FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo i-a înțepat pe jucători: "Parcă sînteți trolee"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2016 10:20

Dinamo a făcut nouă achizții în această iarnă, iar nou-veniții și-au ales numerele pe care le vor purta în restul sezonului.

Sergiu Hanca va avea numărul 44 în Ștefan cel Mare, Vali Lazăr a cerut 93, pe care l-a purtat și ultima oară la Dinamo, înainte de a ajunge la Chiajna, sub formă de împrumut.

"Nu mai luați numere de troleu! E chestie de imagine, în primul rînd, de ceea ce transmiteți fanilor", le-au atras atenția, pe un ton amuzat, oficialii clubului celor doi, însă aceștia au rămas fermi pe poziție.

Paul Batin va avea numărul 29, Romario Kortzorg va purta 8, Bartalsstovu 21, iar Rîmniceanu 12. 

Transferuri DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau sau online pe platforma digitală , cine va purta numărul 10, lăsat liber de Cosmin Matei, și ce schimbare a decis Patrick Petre să facă.

Alte subiecte exclusiv print de azi:

- Steaua încearcă miracolul! Cît îi cere Reghe lui Becali, dacă va reuși să îndeplinească misiunea imposibilă

- Stați cu ochii pe ei: 7 fotbaliști din Liga 1 care promit să uimească în a doua parte a sezonului!

- Credeați că e din Portugalia? Nu! Clubul-surpriză de la care echipele din L1 au luat cei mai mulți fotbaliști e din Basarabia!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
e.moti.on
e.moti.on  •  12 Februarie 2016, 14:02
Postat de bakunin pe 12 Februarie 2016, 13:50

ahaaaaaaaah am vazut pe stadion meciurile din 88 si 89 despre care vorbeste ratatul ala

bai fraiere in 88` la 0-0 avem gol valabil camataru si imediat penalty cand toata echipa era la tusier; la ce meciuri ai fost prostanacule

bakunin
bakunin  •  12 Februarie 2016, 13:50
Postat de mihai231 pe 12 Februarie 2016, 13:43

si tu iar ai trait mult in...comunism:)))))))))ahahahahah......

ahaaaaaaaah am vazut pe stadion meciurile din 88 si 89 despre care vorbeste ratatul ala

mihai231
mihai231  •  12 Februarie 2016, 13:46
Postat de John Milne pe 12 Februarie 2016, 13:27

Tot cu tricourile de acum 8 ani incep paparudele astea returul ?

Nea Ioane, lasa si dumneata asta, mai bine povesteste/ne cum te/a lasat nevasta, asa se aude prin tara, ca te/a parasit, si dumneata freci buha pe gsp:))

Vezi toate comentariile (41)
Comentează