FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

VIDEO Conferința Rapidului a început cu un moment neprevăzut » Decizia de ultim moment luată de Dan Șucu: „Am stat, ne-am gândit...”

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al celor de la Rapid, a început conferința de presă cu lămuriri la situația suporterilor.
Lucian Ionescu, ofițerul de presă al celor de la Rapid, a început conferința de presă cu lămuriri la situația suporterilor.

Articol de , - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 16:49 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 17:44

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al celor de la Rapid, a început conferința de presă cu lămuriri privind situația suporterilor. 

  • Dinamo - Rapid se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Suporterii Rapidului nu vor face deplasarea pe Arena Națională. Vor putea urmări derby-ul chiar din interiorul arenei giuleștene. 

Câte bilete a vândut Dinamo, cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid
DINAMO
Câte bilete a vândut Dinamo, cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid

Lucian Ionescu a transmis că Dan Șucu și ceilalți oameni din conducere vor fi alături de fotbaliști la Arena Națională. 

VIDEO. Lucian Ionescu, înaintea meciului Dinamo - Rapid: 

„Vreau să dau câteva detalii din partea clubului. Probabil ați aflat că galeria Rapidului nu va face deplasarea la Arena Națională, având în vedere că ni s-a oferit inelul 3. Mai aveau puțin și ne urcau pe acoperiș. Suntem solidari cu suporterii noștri. 

Toți fanii vor veni mâine seară pe stadionul Giulești și vor urmări meciul de acasă. Băieții vor interacționa înainte de meci, vor vedea cum se manifestă. Poate vor urma și alte surprize. 

În mod normal, nici cei din conducerea clubului n-am fi mers, dar așa e corect din punctul de vedere al relației cu dumneavoastră”, a declarat Lucian Ionescu. 

Cei din conducerea clubului vor merge la meci. Echipa trebuie să vadă că e susținută, să nu se considere abandonată. Apoi, conducerea va veni în Giulești și va fi alături de suporteri. Am stat, ne-am gândit și asta am decis. Am considerat că trebuie sprijinit și vestiarul
- Lucian Ionescu, ofițerul de presă al clubului Rapid

Rapidiștii își dau întâlnire pe Giulești pentru a vedea derby-ul cu Dinamo: „Porțile Giuleștiului se vor deschide”

Clubul Rapid a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță faptul că echipa va putea fi susținută la derby-ul cu Dinamo pe stadionul Giulești, acolo unde în tur și-a învins rivala cu 4-0.

Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe băieți de la distanță. Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă. Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui număr mare de suporteri.
-comunicat FC Rapid 1923

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Cele mai importante informații înainta derby-ului Dinamo - Rapid 

Citește și alte știri despre Dinamo - Rapid: 

Lecția de istorie » 5 mari curiozități înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: ziua în care Lucescu le-a suflat titlul giuleștenilor + care a fost apogeul rivalității
DINAMO - RAPID
Lecția de istorie » 5 mari curiozități înaintea derby-ului Dinamo - Rapid: ziua în care Lucescu le-a suflat titlul giuleștenilor + care a fost apogeul rivalității
Rapid, inițiativă incredibilă! Ce se va întâmpla pe Giulești la meciul cu Dinamo
DINAMO - RAPID
Rapid, inițiativă incredibilă! Ce se va întâmpla pe Giulești la meciul cu Dinamo

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
Daniel1959
Daniel1959  •  27 Ianuarie 2024, 08:33

Nu-i inteleg pe cei de la Dinamo cand ei sunt in insolventa sa refuzi 5000 de bilete sau mai mult este o prostie fara de margini. Probabil ca aceste bilete nu sunt platite si date pe reciprocitate. Daca ar fi platite le-as fi dat 20000 de bilete!!!

Catisr
Catisr  •  26 Ianuarie 2024, 21:51

Știți proverbul cu, capra râioasă ... ? Cam așa și cu acești grobieni ținuți în brațe de conducerea clubului și de unii ziariști (apropo, lamentabilă prestație a lui filoti și rădulescu) după nenumăratele evenimentele create pe mai multe stadioane și la Polivalentă. Cum poți compătimi astfel de creaturi care au jignit oribil un mare sportiv al țării, Critina Neagu, sau după apariția acelui banner scabros de la meciul cu UTA de anul trecut ? Felicitări acestor formatori de opinie pentru promovarea acestor specimene puturoase !

VardyParty
VardyParty  •  26 Ianuarie 2024, 18:24

Le e frica sa nu ii zboare câinii... :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează