FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE // EXCLUSIV Document OFICIAL: FCSB vrea să scape ACUM de Dragoș Nedelcu! Gigi Becali s-a răzgândit și confirmă informațiile GSP.ro

Dragoș Nedelcu
Dragoș Nedelcu

Articol de , - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 18:11

FCSB pare gata să renunțe în această iarnă la mijlocașul Dragoș Nedelcu, 21 de ani.

UPDATE 18:00

Gigi Becali și-a contrazis propriile declarații la mai puțin de 4 ore distanță, confirmând informațiile GSP.ro. 

„Am cerut 2 milioane de euro. Nu este bine să iei 2 milioane de euro pe un jucător de fotbal? Voiați să cer mai mult? Pleacă pe banii ăștia dacă îi primesc până la 1 martie, dacă nu, așteptăm jocurile naționalei sub 21 de ani de la EURO”, a declarat Becali la TV Digi Sport.

Știrea inițială

FCSB pare gata să renunțe în această iarnă la mijlocașul Dragoș Nedelcu, 21 de ani. Cel puțin asta arată documentul oficial obținut de GSP.RO de la o sursă din lumea impresariatului, aflată în contact cu mai multe cluburi europene.

Potrivit acestuia, Dragoș Nedelcu poate fi vândut în această iarnă. FCSB i-a dat o hârtie impresarului Pietro Chiodi, la începutul lunii februarie, prin care agentul este împuternicit să-l vândă pe Dragoș Nedelcu pentru 2 milioane de euro, plus TVA. Împuternicirea expiră la 1 martie 2019.

Țările importante în care perioada de transferuri încă este deschisă sunt: Rusia, China, Polonia, Ucraina.

Gigi Becali A NEGAT INIȚIAL

Contactat inițial de GSP.RO, Gigi Becali a declarat:Este o minciună! Nu am dat nicio hârtie pentru Nedelcu. Și nu am dat niciun preț. Dacă vine ofertă, discutăm. Eu nu dau hărtii la impresari.

Eu vând toată echipa, dacă am ofertă. Dacă e un preț care să-mi convină, vând pe oricine. Toți sunt de vânzare, Coman, Nedelcu, Man. Cum să-l dau acum pe Nedelcu pentru 2 milioane de euro? Vine Campionatul European de tineret. Poate după aceea Nedelcu face 10 sau 20 de milioane de euro”.

Contactat a doua oară, pentru a-l confrunta pe Becali cu documentul obținut de GSP, patronul FCSB a spus:E document semnat de Vali? (n.r. Valeriu Argăseală). Probabil e o hârtie mai veche”.

Sursele noastre îl contrazic și aici pe Becali: documentul respectiv nu e atât de vechi, a fost emis la începutul lunii februarie 2019.

„Cu cine să iau campionatul? Cu Nedelcu care nu dă o pasă? De când a venit, Nedelcu e avion mioritic” Gigi Becali, după Dunărea Călărași - FCSB 1-1

Dragoș Nedelcu, care poate juca și ca fundaș central, este la FCSB din august 2017, când a fost adus de la Viitorul pentru 2 milioane de euro. În acest sezon, Nedelcu are 17 meciuri în Liga 1 și niciun gol.

În ultimul meci din Liga 1, la 3-0 cu Hermannstadt, nu a fost în lotul lui Teja, după ce patronul îl făcuse praf la TV. 

1.500.000 €este cota lui Nedelcu la transfermarkt

Nedelcu vrea transferul

Potrivit informațiilor GSP.RO, Dragoș Nedelcu ar fi dispus să plece la FCSB. O sursă din FRF dezvăluie că: „Nedelcu este cel mai fericit când vine la națională și scapă de presiune pusă de patron. Când trebuie să se întoarcă la club, e foarte trist”.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
2172073542906692
Dan Daniel-Catalin  •  13 Februarie 2019, 19:50

Mai bine l-ar da înapoi la Viitorul, la schimb cu Vână, nu este jucător de Steaua, nu câștigă un duel aerian deși este inalt, nu-l vezi recuperând mingi, nu-l vezi șutând ca un mijlocaș, cu părere de rău m-aș bucura să nu-l mai văd pe teren!

mosvasile
mosvasile  •  13 Februarie 2019, 19:44

Sa intelegem de la "nenea" asta a lu' Annamaria, ca Nedelcu are postul de titular asigurat,la turneul european U21?!

1198766430181192
Abigail Laslas  •  13 Februarie 2019, 19:42
Postat de baddog26 pe 13 Februarie 2019, 17:22

Cu toate ca nu sunt deacord cu metodele ciobanului in anumite privinteare dreptate.Nedelcu si toti cei care au semnat sau vor semna cu FCSB stiu cu cine vor avea deaface.Bun atunci daca stii ce feldeom este megalomanul ai doiua variante, te duci stiind cine esti si ce poti si prin evolutia ta si caracterul puternicii arati ce fotbalist esti saudacq stii ca esti slab psihic nute duci acolo si punct.Daca te duci doar pentru bani, atunci trebuie ca fiecare sa isi asume responsabilitatea asta!!!

Ce tari sunteți ăștia cu salariu minim pe economie :))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează