FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid a bătut palma cu CFR Cluj pentru transferul de 400.000 de euro!

Dugandzic, în centru, a marcat un singur gol pentru CFR Cluj, în 13 apariții // foto: Imago Images
Dugandzic, în centru, a marcat un singur gol pentru CFR Cluj, în 13 apariții // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 21 iulie 2022 07:25 / Actualizat joi, 21 iulie 2022 08:51

Rapid s-a înțeles cu CFR Cluj să-l transfere pe Marko Dugandzic (28 de ani), însă discuțiile trenează fiindcă atacantul nu e mulțumit de salariul oferit de giuleșteni.

Mutu n-a primit încă niciun nou jucător, deși are probleme mari de lot, iar derby-urile cu FCSB (duminică) și cu CSU Craiova (31 iulie) vin în cascadă. Conducerea e încă în discuții pe mai multe piste, deocamdată nimic nu se leagă. 

Rapid transferă un fotbalist cu 200.000€: „E în drum spre București, mâine face vizita medicală”
Rapid
Rapid transferă un fotbalist cu 200.000€: „E în drum spre București, mâine face vizita medicală”

Rapid, acord cu CFR Cluj pentru Marko Dugandzic

Giuleștenii au achitat către CFR sumele de transfer pentru Valentin Costache și Florin Ștefan și s-au înțeles cu ardelenii și pentru Marko Dugandzic, urmând să plătească în jurul a 400.000 de euro. 

Lucrurile s-au împotmolit deocamdată din cauza diferențelor dintre ceea ce oferă Rapid și pretențiile atacantului. Acesta are un salariu mare la CFR, 20.000 de euro lunar, ar mai avea de recuperat și restanțe importante, iar bucureștenii i-au propus numai 10.000 de euro pe sezon. 

Este totuși de așteptat ca, în criză de timp și de efectiv, Rapid să mai crească potul și să-l aducă totuși pe croat.

Rapid așteaptă o „aripă” franceză 

Între timp, giuleștenii sunt foarte aproape de a parafa un alt transfer, al francezului Jayson Papeau (26 de ani), de la Warta Poznan. Un jucător de picior drept, care preferă să joace în banda stângă, însă poate evolua și pe alte două poziții, fie în spatele vârfului, fie pe cealaltă extremă. 

La polonezi, unde a ajuns în noiembrie 2021, Papeau nu a impresionat, reușind în sezonul trecut doar un gol și două assisturi, în 26 de partide de campionat. 

Jucătorul și-ar fi rezolvat situația contractuală cu Warta și urmează să ajungă la București, pentru vizita medicală și semnarea contractului, potrivit avocatului sportiv Cristian Cernodolea, cel care a intermediat negocierile dintre Warta și Rapid din partea clubului polonez.

VIDEO » Concluziile lui Marin Barbu după CFR Cluj - Rapid

Mai multe știri din Liga 1: 

Arafat ia măsuri împotriva caniculei, Liga 1 programează meciuri la 38 de grade Celsius

Panduru se ia de Tănase: „De ce faci tu pe directorul sportiv? Ai știut unde vii!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (82)
oncica07
oncica07  •  25 Iulie 2022, 10:05
Postat de emil1986 pe 24 Iulie 2022, 11:07

Prostalaule, bagă la dovleac, torționarii comuniști erau la mimamo și fuseseră recrutați dintre cfr-isti. Steaua aparținea de MAPN, care avea ca atribuție numai și numai apărarea țării.

Vorbim totusi de echipa lui ceausescu..cu valentin si ilie la timona si cu sef de galerie,vadim,un securist cu adn pur..vezi ca ti vine istoria in fata.

emil1986
emil1986  •  24 Iulie 2022, 11:07
Postat de oncica07 pe 21 Iulie 2022, 15:09

Bine sa scurtam..steaua era echipa,numai si numai,dar exclusiv a tortionarilor comunisti..a securistilor si a lacheilor lui ceausescu..punct.

Prostalaule, bagă la dovleac, torționarii comuniști erau la mimamo și fuseseră recrutați dintre cfr-isti. Steaua aparținea de MAPN, care avea ca atribuție numai și numai apărarea țării.

Dobermannul
Dobermannul  •  22 Iulie 2022, 10:32

"Se poate compara acest surogat de competiţie cu Cupa câştigată de Steaua după ce a eliminat campioanele Danemarcei, Ungariei, Finlandei (care eliminase campioanele URSS şi Iugoslaviei!), Belgiei şi Spaniei? Se poate compara o performanţă şchioapă cu bucuria adusă în mai 1985 milioanelor de români înfometaţi, înfriguraţi şi ţinuţi în întuneric?"

Vezi toate comentariile (82)
Comentează