FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Remarcatul lui Gigi Becali din „amicalul” României cu Georgia: „Mi-a plăcut cum s-a mișcat. Vreau să îl transfer, știe cum”

Gigi Becali, finanțator FCSB
Gigi Becali, finanțator FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 iunie 2021 09:57 / Actualizat vineri, 04 iunie 2021 10:03

Gigi Becali (62 de ani), finanțatorul de la FCSB, a fost impresionat de evoluția lui Constantin Budescu (32) din „amicalul” României cu Georgia, scor 1-2.

Constantin Budescu a evoluat mai puțin de o repriză în meciul pierdut de „tricolori” la Ploiești, fiind urmărit cu atenție de către patronul de la FCSB.

Afișând un fizic impresionant, Budescu a creat câteva șanse bune de gol. Mijlocașul de la Damac a ieșit la rampă la faza în care România a obținut penalty-ul, după o pasă lungă către Ianis Hagi, dar și cu un „exterior” de peste 50 de metri.

Gigi Becali: „Mi-a plăcut cum s-a mișcat Budescu”

Prestația mijlocașului de la Damac a fost pe placul lui Gigi Becali:

L-am urmărit pe Budescu la națională. Aflasem că slăbise și mi-a plăcut cum s-a mișcat. El știe care au fost discuțiile noastre și știe cum vreau eu să îl transfer”, a declarat latifundiarul pentru Prosport.

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că îl așteaptă pe Budescu la FCSB, unde mijlocașul a mai evoluat în sezonul 2017/2018, în care a contribuit decisiv la 25 de goluri (de 13 ori a înscris, de 12 ori a pasat decisiv).

Mijlocașul este legat contractual de Damac FC, din Arabia Saudită, până în 2022. Dacă se va despărți de echipa saudită, acesta va ajunge, cel mai probabil, la FCSB. „Dacă Budescu pleacă din Arabia Saudită, nu cred că va avea altă destinație în afară de Steaua (n.r. - FCSB)!”, a declarat de curând Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Remarcatul lui Gigi Becali din „amicalul” României cu Georgia: „Mi-a plăcut cum s-a mișcat. Vreau să îl transfer, știe cum”
Constantin Budescu, în România - Georgia 1-2 // foto: Cristi Preda

Secretul formei lui Constantin Budescu

Constantin Budescu a dezvăluit secretele formei fizice de invidiat. Când a ajuns în cantonamentul „naționalei”, i-a impresionat pe toți cu noua sa siluetă, de nerecunoscut.

„Nu țin niciun regim. E voință, nu e dietă! Mi-am dorit asta. După o vârstă trebuie să reglezi anumite lucruri. Am jucat cu kilograme în plus ceva timp și am zis să văd cum e și fără. Plus că în Arabia a trebuit să slăbesc câteva kilograme ca să pot să mă adaptez. 

Nu e nicio rețetă, că aș publica-o, ca să-i ajut și pe alții. Am lucrat foarte mult la sală și n-am mai mâncat la ore târzii”.

Citește și:

A picat transferul-surpriză pus la cale de Becali! » „Când l-am auzit, i-am zis: «Du-te, mă, de aici!»”

Budescu face haz de necaz: „20-30% din spectatori au venit pentru mine” :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
22cea
22cea  •  04 Iunie 2021, 19:10
Postat de danut1971 pe 04 Iunie 2021, 11:56

gigi viseaza iarasi!budescu va merge la cfr langa sumudica

Normal , ardelenii fac sarmalele mai mari si mai bune :)))

3111
3111  •  04 Iunie 2021, 15:24

La chitra lui MM poate chiar il vom vedea pe Budescu la Steaua. :))

danut1971
danut1971  •  04 Iunie 2021, 12:31
Postat de luciann pe 04 Iunie 2021, 11:55

Fara un antrenor decent, nu facem nimic nici anul urmator...

succes la evitarea retrogradarii

Vezi toate comentariile (19)
Comentează