FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Conflict între Daniel Oprița și un mare rapidist » Înjurături și tensiuni la antrenamente: „Nu mi-a plăcut modul lui de abordare”

Daniel Oprița a ajuns între timp la CSA Steaua
Daniel Oprița a ajuns între timp la CSA Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021 09:19 / Actualizat miercuri, 20 octombrie 2021 10:22

Costin Lazăr (40 de ani), fost mijlocaș important la Rapid, a rememorat la GSP Live episodul tensionat petrecut în 2018, când a intrat în conflict cu Daniel Oprița, antrenorul lui FC Voluntari din acea perioadă.

În 2018, aflat în ultima parte a carierei, Costin Lazăr a ales să mai continue un sezon la Voluntari, clubul alături de care câștigase cu un an în urmă Cupa și Supercupa României. Lucrurile nu au decurs însă conform planului inițial, după ce Lazăr s-a certat cu Daniel Oprița, actualul antrenor de la CSA Steaua.

Costin Lazăr: „Nu mi-a plăcut modul lui de abordare”

„Mie îmi cam ajungea. A fost presiune foarte mare atunci. S-au lăsat și Sânmărtean și Cernat, voiam să mă las și eu. Dar am continuat, spunându-le însă că am nevoie de mai multă vacanță. Eu am rămas mai mult în Grecia. I-am spus lui Oprița că vreau să-l ajut și să învăț și eu cum e cu cariera de antrenor. 

În cantonament, am avut niște episoade cu niște copii care erau în probe și se cam înjurau între ei. I-am certat un pic. Adelin Pârcălabu (n.r. - unul dintre juniorii recalcitranți) a încercat să-mi dea printre picioare într-un moment în care eram nervos. L-am lovit din spate. Lui Oprița nu i-a plăcut, a spus că eu fac ce vreau pe la antrenament. La sfârșitul antrenamentului, a făcut o ședință. A spus că nu contează cine suntem, cu trimitere directă la mine, dar fără să-mi pronunțe numele.

Când ne-am întors la București, am vorbit. L-am întrebat dacă e supărat. Și a spus «Da!», mai ales că se auzise și pe la domnul primar ce s-a întâmplat. Mie nu mi-a plăcut modul lui de abordare. Mi se părea normal să aibă discuții cu mine. Noi am fost colegi la echipa națională, chiar el mi-a spus asta. Chiar n-am avut nicio problemă cu el, am avut deschidere”, a povestit Lazăr, la GSP Live. 

Conflict între Daniel Oprița și un mare rapidist » Înjurături și tensiuni la antrenamente: „Nu mi-a plăcut modul lui de abordare”
Costin Lazăr

Eu vorbisem cu Oprița ceva de refacere, iar peste cinci minute am fost chemat (n.r. -de conducere) să fiu informat că trebuie să mă antrenez la echipa a doua.

- Costin Lazăr, la GSP Live, despre conflictul cu Oprița

În vârstă de 40 de ani, Costin Lazăr a evoluat de-a lungul carierei pentru Sportul Studențesc, Rapid, PAOK, Panetolikos, Iraklis, FC Voluntari și Mostiștea Ulmu. Fostul mijlocaș defensiv a bifat și 31 de selecții și două goluri în tricoul primei reprezentative.

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB a primit deja banii de la sponsor » Ce sumă a încasat Gigi Becali

S-a întors! Preparatorul fizic-minune al lui Dinamo a semnat cu alt club din Liga 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  20 Octombrie 2021, 18:31

Un episod minor, in care pana la urma a avut dreptate Oprita. Niste copii aflati in probe se injurau intre ei, iar Lazar i-a certat. Ulterior, unul dintre copii a incercat sa-i dea lui Lazar mingea printre picioare, iar acesta l-a lovit din spate. Mie nu mi se pare normal ca un fotbalist experimentat sa loveasca un copil pentru simplul motiv ca a incercat sa-i dea mingea printre picioare in timpul antrenamentului.

bulan
bulan  •  20 Octombrie 2021, 11:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

senin
senin  •  20 Octombrie 2021, 10:30

Da, Costin Lazăr mare fotbalist, cel mai talentat mijlocaș al României, a contribuit substanțial ca jucător al Rapidului, a avut multa apreciere și multe satisfacții la noi! (și Oprița a fostvun fotbal8stvde valoare al Stelei)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează