FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA

Omul propus selecționer la națională, prezent la România - Georgia » Ce spunea Rădoi despre el

Partida România - Georgia a consemnat și revenirea spectatorilor pe stadioane. FOTO: GSP +49   FOTO
Partida România - Georgia a consemnat și revenirea spectatorilor pe stadioane. FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2021 22:52 / Actualizat miercuri, 02 iunie 2021 23:06

Cosmin Olăroiu (51 de ani), antrenor în prezent liber de contract, a fost spectator de lux la amicalul România - Georgia, disputat la Ploiești.

Omul pe care însuși selecționerul Mirel Rădoi îl propunea pe banca primei reprezentative și-a făcut apariția la amicalul contra gruzinilor, susținundu-l din tribune pe prietenul și finul Mirel Rădoi. 

Alături de Oli, la Ploiești au mai fost prezenți nume precum Miodrag Belodedici, Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiță.

Mirel Rădoi: „Olăroiu ar fi cea mai bună variantă de selecționer”

Recent, Mirel Rădoi a fost chestionat pe seama posibilității ca viitorul selecționer al României să fie Cosmin Olăroiu (51 de ani), fostul său antrenor de la FCSB.

Rădoi a dat dovadă de fair-play și a declarat că Olăroiu ar fi cea mai bună variantă pentru postul de selecționer, odată ce el nu va mai ocupa această funcție.

„Se poate întâmpla orice, în momentul în care eu aș renunța, cred că ar fi cea mai bună variantă. Nu pentru că suntem prieteni, ci din ceea ce înseamnă antrenorul Cosmin Olăroiu. 

Oricine ar veni va avea tot ceea ce ne va cere la nivel de informații, tot ceea ce s-a lucrat. Și dacă va fi unul dintre secunzii mei, va avea tot ce îi trebuie fără niciun fel de problemă. 

Discutăm mereu la telefon (n.r. - cu Olăroiu), dar nu numai cu el, cât și cu alți antrenori. După meciul cu Armenia nu mi-a dat neapărat un sfat. Vorbim de lucruri generale, ce se poate modifica în dinamica unui joc, în structura unei echipe sau felul de gândire a unei partide”, a spus Rădoi.

Cosmin Olăroiu este liber de contract din februarie, când s-a despărțit de Jiangsu FC, echipă intrată în colaps financiar. Cu un sezon în urmă, antrenorul român reușise să cucerească titlul în China alături de Jiangsu.

Olăroiu, aproape de „națională” în trecut

Cosmin Olăroiu, antrenorul anului 2020 în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, a povestit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” momentele în care a fost sunat de cei din FRF ca să preia prima reprezentativă.

Olăroiu spune că e tentat să pregătească naționala, doar că în acest moment e imposibil să se gândească la această variantă, fiindcă Mirel Rădoi, actualul selecționer, e „familia mea, fratele meu mai mic”

România - Georgia, primul meci cu spectatori din mandatul lui Mirel Rădoi 

Meciul amical România - Georgia e primul cu spectatori din mandatul selecționerului Mirel Rădoi. Întâlnirea nu arată însă cifrele unui eveniment atractiv pentru fani. S-au vândut aproximativ 2.000 de bilete.

România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
România - Georgia 
(foto: Cristi Preda/GSP)
+45 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României:

Vocile Gazetei » România - Georgia, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Marius Mărgărit și Justin Gafiuc: „Bâjbâim, bâjbâim”

FOTO „ROȘU” direct pentru Florin Tănase! Gest stupid făcut de golgeterul Ligii 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
hashtag_truth
hashtag_truth  •  03 Iunie 2021, 03:48

Dar SA VINA OLI...SERIOS !!!! ...China...Arabia...bla bla... fara PINTILII si BOURCEANU, nea oli nu exista...mare meci cu Rapid...pe bune ???...Middlesborough...RUSINE TOTALA...MARE ANTRENOR...SA VINA !!!!

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  03 Iunie 2021, 03:47

Slughitza si Vochin s-au invatat sa faca selectia la nationala NOASTRA; unuia pe motiv ca nu cunostea jucatorii romani(Daum) altul ca nu stiu ce(Contra) iar lui Radoi i se face pe fata, ca au ei o ideee fixa despre cum ar trebui sa jucam, total si spectaculos(pentru adversari)iar Burlanu, a copiat o regula U21 cee folosita cu interes pentru impresari si anumiti patroni de comitet.

ang3ldev1l0
ang3ldev1l0  •  03 Iunie 2021, 03:44
Postat de scorpions721 pe 03 Iunie 2021, 00:06

Radoi, totusi nu ti-e rusine de tine? Mai poti sta pe banca nationalei Romaniei? Sincer acum, fara nici o rautate.

El ar vrea sa-si dea demisia, dar clauzele il impiedica, iar cealalta tabara cu *** in frunte, nu au nici un interes sa scape de brelocul lor preferat caruia sa-i plateasca vreo clauza de reziliere. Deci, avem un standoff in toata regula.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează