FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conducerea de la CFR Cluj a recunoscut că Dan Petrescu are oferte: „Sunt echipe care s-au interesat de el”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 19:34 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 19:47

Marius Bilașco (39 de ani) a vorbit despre situația lui Dan Petrescu (52 de ani) la CFR Cluj și despre ofertele primite de acesta.

Oficialul ardelenilor a oferit detalii în direct la TV Telekom Sport despre discuția pe care a avut-o cu Dan Petrescu și este de părere că acesta nu va pleca de la CFR Cluj în acest moment: „Dan Petrescu va continua, eu ţi-am spus părerea mea. CFR este cel mai important club din România la ora actuală. Am vorbit cu el două chestiuni legate de echipă. Eu nu îl văd plecând de la echipă înainte să-şi termine treaba. Sau înainte să se termină sezonul. 

Ce ştiu eu, şi ce am discutat în perioada asta, este de a găsi cele mai bune soluţii pentru perioada asta până în iarnă. Să recuperăm jucătorii accidentaţi, pentru că asta este foarte important. Noi suntem singura echipă din România care ar avea un culoar pentru a juca într-o competiţie europeană de anvergură.”

„El îşi doreşte anumite lucruri”

Bilașco a vorbit și despre ofertele primite de Dan Petrescu în ultima perioadă, în ultima perioadă zvonindu-se că „Bursucul” este gata să semneze cu Al Nasr, din Arabia Saudită: „Nu ştiu, dar tot timpul este întrebat de chestia asta. Sunt echipe care s-au interesat de el prin anumite persoane, dar el îşi doreşte anumite lucruri, are o anumită cotă şi e greu să meargă într-un campionat care nu-i oferă totul. Când a fost în liga a doua din China era sub contract, nu avea ce să facă”.

Răzvan Lucescu: „Dan Petrescu nu se poate controla!” + Adevăratul motiv pentru care CFR Cluj a câștigat campionatul trei ani la rând

Răzvan Lucescu: „Dan Petrescu nu se poate controla!” + Adevăratul motiv pentru care CFR Cluj a câștigat campionatul trei ani la rând

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj a transferat un nou fundaș central. Cine este jucătorul adus la cererea lui Petrescu

FRF a înștiințat Dinamo » Urmări dezastruoase, dacă datoriile nu sunt achitate până la finalul lui noiembrie: ce prevede regulamentul

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează