FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

A treia rundă în conflictul Marian Iancu - Dan Șucu: „Limbaj demn de Congresul al XIV-lea! Am să îi transmit ceva”

Marian Iancu și Dan Șucu sunt „la cuțite”
Marian Iancu și Dan Șucu sunt „la cuțite”

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2023 19:20 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 20:27

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, nu-l „slăbește” pe Dan Șucu, principalul finanțator de la Rapid. Duelul de la distanță dintre cei doi a continuat și după apariția lui Iancu de la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, când fostul boss de pe Bega l-a criticat în termeni duri pe conducătorul giuleștenilor.

La 24 de ore după ce a primit o replică contondentă din partea lui Șucu, Marian Iancu a revenit cu un nou atac la adresa patronului de la Rapid, despre care spune că „se manifestă ca un contabil și că nu va fi niciodată iubit în Giulești”.

Șucu îl interzice pe Marian Iancu la Rapid: „A cumpărat Timișoara cu bani din escrocherii și inginerii financiare”
RAPID
Șucu îl interzice pe Marian Iancu la Rapid: „A cumpărat Timișoara cu bani din escrocherii și inginerii financiare”

Marian Iancu, o nouă replică tăioasă pentru Dan Șucu: „Să înțeleagă că nu va fi iubit la Rapid”

„S-a gândit că e bine să pună mâna pe creionul de tâmplar, să îl ude un pic și să se apuce să scrie folosind un limbaj demn de Congresul al XIV-lea al Partidului: toate sunt la realizări, mai puțin cele pe care nu le-am atins, ele nu există. Obiectivele pe care le-am ratat nu există. De vreo 50 de ani sunt rapidist și, apropo de domnul Șucu, am să îi mai transmit ceva. 

Orice ar face, cu minciuni, cu adevăruri, cu implicare, lipsit de implicare, trebuie să înțeleagă că el nu va fi iubit la Rapid. Se manifestă ca un contabil. A venit ca acționar și se manifestă public ca un contabil. 

Or, el nu a investit absolut nimic! E anul centenarului, nu a investit nimic palpabil în lotul de jucători. La lotul pe care îl ai, nu ai cum să participi în cupele europene! Tu ai avut noroc să fii în primii șase pentru că celelalte sunt foarte slabe”, a spus Marian Iancu, potrivit Prosport.

Vrei să îți mulțumim că asiguri, din punct de vedere contabil, un echilibru? OK, dar de ce te numești acționar? De ce te-a iînscris în lista acționarilor? Nu trebuie să investești? Trebuie să faci un singur lucru, să aduci bani. Știai la ce te-ai înhămat

- Marian Iancu, potrivit sursei citate

Șucu i-a răspuns zilele trecute lui Marian Iancu: „A cumpărat Timișoara cu bani din escrocherii și inginerii financiare”

Sub pretextul unui mesaj adresat fanilor rapidiști, Șucu a elaborat un răspuns amplu pentru Iancu, despre care afirmă că este „exponentul unei perioade în care fotbalul devenise sinonim cu: aranjamente, blaturi, evaziune fiscală și valize cu bani plimbate dintr-o localitate în alta”.

„Am vazut atacuri tot mai dese și mai agresive. Ultimul dintre ele din partea unui anume domn Marian Iancu, care ne explica plin de aplomb cum trebuie condus clubul, cum trebuie făcute investițiile si, de ce nu, cât de slabi sunt jucătorii noștri.

Da, este același domn Iancu care, la începutul anilor 2000, și-a cumpărat ca jucărie personală un club de fotbal, Politehnica Timișoara, din bani proveniți din escrocherii și inginerii financiare, normal, ilegale. În decursul următorilor ani, a finanțat clubul respectiv din banii contribuabililor onești, furați de la statul român. Cu aceste sume importante, clubul a crescut ca un balon de săpun. Fără logică economică, fără fundație, fără viitor.

Când balonul de săpun, logic, s-a spart, clubul a intrat în faliment, iar de atunci până acum, Timișoara a rămas fără echipă în Liga 1. Această persoană este exponentul unei perioade în care fotbalul devenise sinonim cu: aranjamente, blaturi, evaziune fiscală și valize cu bani plimbate dintr-o localitate în alta. Exact ceea ce speram cu toții să nu se mai întâmple vreodată în fotbal sau în oricare alt sport”, e o parte din comunicatul semnat de Șucu și postat de pagina oficială de Facebook a Rapidului.

VIDEO Marian Iancu continuă rafala de atacuri la adresa lui Dan Șucu: „Conduce Rapidul corporatist”

Citește și alte știri de actualitate: 

Clipe de groază în vestiar, la pauza meciului din Liga 1: „A leșinat, și-a pierdut vederea. A fost destul de rău”

VIDEO Mesaj public al lui Gigi Becali pentru MM Stoica, după ce managerul a anunțat că ia în calcul plecarea de la FCSB: „Nu e frumos ce a făcut”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
soad
soad  •  24 Februarie 2023, 19:39

GPS a promovat doar infractori, huligani si tot felul de personaje dubioase, tot GSP se plange de calitatea fotbalului, de nivelul galeriei (dar doar a Rapidului, ca cea FCSB-ului are multi ani de scoala) si mai is si lupi moralisti. Lasati-l naibi pe Iancu sa isi vada afacerile lui si suporterii nemultumiti sa nu uite ca acuma 2 ani aveam emotii la promovare.

wally77
wally77  •  22 Februarie 2023, 07:26
Postat de securinamo89 pe 21 Februarie 2023, 22:18

Rapid merita un conducator ca Marian Iancu un giulestean adevarat.Sucusa-si vada de mobila.

Ia-l la dinamo... măcar vă închide prăvălia și nu vă mai chinuiți

Normal
Normal  •  21 Februarie 2023, 22:27

Iancu este jalnic si incapabil sa inteleaga ce se petrece la Rapid !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează