanta. Dinamo arata ca o echipa de cartier incropita cu 5 min. inainte de meci, in care unii sunt beti, unii obositi iar altii fara chef de nimic. Stoican a fost pus antrenor de forma de catre prieteni pentru ca a dat mai multe rânduri de bere. Exact ca in Las Fierbinti când N. Rata tine un nr. de stand up comedy iar la final ,,publicul'' ii multumeste pt numar cu ,, a fost buna berea, mai venim''. Dinamo e o gluma proasta, un vis urat sustinut cu o vehementa demna de un nebun. Stoican e doar un Lapusneanu de Vanju Mare ,, Daca voi nu ma vreti eu va vreau...

Vezi toate comentariile (22)
Comentează