FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Budescu, întors din drumul către Petrolul? Clubul din Liga 1 anunță: „Are oferta noastră pe masă!”

Constantin Budescu // foto: Instagram @ budescuconstantin10
Constantin Budescu // foto: Instagram @ budescuconstantin10

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2022 08:40 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 08:52

FC Voluntari, echipa la care Constantin Budescu (33 de ani) a evoluat în prima jumătate a anului, încearcă să-l întoarcă pe mijlocaș din drumul către Petrolul Ploiești.

Zilele trecute, Costel Lazăr, președintele clubului din Ploiești, a anunțat că „vom semna cu Constantin Budescu pe doi ani, mi-au trimis avocații lui contractul”.

Deși părea iminent, Petrolul nu a anunțat oficial transferul lui Budescu, iar cei de la FC Voluntari trag nădejde că fotbalistul cu 17 meciuri în naționala României îi va alege pe ei în detrimentul „lupilor galbeni”.

Bogdan Bălănescu, președintele clubului ilfovean, anunță că Budescu are pe masă o ofertă de a continua la FC Voluntari, valabilă încă din momentul în care Constantin s-a accidentat, în aprilie (ruptură de tendon).

Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul de 400.000 de euro!
RAPID
Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul de 400.000 de euro!

Constantin Budescu, întors de FC Voluntari din drumul către Petrolul?

„Budescu este liber de contract acum. Imediat după accidentare, Budi a avut oferta noastră pe masă. O are în continuare, este valabilă. Rămâne ca el să hotărască ce e mai bine pentru el.

Cred că va decide într-un timp relativ scurt. La 30 iunie i-a expirat contractul cu FC Voluntari. Atenție, Budi are oferta de la FC Voluntari pe masă din momentul accidentării.

Am vorbit cu Budi după meci (n.r. - Petrolul - FC Voluntari 0-1), era puțin stingherit de situație. Nu știa în ce vestiar să intre și să felicite jucătorii”, a afirmat Bălănescu, conform playsport.

Sezonul precedent, Budescu a adunat 22 de meciuri la FCSB și FC Voluntari, în care a înscris de 3 ori și a pasat decisiv la două reușite.

Oficialii de la Petrolul anunță în fiecare săptămână că va semna Budescu (n.r. - râde). 

FC Voluntari poate câștiga orice duel în momentul de față. 

- Bogdan Bălănescu, președinte FC Voluntari

VIDEO » Gabriel Tamaș, supărat după înfrângerea Petrolului cu FC Voluntari, scor 0-1

Mai multe știri din Liga 1: 

Două echipe din Liga 1, în afara legii ministrului Novak! GSP a monitorizat prima etapă a campionatului și prezintă concluziile

Giuleștiul fierbe » Decizia conducerii înainte de Rapid - FCSB i-a iritat pe suporteri: „Vreau să ne respectăm!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Iulie 2022, 14:38

BUdescu te asteptam la Nationala. Nu pierde vŕemea !

mihneailie030
mihneailie030  •  21 Iulie 2022, 09:38

Ne, ați disperat pe toți, cu șorici ăsta. Da gol din vestiar, dar pe teren, mai greu. Hai pa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează