FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Panduru se ia de Tănase: „De ce faci tu pe directorul sportiv? Ai știut unde vii!”

Basarab Panduru îl taxează pe Florin Tănase (28 de ani), căpitanul FCSB care a criticat strategia clubului după remiza cu U Cluj, 1-1, din startul campionatului.
Basarab Panduru îl taxează pe Florin Tănase (28 de ani), căpitanul FCSB care a criticat strategia clubului după remiza cu U Cluj, 1-1, din startul campionatului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 22:09 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 22:14

Basarab Panduru îl taxează pe Florin Tănase (28 de ani), căpitanul FCSB care a criticat strategia clubului după remiza cu U Cluj, 1-1, din startul campionatului.

El a vorbit ca directorii sportivi. Ai ştiut de când ai venit la echipă, ai ştiut ce se întâmplă la echipa asta! Nu cred că ai de ce să faci tu pe directorul sportiv. 

Se cred mai importanţi jucătorii, cei care au fost căutaţi, sunaţi la un moment dat. Uşor, uşor, a înţeles omul că are şi el un cuvânt de spus”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Probabil nu avem un lot atât de numeros pe cât ar trebui să fie, multă lume spune de lotul nostru, că e cel mai bun, dar avem mulți copii. Să fim realiști, nu e cel mai bun lot la FCSB. De unde? Suntem puțini!
Florin Tănase, după FCSB - U Cluj 1-1

Rapid transferă un fotbalist cu 200.000€: „E în drum spre București, mâine face vizita medicală”
Rapid
Rapid transferă un fotbalist cu 200.000€: „E în drum spre București, mâine face vizita medicală”

Gigi Becali: „Florin Tănase e ca și plecat”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, spune că Florin Tănase este „ca și plecat”. GSP.ro a anunțat în exclusivitate că internaționalul român este curtat de echipa chineză Shanghai Port.

Gigi Becali confirmă informația dezvăluită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Florin Tănase, căpitanul lui FCSB și golgheter în Liga 1 în ultimele două sezoane, este la un pas să prindă un transfer în străinătate.

„Cred că o să plece în 3-4 zile. El deja e ca și plecat. Trei milioane de euro am luat pe el. Acum spun că e făcut 90%, dar 10% nu se știe”, a afirmat Gigi Becali, conform as.ro.

Chinezii de la Shanghai Port, locul 7 în sezonul 2022, sunt dispuși să achite clauza de reziliere a contractului dintre FCSB și Florin Tănase, care se ridică la 3 milioane de euro.

Florin Tănase a început deja formalitățile pentru a obține viza necesară intrării în China. „Crezi că Tănase vrea să plece? Am văzut doar ce a spus Becali, că s-a înțeles, vrea 3 milioane de euro și trebuie să plece Tănase. 

Altfel, tu te duci acolo ca să ce? Să ia FCSB 3 milioane de euro. Cred că pleacă. Dacă acum câștigă 400.000, acolo va lua un milion, îmi imaginez”, a mai spus Panduru.

Florin Tănase, coleg cu fostul star de la Chelsea

Vedeta echipei Shanghai Port este brazilianul Oscar (30 de ani). Fostul mijlocaș de la Chelsea este căpitanul echipei, fiind transferat de la Chelsea în ianuarie 2017, pentru 60 de milioane de euro.

Shanghai Port ocupă locul 7 în China, cu 16 puncte acumulate în 10 etape. Clubul antrenat de croatul Ivan Leko are 2 trofee în palmares: titlul (2018) și Supercupa (2019). A promovat în prima ligă în 2012.

Lider este Wuhan Three Towns, echipa la care evoluează alt fotbalist român, Nicolae Stanciu.

Transferat de FCSB în august 2016 în schimbul a 1,5 milioane de euro, Florin Tănase a cucerit un trofeu alături de echipa roș-albastră, Cupa României în 2020, și a înscris 83 de goluri în 226 de meciuri.

VIDEO » Victor Becali, despre tensiunile dintre Florin Tănase și Gigi Becali

O nouă ipoteză în cazul Florin Tănase: „Poate e o strategie. Și MM Stoica poate fi implicat”

UTA a anunțat transferul lui Virgiliu Postolachi, internaționalul moldovean trecut pe la PSG și Lille

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (19)
ralffy_mr
ralffy_mr  •  21 Iulie 2022, 08:57
Postat de coolsavas pe 20 Iulie 2022, 23:34

daca nici Steaua din liga 1 nu a avut resursele necsare,atunci inseamna ca nu le-a avut nimeni. esti constient ca in ultimi 7 ani de cel putin 4 ori am ratata campionatul ori la egalitate de puncte ori cu un punct in spate.

Cand am zis resurse, m-am referit la strict echipa si jucatorii de care avea nevoie: ba fundasii centrali, ba o gramada de jucatori mutati pe alte pozitii si neperformanti.. ba un antrenor cu lipsa de experienta, personalitate si putere de decizie...

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  21 Iulie 2022, 08:11
Postat de dorelus pe 20 Iulie 2022, 23:18

Panduru asta se crede mare înțelept, el întruchiparea foarte reușită a ingamfarii, un pretențios cum rar se poate vedea, cum a știut unde se bagă? Dacă tot ai gura mare de ce nu critici pe față ce se întâmplă la *** lui ***? Eu nu suport pe Fcsb dara Tănase chiar are discurs, tu Panduru la varsta lui nu legai două cuvinte dara să mai faci o frază.

Pandi e doar un pupincurist. Una din trompetele lui jiji.

fibra
fibra  •  21 Iulie 2022, 07:47

Specialistii in fotbalul inexistent sunt tot mai caraghiosi ar trebui sa participe la emisiuni umoristice.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează