FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV // VIDEO Marian Iancu continuă rafala de atacuri la adresa lui Dan Șucu: „Conduce Rapidul corporatist! Are cel mai slab lot, venirea lui n-a adus niciun plus”

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 21:00 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 21:10

Născut în Giulești și rapidist de mic, Marian Iancu pune tunurile pe Dan Șucu, unul dintre acționarii clubului din Grant, pe care-l acuză că nu se ocupă ca un om de fotbal de echipa sa de suflet.

- Domnule Iancu, vă mai interesează să investiți în fotbal?
- Departe de mine gândul ăsta! Poate doar acționar minoritar. Dar s-au schimbat multe de atunci. Mi-e greu să zic că o să stau departe de fenomen. Dar poate, cândva, o să mă lege ceva de Rapid sau Timișoara.

- Sunteți rapidist, de ce nu investiți la Rapid?
- Nu-i cunosc pe Angelescu și pe Șucu. Am mai spus-o: dacă nu venea Șucu lângă Angelescu, trebuia inventat! Și sunt foarte mulțumit și apreciez că există. Prin venirea lui, asigură viața acestui club. Dar eu mă raportez la declarații și la fapte.

- La ce mai exact?
- Domnul Șucu a spus că e Anul Centenarului. Ai ieșit din Cupa României, ai cel mai slab lot din primele șase, n-ai investit absolut nimic, riști să nu joci nici în cupele europene! În Anul Centenarului, venirea ta n-a adus niciun plus! Ai venit la echipă azi și mâine l-ai vândut pe singurul jucător de mare calitate care atingea și sufletul Giuleștiului, Rareș Ilie. Un jucător de explozie, de execuție, exact cum îi place Rapidului. El era sufletul și tu l-ai vândut. Gândești corporatist!

- Și dumneavoastră ați vândut jucători.
- Da, dar când nu mai aveau loc în echipă, când eram acoperiți și eram vicecampioni. De exemplu, pe Torje l-am vândut la Dinamo pentru că nu avea cum să mai joace pentru că erau alții mai buni, nu prindea lotul de 18. L-am vândut în România să aibă continuitate, eu aveam altă filosofie. Ce vreau să le transmit...

- Cui? Domnului Șucu?
- Mesajul e că nu poți să gândești corporatist într-un fotbal sărac, care se raportează la un segment de populație săracă! Nu poți să câștigi campionatul dacă tu nu investești 10 milioane. Lor le trebuie 10-11 jucători cumpărați cu bani! Nu știu cât de dispus e domnul Șucu să investească, el poate să asigure viața echipei în așa fel încât să nu aibă probleme financiare și să ofere o continuitate.

CITEȘTE ȘI:

Adi Mutu nu i-a mai vrut la Rapid, dar au refuzat să plece » De cine au vrut să scape giuleștenii
RAPID
Adi Mutu nu i-a mai vrut la Rapid, dar au refuzat să plece » De cine au vrut să scape giuleștenii
Hervin Ongenda a fost prezentat oficial la Rapid: „Ăsta e fotbalul pe care îmi place să îl joc!”
RAPID
Hervin Ongenda a fost prezentat oficial la Rapid: „Ăsta e fotbalul pe care îmi place să îl joc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
Ionescu07
Ionescu07  •  17 Februarie 2023, 14:57

Cred că cea mai mare prostie pe care democrația a ridicat-o la rang de artă este această posibilitate a tuturor *** de a-și publica toate frustrările născute din cei doi neuroni rătăciți prin marea de Blank din creierul lor. Păi, măi oameni ai durerii, credeți că există pe suprafața pământului un singur milionar care să nu fii procedat ca și Iancu pentru a-și spori averea? De ce nu procedați la fel, măi, dacă sunteți atât de buni la morală?! Noapte bună!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Normal
Normal  •  17 Februarie 2023, 13:59

Mai bine sa conduci un club corporatist decat golaneste !

unurtr
unurtr  •  17 Februarie 2023, 10:58

Iancu a aruncat cu bani până a dus Timișoara în faliment. Îl laudă pe Copos care la fel a dat bani mulți unor jucători care nu meritau și au intrat în faliment. Șucu nu vrea să dea un tun, să arunce cu bani și dacă nu ia titlul să dea faliment, vrea ceva construit pe termen lung și sustenabil. El nu este un țepuitor ca Iancu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează