FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Rapid, inițiativă incredibilă! Ce se va întâmpla pe Giulești la meciul cu Dinamo

Galeria lui Rapid va vedea derby-ul cu Dinamo pe Giulești, foto: facebook FC Rapid 1923
Galeria lui Rapid va vedea derby-ul cu Dinamo pe Giulești, foto: facebook FC Rapid 1923

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 15:07 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 15:22

Galeria lui Rapid a anunțat că nu se va prezenta la derby-ul cu Dinamo, partidă ce va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, ora 20:00, pe Arena Națională. Giuleștenii au luat această decizie pentru că li s-au oferit 2800 de bilete în loc de 5000, cu mențiunea că vor sta la inelul 3 al stadionului.

Chiar și așa, giuleștenii au găsit o modalitate inedită de a vedea împreună derby-ul și vor merge chiar pe propriul stadion!

Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează
LIVERPOOL
Jurgen Klopp pleacă de la Liverpool. Ce urmează

Rapidiștii își dau întâlnire pe Giulești pentru a vedea derby-ul cu Dinamo: „Porțile Giuleștiului se vor deschide”

Clubul Rapid a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță faptul că echipa va putea fi susținută la derby-ul cu Dinamo pe stadionul Giulești, acolo unde în tur și-a învins rivala cu 4-0.

Ținând cont de faptul că suporterii noștri nu vor fi prezenți în peluza Arenei Naționale, porțile Giuleștiului se vor deschide pentru toți rapidiștii care vor să-i susțină pe baieți de la distanță. Deoarece #FamiliaRapid este mereu împreună, meciul de sâmbată seara, contra lui Dinamo, va putea fi urmărit pe cele două tabele de marcaj din interiorul stadionului, iar cântecele rapidiștilor vor răsuna până pe Arenă. Accesul va fi liber, începând cu ora 19:00, în Peluza Nord și Tribuna a II-a, urmând ca și celelalte sectoare să fie deschise în cazul unui numar mare de suporteri.
-comunicat FC Rapid 1923

Rapid, inițiativă incredibilă! Ce se va întâmpla pe Giulești la meciul cu Dinamo
Peluza lui Rapid, foto: facebook FC Rapid 1923

Suporterii lui Dinamo n-au vrut să le dea rapidiștilor mai mult de 2800 de bilete, adică 5% din capacitatea disponibilă, așa cum spune regulamentul. În plus, cei de la Rapid sunt nemulțumiți că sunt trimiși în inelul 3 pe Arena Națională, o decizie pe care PCH nu o va schimba.

Totul a pornit de la meciul tur, când Rapid a câștigat cu 4-0 în Giulești. Fanii lui Dinamo știau că partida se va juca pe Arena Națională, așa că se așteptau să primească 2800 de bilete, însă cei de la Rapid au schimbat decizia, iar derby-ul s-a jucat pe Giulești, așa că galeria lui Dinamo a primit mai puține bilete.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Zeljko Kopic, conferință de presă înaintea derby-ului cu Rapid

Citește și alte știri:

Cum îl păcălea Cosmin Olăroiu pe Becali! „El ne-a povestit cum făcea. Înainte de meci se ducea la Gigi și îi spunea: «Patroane, ia fă tu echipa!»” » Cum îl „dresa”

Mititelu are oferte pentru doi jucători: „Sunt discuții avansate pentru un fotbalist important”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (12)
mafa
mafa  •  27 Ianuarie 2024, 17:03
Postat de mean_machine pe 26 Ianuarie 2024, 17:09

Mofo' ti-a intrat ajutorul social de ai reusit sa iti plătești internetul?Banii aia erau mai bine cheltuiti pe medicamente,se vede ca duci lipsa...

Omule masină, mic...ai dreptate mi-au intrat bani de la somaj si mi-am platit datoriile, macar am somaj, nu ca tine, muncesti pe țuica de găinați si lasi beția sa-ți vorbeasca.

creeperno534
creeperno534  •  26 Ianuarie 2024, 22:37

Sa fie sanatosi!

Catisr
Catisr  •  26 Ianuarie 2024, 21:59

Ar trebui să procedeze la fel și la celelalte meciuri rămase, nu ar fi nici o pierdere ! Câțiva mitocani în minus pe stadioane !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează