FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - VIITORUL

FOTO Nu se dezminte! Constantin Budescu, aproape de un golazo de la peste 50 de metri în Astra - Viitorul » Ce a pățit portarul

Execuția lui Constantin Budescu în Astra - Viitorul +2   FOTO
Execuția lui Constantin Budescu în Astra - Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 14:14 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 17:13

Constantin Budescu (31 de ani), titular în duelul dintre Astra Giurgiu și Viitorul, scor 1-1, a fost aproape de un supergol chiar în debutul meciului.

Toate detaliile despre Astra - Viitorul AICI

În minutul 5, Constantin Budescu, aflat în propria jumătate, a încercat să îl surprindă pe Cătălin Căbuz, portarul constănțenilor. Mijlocașul Astrei a șutat din cercul de la centrul terenului și aproape l-a păcălit pe Căbuz, dar portarul lui Mircea Rednic a intervenit. 

Nu fără emoții însă, pentru că s-a dezechilibrat și a fost aproape să intre cu mingea în propria poartă. A reușit însă să evite golul în ultimul moment, după ce a aruncat mingea în față înainte să cadă în plasă.

6 goluri și 8 pase decisiveare Constantin Budescu în acest sezon, în 14 apariții

Citește mai multe știri din Liga 1:

Întăriri la FCSB pentru derby-ul cu Dinamo: „M-am întors”

Se apropie revenirea lui Elvir Koljic » Când va putea juca bosniacul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează