FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a transferat un nou fundaș central. Cine este jucătorul adus la cererea lui Petrescu

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 noiembrie 2020 17:43 / Actualizat marti, 10 noiembrie 2020 17:47

CFR Cluj a transferat un nou fundaș central. După Ben Youssef (31 de ani), Ivica Zunic (32 de ani) vine să ajute echipa lui Dan Petrescu (52 de ani).

După ce „Bursucul” a dat startul speculațiilor privind viitorul său la CFR Cluj, conform ProSport, oficialii clubului au transferat un nou fundaș central, eligibil pentru meciurile din campionat. Ivica Zunic are 1,95 metri și vine liber de contract la formația ardeleană, după ce ultima dată a evoluat la Qabala, în Azerbaidjan. Acesta este unul dintre jucătorii ceruți de Dan Petrescu, în iarnă fiind așteptați și Boateng și Sale, foștii adversari de la KuPS ai clujenilor.

Zunic a fost declarat și fundașul anului în Azerbaidjan, după ce Qabala a prins un loc de Europa League. Fotbalistul de 32 de ani este născut în Bosnia și a bifat 66 de partide în prima ligă din Ucraina, evoluând pentru Volyn Luţk și Cernomoreţ Odesa.

Cerințele lui Dan Petrescu. Dinu Todoran: „Nu ai voie să faci lucrurile astea”

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Surse: Mirel Rădoi lasă naționala pentru CS Universitatea Craiova! Acord de principiu cu Mihai Rotaru

DINAMO. Situația e mai dramatică decât în primăvară » Cine ajută clubul cu bani, Contra, ținut în funcție de PCH, Cortacero e de negăsit

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
116538290032900
Alice Popa  •  12 Noiembrie 2020, 09:40
Postat de Andrei Piatra pe 10 Noiembrie 2020, 19:19

Oare nu reusim sa scapam de Dan Petrescu nici macar acum cand se duce la arabi?! Sau si-a propus sa indatoreze clubul pana la faliment si o face din razbunare?!!

Ai dreptate. Ce ne trebuie noua grupe europene, rezultate bune cu cei din fotbalul mare! Sa plece Dan petrescu acolo unde se vrea FOTBAL, nu sa incurce smmenurile din Miticia!!

189254898748309
Claude SH  •  11 Noiembrie 2020, 06:59

Cei doi de la Kups sunt intradevar foarte buni. CFR nu are în lot asa jucători. Nu știu cât de bun e acest Ivica Zunic, dar dacă îl cere Petrescu, e clar ca e de nivelul lui Burca sau Vinicius

caoradea
caoradea  •  10 Noiembrie 2020, 21:52
Postat de Andrei Piatra pe 10 Noiembrie 2020, 19:19

Oare nu reusim sa scapam de Dan Petrescu nici macar acum cand se duce la arabi?! Sau si-a propus sa indatoreze clubul pana la faliment si o face din razbunare?!!

Bucura-te pana cand mai ai un Petrescu, pe foamea asta de rezultate. Singurul din campionat care poate sa aiba rezultate...In rest numai can can si amatorism.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează