FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 1-2

Budescu face haz de necaz: „20-30% din spectatori au venit pentru mine” :)

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv) a glumit pe seama asistenței reduse de pe „Ilie Oană. +49   FOTO
România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv) a glumit pe seama asistenței reduse de pe „Ilie Oană.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 00:10 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 00:26

România a pierdut amicalul cu Georgia, 1-2. Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv) a glumit pe seama asistenței reduse de pe „Ilie Oană”.

„Tot timpul a fost o bucurie să joc aici, la Ploiești. Din păcate, n-am putut să le oferim mai mult suporterilor în această seară, cu toate că am făcut un joc bun, chiar și în inferioritate i-am dominat, am avut faze de poartă.

Când nu jucam fotbal și făceam 0-0, nu era bine, acum atacăm mai mult, jucăm fotbal, dar tot nu-i bine. Eu zic că am făcut multe lucruri bune, am făcut un joc bun, dar n-am obținut victoria. Sperăm să învățăm din acest joc.

Eu vin pentru prima dată aici și m-a surprins plăcut Mirel Rădoi. În Anglia vom juca la fel și sper să obținem un rezultat bun. În seara asta am avut mulți prieteni în tribune, cred că 20-30% din stadion”, a declarat Budescu la ProX.

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

3 detalii inedite de la România - Georgia:

  • ultimul jucător, până la Andrei Vlad, cu minute pentru România al cărui nume începe cu litera „V” a fost Dacian Varga, în urmă cu aproape 10 ani, pe 11 noiembrie 2011, Belgia - România 2-1;
  • Ba mai mult, legat de un alt debutant, Darius Olaru, ultimul cu litera „O” a fost Cristian Oros, pe 11 iunie 2011, Paraguay - România 2-0.
  • Ultimul dinamovist care a debutat la naţională: Sergiu Hanca, pe 10 iunie 2017, România - Polonia 3-1, antrenor C. Daum.

România - Georgia: doar 500 de suporteri în tribune

Deși s-au pus în vânzare 3.800 de bilete, în tribunele de pe „Ilie Oană”, au fost doar vreo 500 de fani, printre care și o mână de gruzini. Aceasta a fost prima reîntâlnire a suporterilor cu naționala, acasă, de la partida cu Suedia (0-2), din 15 noiembrie 2019.

Într-o atmosferă destul de molcomă, încălzită de tribune rareori, „tricolorii” au intrat pe teren cu un banner pe care scria: „După 565 de zile, cea mai frumoasă oră: împreună în peluza tricoloră!".

Gigi Becali, comentariu despre Rădoi și echipa națională

Citește mai multe știri despre România - Georgia:

„ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  03 Iunie 2021, 23:14
Postat de maximilian pe 03 Iunie 2021, 13:47

Șanse de calificare ar mai fi, 20%-30%. Să nu ne pierdem speranța. Mai avem duminică un meci important și putem urca pe primul loc. Totuși suntem campioni la statul pe bară.

Meciul cu Anglia e amical. Abia în septembrie avem următorul meci din preliminarii.

maximilian
maximilian  •  03 Iunie 2021, 13:47

Șanse de calificare ar mai fi, 20%-30%. Să nu ne pierdem speranța. Mai avem duminică un meci important și putem urca pe primul loc. Totuși suntem campioni la statul pe bară.

dobrin
dobrin  •  03 Iunie 2021, 01:02

Budescule, scoate repede o carte despre curele de slabire, ca la fotbal...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează