FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

NEWS ALERT Se face! Budescu, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vine să semneze cu noi!”

Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv), legitimat în prezent la Damac FC, Arabia Saudită, e la un pas de CFR Cluj
Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv), legitimat în prezent la Damac FC, Arabia Saudită, e la un pas de CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 17:54 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 18:24

Constantin Budescu (32 de ani, mijlocaș ofensiv), legitimat în prezent la Damac FC, Arabia Saudită, e la un pas de CFR Cluj. 

  • Budescu ar urma să semneze marți cu CFR un contract pe două sezoane. Salariu: 25.000 de euro lunar + o primă de instalare în valoare de 400.000 de euro.

Budescu, la un pas de revenirea în Liga 1, la CFR Cluj

O spune chiar patronul campioanei, Neluțu Varga. „Budescu, în proporție de 80%, vine să semneze cu noi săptămâna viitoare. Ni-l dorim foarte tare! Sper să-și rezolve problemele cu arabii și să vină să refacă perechea cea mai tare din Liga 1, Budescu - Alibec. 

Sunt convins că Șumudică va scoate maximum din acești doi jucători atât de talentați. Sunt foarte mulțumit de Șumi, e un antrenor inteligent, are acel ceva prin care tot vestiarul e trup și suflet cu el”, a declarat Varga, conform Fanatik.

Gigi Becali anunță marea mutare a verii la FCSB: „Da, ne-am înțeles cu el! Mâine vine”
FCSB
Gigi Becali anunță marea mutare a verii la FCSB: „Da, ne-am înțeles cu el! Mâine vine”

Potrivit sursei citate, Budescu urmează să-și rezilieze contractul cu Damac, după care va semna cu CFR Cluj pe două sezoane. Budescu va avea salariu de 25.000 de euro lunar + o primă de instalare în valoare de 400.000 de euro.

Cum ar putea arăta CFR Cluj cu Budescu: Arlauskis - Susic, Graovac, Bouhenna, Camora - Tahiri, Rodriguez - Deac, Budescu, Petrila - Alibec

Se face! Budescu, la un pas de revenirea în Liga 1: „Vine să semneze cu noi!”
Constantin Budescu, unul dintre cei mai talentați fotbaliști din Liga 1, foto: Imago

Constantin Budescu, aproape de CFR Cluj

După venirea lui Denis Alibec (30 de ani, atacant) la CFR Cluj, campioana e aproape să rezolve și mutarea lui Constantin Budescu.

Astfel, s-ar reface cuplul care a excelat în perioada Astra. Budescu și Alibec au evoluat împreună și la FCSB, însă nu au avut aceleași rezultate ca în tricoul giurgiuvenilor, unde au fost pregătiți inclusiv de Marius Șumudică, actualul antrenor al „feroviarilor”.

Budescu mai are un an de contract cu arabii de la Damac FC. Patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat recent că mijlocașul ofensiv are șanse mari să ajungă în Gruia - detalii, AICI.

Au jucat mulţi ani împreună Budescu şi Alibec, se înțeleg bine. Eu am jucat cu Ţucudean la Viitorul şi dădeam goluri, pasam, ne înţelegeam foarte bine. La fel ca ei. Sunt doi jucători de mare calitate şi nu exclud posibilitatea ca şi Budescu să vină la CFR
Eric de Oliveira, la Look Sport+

8 goluriși 9 pase decisive are Budescu în sezonul precedent de Liga 1, în 18 meciuri. A plecat la jumătatea campionatului, de la Astra la Damac

1,5 milioane de euroe cota de piață a lui Budescu, potrivit Transfermarkt

4 pase decisivea strâns Budi la Damac, în 12 jocuri oficiale

Prima criză a lui Marius Șumudică în vestiarul lui CFR Cluj:

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Șumudică, surprins după victoria cu Clinceni: „E ceva straniu pentru mine!” + „Nu vreau să mă laud, dar asta-i realitatea”

Ilie Poenaru a luat un jucător în vizor, după eșecul cu CFR Cluj: „Nu știe să se apere, el merge mai departe”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (25)
dodo001
dodo001  •  26 Iulie 2021, 18:16
Postat de st.il. pe 25 Iulie 2021, 20:36

Cu Budescu în echipă, Clujul va avea un lot...astral !...Cu siguranță vor defila etapă de etapă iar campionatul îl va lua, în sfârșit...FCSB !!!.....:)))

Se dezumfla totul în 2 etape. La UTA va fi primul moment.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  26 Iulie 2021, 12:39

Acest transfer nu este vazut cu ochi buni de suporterii lui Becali.Daca se va realiza Becali nu va lua nic anul asta campionatul.

talpaiadului
talpaiadului  •  26 Iulie 2021, 03:34

Budescu este fara doar si poate un jucator care face diferenta, mai ales daca antrenorul are incredere in el. Sa vedem insa daca sunt de acord arabii sa se desparta de el.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează