FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB, propunere pentru marea dilemă a lui Rădoi: „E oricând o soluție”

Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, îl vede pe Claudiu Keșeru (34), noul atacant al roș-albaștrilor, o soluție pentru echipa națională.
Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, îl vede pe Claudiu Keșeru (34), noul atacant al roș-albaștrilor, o soluție pentru echipa națională.

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 19:44 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 19:52

Edi Iordănescu, 43 de ani, antrenorul lui FCSB, îl vede pe Claudiu Keșeru (34), noul atacant al roș-albaștrilor, o soluție pentru echipa națională.

  • România - Liechtenstein se joacă duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la PRO TV.

„Keșeru poate fi oricând o soluție pentru națională, dacă e bine pregătit. Acum, sigur, vorbim ipotetic. Dar, pentru viitor, dacă evoluțiile lui vor fi la un nivel ridicat, atunci bineînțeles că va avea ușa deschisă la națională. Mirel a spus că va apela la oricine poate ajuta România, indiferent de vârstă”, a declarat Iordănescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

44 de meciuri și 13 goluria strâns Keșeru în naționala României

Decizie importantă luată de Rădoi înainte de meciul cu Liechtenstein: „Nu vreau să risc”

Mirel Rădoi, selecționerul României, a decis să nu cheme un atacant care să-l înlocuiască pe Denis Alibec, accidentat în partida cu Islanda, scor 2-0.

Rădoi consideră că aducerea unui nou „număr 9” poate naște probleme de ordin medical în cadrul lotului, din cauza pandemiei de coronavirus și că există suficiente variante pentru a-l înlocui pe Alibec.

„Ne-am gândit la posibilitatea de a aduce un jucător in poziția de atacant, dar după mai multe discuții atât cu staff-ul tehnic, cât si cu cel medical, am ajuns la concluzia că există riscul ca cine vine să fie fals negativ sau pozitiv si nu am vrea să avem o astfel de problemă.

Avem jucători la care putem să apelăm chiar dacă nu sunt familiarizați cu această poziție. Viteza lui Sorescu, viteza lui Rotariu, mai poate apărea acolo Dennis Man.

Îmi aduc aminte că și Ianis Hagi a jucat „9 fals” pentru Viitorul. Putem găsi soluții pentru poziția aia. O să avem nevoie de jucători care să atace foarte bine spațiile”, a spus selecționerul la conferința de presă.

Chirilă îl propune pe Sorescu vârf cu Liechtenstein

Ionuț Chirilă (55 de ani) îi propune selecționerului să-l folosească în centrul ofensivei pe Deian Sorescu. Antrenorul consideră că jucătorul lui Dinamo poate evolua ca „număr 9” datorită vitezei de execuție cu care poate destabiliza ușor defensivele adverse.

„S-a mirat foarte multă lume că a jucat în banda stângă Sorescu. Rădoi poate să analizeze chestia asta, lucrând în antrenamente exerciții de combinație, trebuie văzut dacă Sorescu este un jucător care să-i pună în valoare pe alții, adică să vină din spate, sau poate să fie pus în valoare el, datorită acestei calități excepționale pe care o are, explozia.

Din deviere și desprindere, să dea și să primească, să redubleze, să creeze superioritate numerică din un-doiuri sau un-doiuri pentru al treilea, se desprinde foarte ușor de fundașii de marcaj și poate fi o soluție de vârf de atac. E o idee... Poate să obțină și penalty-uri”, a spus Ionuț Chirilă, pentru Digi Sport.

Tot ce trebuie să știi înainte de România - Liechtenstein:

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Rădoi, prima reacție după articolul din GSP: „Știu foarte bine ideile lui Reghe, rapoartele confirmă!”

Pentru Becali nu se poate, pentru Burleanu da: echipa națională va juca în Ghencea cu Armenia și Islanda!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
merom
merom  •  05 Septembrie 2021, 08:00

I-auzi! Keseru e o solutie pt viitor. :)))) Apoi ne miram de ce e fotbalul romanesc in lumea a 4-a... Uite din cauza *** ca asta, patronilor escroci si a jucatorilor cocalari. :))) Solutie de viitor... OMG! :))) Vrea Gigi sa-l vanda la iarna? Vrea ceva firfirei pe Keseru?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  05 Septembrie 2021, 07:12

Dumnezeule, cum se legitimeaza unul la FCSB musai sa fie luat la "Nationala". Voi sunteti sanatosi?

magic4ever
magic4ever  •  05 Septembrie 2021, 00:37

Primul la care trebuie sa apeleze Radoi indiferent de varsta este Sapunaru care este cel mai bun fundas central si trebuie convins sa revina la nationala....

Vezi toate comentariile (15)
Comentează