FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Răspunsul lui Mutu după criticile la adresa lui Săpunaru: „Sunt foarte exagerate, nu le băgăm în seamă”

Adrian Mutu/ foto: Imago Images
Adrian Mutu/ foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 17:00 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 17:20

Adrian Mutu (43 de ani), antrenorul lui Rapid, a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu CS Mioveni, din etapa #9 din play-out-ul Ligii 1, despre criticile la adresa lui Cristi Săpunaru, căpitanul echipei.

  • CS Mioveni - Rapid se joacă luni, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Săpunaru a fost eliminat la înfrângerea din etapa trecută, scor 2-3 cu FCU Craiova 1948. Căpitanul bucureștenilor a făcut o criză de nervi la finalul partidei. L-a lovit în figură pe Paramatti, apoi a fost ținut cu greu de colegi, de adversari, de Adrian Mutu și de Ionuț Voicu.

Mirel Rădoi propune o schimbare majoră, după scandalul Voluntari - FCSB
DECLARAȚII
Mirel Rădoi propune o schimbare majoră, după scandalul Voluntari - FCSB

Adrian Mutu: „Nu ne interesează”

„Am citit câteva reacții, nu pe toate. Sunt foarte exagerate, nu le băgăm în seamă. Noi suntem mulțumit de punctul în care am ajuns. Criticile la adresa căpitanului nu ne deranjează. Suntem puternici și ne vedem de drum”, a spus Mutu la conferința de presă.

Mutu a vorbit și despre partida cu Mioveni, insistând că meciul trebui tratat cu maximă seriozitate: „Trebuie să abordăm cu maximă seriozitate. E o echipă care nu are nimic de pierdut, va juca relaxat. Am mai întâlnit o echipă care nu avea nimic de pierdut, FCU. Nu sunt cu gândul la vacanță. Băieții s-au antrenat bine, sunt conștienți de ce reprezintă meciul acesta pentru noi. Suntem motivați, concentrați.

Sper ca băieții să aibă o reacție pozitivă. Trebuie să ne luăm revanșa în fața suporterilor. A fost o înfrângere greu de digerat. Nu îmi place să pierd, așa sunt eu, așa m-a născut. Trebuie să trecem și prin astfel de momente, dușuri reci. Am aceeași oftică indiferent de importanța meciului, nu îmi place să pierd. Și dacă joc o miuță în fața blocului, nu îmi place să pierd”.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Două transferuri importante rezolvate de FC Voluntari » Ilfovenii vor și un jucător din play-off

„Este foarte gravă declarația de după meci a domnului Becali” » Patronul FCSB, criticat dur: „Nu înțelege după 7 ani?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  16 Mai 2022, 12:31
Postat de ucluj2011 pe 16 Mai 2022, 07:17

Mai taci bă că tu nu știi nici cum te cheamă și vorbești de Mutu , un om cunoscut pe tot Mapamondul pentru cariera lui de fotbalist. iar cea de antrenor DEABIA și-a început-o. Vom putea vorbi despre Muru ca antrenor peste 10-15 ani , nu acum!

Murgu, nu Muru. Hai Rapid. Hai si cu UCluj in A

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Mai 2022, 07:27
Postat de Toby Jrt pe 16 Mai 2022, 01:25

Ma indoiesc de faptul ca domnul Mutu a terminat de citit “Idiotul” de Dovstoevsky…are 900 pagini…ar fi foarte exagerat! Daca exista termen de comparatie pentru acest cuvant! Dar la domnul Mutu cel cult….exista…

Poate ai terminat-o tu! Până una - alta Mutu are 100% dreptate. Dacă făcea asta un FCSBist nu mai curgea atâta cerneală și ipocrizie. Bancu a făcut ceva MULT MAI RĂU și nici nu sa prea scris nimic! Mai stați în banca voastră și vedeți-vă de ciorba voastră , sau dacă aveți vreo părere despre ceva , fiți oameni corecți , drepți , și care nu judecă cu două unități de măsură diferite (ceva foarte la modă în România).Nnu fiți șulfe și ipocriți când știți că sunt mulți fotbaliști străini și români a căror "meserie" era să cotonogească , fotbaliști care au încheiat cariere , și asta au făcut toată viața (deci ceva INFINIT MAI GRAV) și nu sa mai arătat nimeni atât de "oripilat" și "indignat". GURA MICĂ!!!

ucluj2011
ucluj2011  •  16 Mai 2022, 07:17
Postat de Ilie Alexandru pe 15 Mai 2022, 18:21

In *** oricum nu intereseaza pe nimeni de nimic,daca era Mutu in alta tabera alta era parerea lui. De asta nici nu o sa ajunga vreun mare antrenor, ipocrizia nu face parte din adn-ul unui om de caracter.

Mai taci bă că tu nu știi nici cum te cheamă și vorbești de Mutu , un om cunoscut pe tot Mapamondul pentru cariera lui de fotbalist. iar cea de antrenor DEABIA și-a început-o. Vom putea vorbi despre Muru ca antrenor peste 10-15 ani , nu acum!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează