FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Constantin Budescu a revenit la FCSB! Clubul a făcut anunțul oficial

Budescu a mai jucat la FCSB în 2017-2018
Budescu a mai jucat la FCSB în 2017-2018

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2021 13:23 / Actualizat marti, 07 septembrie 2021 16:20

FCSB a anunțat astăzi transferului lui Constantin Budescu (32 de ani). Playmaker-ul a semnat un contract pe un salariu lunar de 20.000 de euro. 

UPDATE 16:05 » Budescu a semnat pe două sezoane 

FCSB anunță că Budescu a semnat un contract valabil două sezoane. Mijlocașul va purta tricoul cu numărul 11 - același ca la precedenta sa aventură la FCSB - rămas liber după transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

UPDATE 15:25 » FCSB a anunțat revenirea lui Budescu

FCSB a postat pe Facebook anunțul revenirii lui Budescu la echipa roș-albastră. FCSB continuă prezentările inedite. Dacă la Keșeru a ales o prezentare inspirată din benzile desenate, echipa roș-albastră a ilustrat repatrierea lui Budescu printr-un afiș de film: „Artistul”, regizat de Edi Iordănescu.

Constantin Budescu a revenit la FCSB! Clubul a făcut anunțul oficial

UPDATE 13:20 » Gigi Becali anunță revenirea lui Budescu la FCSB

Gigi Becali a anunțat că mijlocașul Constantin Budescu este noul jucător al roș-albaștrilor. „Da, a semnat!”, a spus patronul FCSB, potrivit sport.ro

Budescu a reveni la FCSB

După ce Budescu a ratat o mutare în Qatar, Gigi Becali a intrat pe fir și s-a mișcat repede, ajungând la un acord cu fostul jucător al celor de la Damac. 

Becali i-a propus un contract cu un salariu de 20.000 de euro lunar, unul mare față de nivelul obișnuit din campionatul nostru, dar mic în comparație cu veniturile pe care le-a avut Budescu la cluburile pentru care a evoluat în Asia. Deși avea o ofertă mai bună din străinătate, Budescu a preferat să dea curs propunerii primite de la FCSB și să revină la echipa roș-albastră.

Sursele Gazetei Sporturilor informează că între cele două părți există un acord și că mai rămâne doar ca mijlocașul de 32 de ani să semneze contractul, ceea ar urma să se întâmple în cursul zilei de azi.

Constantin Budescu revine la FCSB

Budescu a mai jucat la FCSB în sezonul 2017-2018, în care a marcat 9 goluri în 27 de partide.  Atunci, echipa a terminat a doua în clasament, după CFR, dar a avut o campanie europeană foarte bună, a ajuns până în „16"-imile Europa League, unde a oprit-o Lazio, 1-0 la București și 1-5 la Roma. Iordănescu și Mihai Stoica speră să-l convingă pe Budi să se întoarcă acum, într-un moment complicat pentru roș-albaștri.

FCSB e a opta în Liga 1, pe loc de playout, și are lotul subțiat din cauza vânzării unor jucători și a accidentării altora. Budescu ar putea să le mai rezolve problemele și va face un parteneriat spectaculos în atac alături de Keșeru. 

600.000 de euroa încasat Budescu pentru cele patru luni pe care le-a petrecut la Damac, formația pentru care a evoluat cel mai recent. A jucat în 12 meciuri pentru saudiți, fără să marcheze vreun gol

VIDEO Derby în Liga 1! Totul despre FCSB - Dinamo

Citește și: 

Victima preferată » Detaliul care-i dă fiori lui Dario Bonetti înainte de „Derby de România”

FCSB, propunere pentru marea dilemă a lui Rădoi: „E oricând o soluție”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (88)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  07 Septembrie 2021, 23:56
Postat de freddy pe 07 Septembrie 2021, 15:53

Repetati constant lucruri pe care le-ati citit la altii. Unii care se cred juristi si sunt doar postaci. Va duceti dupa fenta cum ati facut si cu Talpan. Nu are legatura. O sa va convingeti. Daca FCSB vrea, o sa joace in Ghencea. 101%!

Explica-ne cum e asta cu "daca fcsb vrea"? :))) Pai ori vrea ori nu vrea, sa se hotarasca :))) Sau e fenta ciobaneasca, daca le dau astia cu flit dupa ce postacii au proclamat ca nu se poate, apare ciobanul si proclama victoria, spunand ca el de fapt n-a vrut niciodata sa joace acolo? :))) Asa ceva... :)))

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  07 Septembrie 2021, 23:56
Postat de freddy pe 07 Septembrie 2021, 15:53

Repetati constant lucruri pe care le-ati citit la altii. Unii care se cred juristi si sunt doar postaci. Va duceti dupa fenta cum ati facut si cu Talpan. Nu are legatura. O sa va convingeti. Daca FCSB vrea, o sa joace in Ghencea. 101%!

Cum e asta cu "daca fcsb vrea"? :))) Pai ori vrea ori nu vrea, sa se hotarasca :))) Sau e fenta ciobaneasca, daca le dau astia cu flit dupa ce postacii au proclamat ca nu se poate, apare ciobanul si proclama victoria, spunand ca el de fapt n-a vrut niciodata sa joace acolo? :))) Asa ceva... :)))

c23665
c23665  •  07 Septembrie 2021, 20:16

E plina echipa FKSB de artisti. Problema e ca nu are cine sa care pianul!!!

Vezi toate comentariile (88)
Comentează