FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)

VIDEO EXCLUSIV Fostul șef al lui Dinamo, derapaj după ce echipa a retrogradat: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 08:00 / Actualizat luni, 30 mai 2022 09:26

După Dinamo – U Cluj 1-1, rezultat care îi duce pe „câini” pentru prima dată în Liga 2, Constantin Anghelache a avut un derapaj la adresa lui Mihai Eșanu.

După ce portarul de 23 de ani a gafat în tur, acesta a comis-o și la golul marcat de clujeni în returul din „Ștefan cel Mare”, spre nemulțumirea fostului președinte al lui Dinamo, care l-a jignit în direct la GSP LIVE.

Amurgul unui club-monument: cauze, vinovați și speranțe la Dinamo
EDITORIAL
Amurgul unui club-monument: cauze, vinovați și speranțe la Dinamo

VIDEO Constantin Anghelache, derapaj la GSP LIVE: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”

„Eu vreau să spun precis. Din păcate, nu e o surpriză pentru mine. Am spus că Dinamo are cel mult 10% șanse să rămână în Liga 1. Am spus că va fi foarte ușor pentru U Cluj să stea baricadată în apărare și să dea un gol pe contraatac. Ceea ce a și făcut. 

Eșanu, un dement de portar! A dus echipa în această situație, prin golul de la Cluj și golul de acum. 

Acum, Dinamo va intra în faliment! Echipa are această datorie la masa credală de 5,4 milioane de euro. Nu mai are cum să îndeplinească acel plan de restituire a datoriilor. A rămas fără veniturile din drepturile TV, nu mai are niciun jucător. Dinamo nu are absolut nimic. Nu are nici conducere. 

Echipa se va destrăma. Ar fi și o rușine mai mare să joace un an în Liga 2 și să retrogradeze. Sunt echipe bune în Liga 2”, a spus Constantin Anghelache la GSP LIVE.

Intrarea în insolvență s-a făcut într-o concepție pe care nu mi-o imaginez. Când Dinamo a intrat în insolvență în 2013, avea datorii de 17,5 milioane de euro. Am rămas cu 4,8 milioane datorie, de plătit în 3 ani. Acum, la o datorie de 7 milioane de euro, s-au angajat să plătească 5,4 milioane. Asta e demență de la început până la sfârșit.

 – Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo

Eșanu, erori cu repetiție

Deși greșise în tur, la primul gol al lui U Cluj, Dusan Uhrin l-a titularizat tot pe Eșanu între buturi.

Însă portarul în vârstă de 23 de ani n-a reușit să-și repare eroarea din prima manșă și a comis-o din nou.

Ardeleanul Tescan l-a văzut ieșit și a expediat un șut lobat, de la distanță, mingea l-a depășit pe dinamovist în aer, a mușcat transversala și s-a oprit în plasă.

Eșanu este deja la a 9-a gafă în 23 de apariții în poarta „câinilor”.

E adevărat că nici ceilalți goalkeeperi care s-au perindat în acest sezon între buturi n-au convins. Figueiredo a comis 6 erori în 10 partide, urmat de Iliev (3/10) și de Chesneau (2/2)

Citește și: 

Prestație dezastruoasă pentru jucătorii lui Dinamo » Ce note au primit după meciul care îi duce pe „câini” la matineu

Dinu, acid după ce Dinamo a ajuns în Liga 2: „Acum 2 ani, s-au făcut din 16 echipe. Să se facă 18 echipe şi să se salveze din nou Dinamo”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
creeperno115
creeperno115  •  30 Mai 2022, 23:24

Ne-am batut joc de Straton, iata rezultatul!

griga77
griga77  •  30 Mai 2022, 21:09

CE VA MAI LUA TI DE ESANU DE PARCA EL E DE VINA ..... DE VINA PENTRU RETROGRADARE E CONDUCEREA ... ***I ... ANALISTI LU PESTE CRUD...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florin44
florin44  •  30 Mai 2022, 15:18

Ce a spus dl Anghelache despre Esanu nu este deloc un derapaj verbal. Este realitatea despre "prestatiile" respectivului! Foarte putine au fost meciurile in care nu a gafat mai rau ca un incepator si, mult mai rare golurile cu adevarat imparabile. Cele mai multe au fost cu adevarat de cascadorii rasului!!! Si Gaga daca statea in poarta mai apara cate ceva!!! Si au mai fost cativa care nu au prea avut treaba cu jocul, incepand cu Steliano Filip, cu Bani, chiar cu Rauta...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează