FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Confruntarea titanilor Ligii 1 » Dominație autoritară a celor două echipe în ultimii ani. Cum și-au împărțit trofeele

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 18:29

Întâlnirea dintre FCSB și Astra din această seară va consemna duelul dintre cele mai titrate echipe ale ultimelor trei sezoane. 

Din ce în ce mai aprig în ultimii ani, alimentat și de încrâncenarea arătată de Marius  Șumudică, derby-ul dintre roș-albaștri și giurgiuveni a devenit punctul de atracție al ultimelor sezoane, cele două echipe disputându-și numeroase trofee. 

Mai întâi, FCSB și Astra s-au luptat pentru titlu în sezonul 2013-2014, giurgiuvenii terminând pe doi, la cinci puncte de campioana roș-albastră.

Antrenați la acea vreme de Daniel Isăilă, giurgiuvenii și-au luat revanșa în același an, suflându-le celor de la FCSB două trofee, ambele în urma loviturilor de departajare: Cupa României și Supercupa.

În timp ce FCSB și-a adjudecat de atunci minimum un trofeu pe sezon, Astra a strălucit din nou ediția trecută, atunci când s-a impus în Liga 1 după o luptă feroce cu FCSB, câștigând și Supercupa României, în fața lui CFR.

Concret, din 2014 și până în prezent, din totalul celor 11 trofee puse în joc, FCSB a câștigat cinci trofee, iar Astra patru. 

CFR Cluj, care a câștigat Cupa în 2016 și ASA Târgu Mureș, care s-a impus în Supercupa din 2015, sunt singurele echipe care au întrerupt perioada de dominație a tandemului Steaua - Astra.

  • FCSB  - Astra se joacă în această seară, de la ora 20:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează