FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR 0-2

Conferință INCENDIARĂ a lui Nicolae Dică! 8 declarații TARI prin care îl mitraliază pe Becali: "Am și eu o familie care suferă pentru mine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 09:23

Nicolae Dică a susținut o conferință de presă incendiară după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, cel mai probabil ultimul său meci în postura de antrenor al FCSB-ului. 

Tehnicianul roș-albaștrilor l-a mitraliat pe Gigi Becali în mai multe rânduri, lăsând de înțeles că multe probleme de la echipă i se datorează acestuia într-o mare măsură. 

  • O să am o discuție cu patronul. Mereu mi-am asumat am făcut. Sunt puternic. Voi avea mereu încredere în mine. Nu a ajuns niciun mesaj la mine din lojă. Eu am gândit într-un fel după ce am luat acel cartonaș roșu. Și nu a fost rău.
  • A fost o perioadă grea după meciul de la Craiova când eu am spus că mi-aș dori mai multă libertate. Au fost lucruri pe care eu le-am controlat și mai multe nu voi spune.
  • Ce, se antrenează doar la Steaua? Știu ce am de făcut în continuare. Știu totul. Nu sunt nici primul nici ultimul antrenor care reușește sau nu la Steaua. Nu cred că îmi salvam postul dacă egalam azi.
  • E cel mai greu moment din cariera de antrenor. Visam altceva, îmi doream altceva. Vor veni mulți acum să spună ca dacă erau ei făceau de toate. Nu e așa ușor.
  • Eu aveam discuții cu patronul și apoi el venea și vă zicea echipa. Iar după ce critica jucătorii eu trebuia să stau să am discuții individuale cu ei, să-i motivez.
  • Nu se aduc alți jucători în afara celor din Liga 1 pentru că ultimul cuvânt îl are patronul. El așa decide. Am propus anumiți jucători și au fost aduși sau nu.
  • Nu e ok ce face Gigi Becali. Vom vedea ce va fi. E păcat pentru că munca mea de un an și jumătate nu e apreciată. Am și eu o familie care urmărește și suferă pentru mine, o soție, copii. Dacă avea să îmi spună ceva, trebuia să o facă față în față, nu la TV. Nu e ok ce s-a făcut în această seară.
  • Am mai vrut să plec. Am avut și oferte. Dar am decis să rămân. Am fost întors de alte persoane. Mi-am dorit să fac performanță cu Steaua. O să antrenez și voi putea pune în practică ce am învățat. Au fost momente bune la Steaua, iar asta îmi dă încredere.

Citește și:

Declarații șocante ale lui Gigi Becali: "MM mi-a tot spus: «Băi Gigi, nu avem antrenor». Dar nu l-am ascultat"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
218562312428664
Florea Gioana  •  23 Decembrie 2018, 18:56

Bravi Dica, pt gestul facut,chiar daca a fost facut in ultima clipa .Oierul crede ca se pricepe la fotbal daca a ninerit cate o schimbare pe ici pe colo.El crede ca daca va reusi sa se inteleaga cu Dan Petrescu ,acesta va accepta imixtiunea la echipa ca Dica ,se inseala amarnic.Bine ar fi ca toti antrenorii pe care ii va contacta sa il refuze si atunci sa il vedem pe marele specialist ce va face.

knuty
knuty  •  23 Decembrie 2018, 12:10

Care familie????Nevasta-sa ar fi găsit date concrete ale unei legături suspecte, între soțul său și o tânără !!!A fost CIRC la vremea respectiva!!!Asa fac toti nenorocitii astia ,sunt mari familisti !!!Si Giovani isi insela nevasta ,da era mare familist !!!

zidane92
zidane92  •  23 Decembrie 2018, 12:04

Tot o arde ciobanul că nu îl mai aduce pe gâlcă, pai gâlcă i a luat ultimele trofee, e un monument din istoria lui Espanyol, i-a antrenat și salvat de la retrogradare nu e ca Laura al nevestei care se duce la arabi, îi face de bani mai își ia o mașină de cocalar profesionist și revine la FCSB că să își mai vopsească cv îl că în rest zero absolut pe unde a fost la toate echipele!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează