FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conducerea FCSB, criticată pentru ultima ispravă: „E amatorism. Oamenii ăștia își fură căciula singuri” » Cum poate fi salvat Dragoș Nedelcu

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2019 10:15

Dinu Gheorghe a criticat dur conducerea FCSB, după ce Gazeta Sporturilor a publicat un document în care Gigi Becali îi cerea impresarului Pietro Chiodi să-i găsească echipă lui Dragoș Nedelcu în schimbul sumei de două milioane de euro.

"Nu știu dacă e adevărat că acel document i-a fost dat agentului și apoi făcut public. E amatorism, părerea mea. E un jucător care nu confirmă, în această clipă, este pe tobogan, evoluțiile sale au fost din ce în ce mai slabe la FCSB. Cred că e vorba de amatorism. Adică oamenii ăștia își fură căciula singuri. Să crezi că poți să iei 2 milioane pe un jucător care nu confirmă, care nu joacă la tine și care e criticat în permanență e imposibil aproape.

Eu zic că Nedelcu, dacă nu-l mai vor, mai are o singură șansă, ca să recupereze măcar o parte din bani, exact cum au făcut cu Alibec, să-l lase împrumut până în vară sau un an, să suporte împreună cu Viitorul salariul. Pentru că Viitorul îl repune pe picioare. FCSB să-și ia din suma de transfer vreo 80-85 la sută și Viitorul să ia 10-15 procente. El la FCSB nu va juca, e clar, în momentul de față, a căzut în dizgrație. A apărut Pintilii, iar Filip e o soluție în orice moment. El e a treia soluție acum.

Dacă vor într-adevăr să recupereze o parte din banii dați, acel document dat are valoare zero, pentru că nu va da nimeni banii ăia în momentul de față, că a avut evoluții destul de modeste. Singura variantă e împrumutul la Viitorul, pentru ca toată lumea să fie mulțumită”, a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

Vezi și:

EXCLUSIV Document OFICIAL: FCSB vrea să scape ACUM de Dragoș Nedelcu! Gigi Becali s-a răzgândit și confirmă informațiile GSP.ro

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
110146613198286
Gabi Simon  •  15 Februarie 2019, 12:10

Pt ca e doar amatorism si bataie de joc la adresa jucatorilor,FCSB nu va cistiga campionatul nici la anul si nu mai are rost sa va consumati cu aceste specimene. Campionatul anul acesta va fi a lui CFR sau CRAIOVA ele doua se bat pt suprematie.

luker
luker  •  15 Februarie 2019, 12:10

La banii aia poate il ia cineva din Arabia Saudita. Reghe, si fac juma juma banii.

florar
florar  •  15 Februarie 2019, 11:34
Postat de martinpen pe 15 Februarie 2019, 10:44

Ce ar castiga Viitorul sa ia o epava? Doar 15%? De ce sa se incarce cu Nedelcu, cand ei au tineri care pot produce mai mult? Dinule, cu sfaturile astea ai retrogradat cateva echipe...

Gheorghe a uitat...nu vezi ce sfătos este?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close