FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - SĂGEATA NĂVODARI

Constănţenii au ambiţii mari: "O să fim o săgeată otrăvitoare pentru Steaua"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 13:03

Steaua întîlneşte Săgeata Năvodari în această seară, de la 21:30, în direct pe Digi şi liveTEXT pe GSP.RO, iar oaspeţii se gîndesc la o mare surpriză.

"Au şi ei punctele lor slabe, le-am discutat şi le-am arătat băieţilor şi le voi mai arăta o dată să vedem unde putem să îi surprindem. Veţi vedea că o să le punem probleme mari", a spus Tibor Selymes pentru Dolce Sport.

Valeriu Lupu îşi ameninţă fosta echipă şi crede că Săgeata va fi periculoasă: "E un meci special, acolo m-am apucat de fotbal la vîrsta de 8 ani. Noi sperăm să facem un rezultat bun, nu avem de ce să ne fie frică. Vrem să fim o săgeată otrăvitoare pentru Steaua".

Şi golgeterul Viorel Dinu crede că Steaua nu se va concentra suficient şi Săgeata poate profita: "O să îi fie greu lui Reghecampf să motiveze jucătorii, pentru că joacă împotriva Săgeţii Năvodari. Una e să joci cu Legia Varşovia, alta e să joci cu Săgeata. Vor avea probleme, o să vedeţi".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  16 Septembrie 2013, 16:29

am vazut,ce umilinta v-am dat !

stelistu01
stelistu01  •  15 Septembrie 2013, 01:30

5

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  14 Septembrie 2013, 18:00
Postat de rsalexander pe 14 Septembrie 2013, 15:01

Spartanule, Becali n-a fost niciodata in pierdere pentru ca Steaua este singura echipa din acest campionat care este capabila sa se autofinanteze, savy?

s'a "autofinantzat" cu jucatori buni, luati mocca sau pe bani putini, dupa afirmarea la alte echipe. din distrugerea a catorva echipe. dece nu merg si ei pe piata euro sa ia ce'i bun, si asteapta sa'i aduca vaslui sau gaz metan, sa se afirme, si apoi, profitand de frf si verii bekalezi, le ofera contracte ceva mai mari, nu cu mult, cat ar putea lua la pandurii, otelul sau gaz metan. adica, o echipa de ultimul loc in championas league, toamna. o echipa intretinuta prin jmecherii tipic romanesti. si deci, ok cu voi, platitorii de bilete si urlatori pe stadioane. becali dirijeaza, zambind fericit si apreciind cat mai incaseaza la meciul ala, aranjat, de altrfel balerinii lui

Vezi toate comentariile (54)
Comentează