FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE / EXCLUSIV Gazeta a aflat numele clubului unde se va transfera Florin Tănase + Fotbalistul a început procedurile pentru viză

Articol de , - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 10:30 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 15:53

Atacantul Florin Tănase (27 de ani) a fost pus pe lista de transferuri de FCSB. Ar putea ajunge în China, existând deja negocieri cu un club din prima ligă.

UPDATE 13:45 » Florin Tănase a început formalitățile pentru a obține viza de China

Clubul care-l dorește pe Florin Tănase este Shanghai Port, formație cu un lot cotat la 24 de milioane de euro. Din informațiile GSP, negocierile dintre cele două cluburi au avansat și sunt aproape de a fi finalizate. 

Mai mult, Florin Tănase a început formalitățile pentru obținerea vizei pentru a intra în China. 

Shanghai Port este pe locul 7 în China, cu 16 puncte în 10 etape. Clubul antrenat de croatul Ivan Leko are 2 trofee în palmares: titlu (2018) și Supercupa (2019). A promovat în prima ligă în 2012.

Tănase va fi coleg cu Oscar 

Vedeta echipei Shanghai Port este brazilianul Oscar (30 de ani). Fostul mijlocaș de la Chelsea este căpitanul echipei, fiind transferat de la Chelsea în ianuarie 2017, pentru 60 de milioane de euro.

Florin Tănase, aproape de un transfer în China

Criticat dur de Gigi Becali și Mihai Stoica pentru declarațiile date după egalul cu U Cluj (1-1), Florin Tănase ar putea pleca în zilele următoare. 

Apărare improvizată » Doi titulari ai FCSB-ului nu fac deplasarea în Georgia pentru turul cu Saburtalo
FCSB
Apărare improvizată » Doi titulari ai FCSB-ului nu fac deplasarea în Georgia pentru turul cu Saburtalo

 Din informațiile Gazetei Sporturilor, FCSB l-a scos la vânzare pe Florin Tănase, cel care a fost dorit în această vară și de Ferencvaros.

Acum, formația lui Gigi Becali se află în negocieri cu o echipă din China. În schimbul căpitanului, FCSB cere 3 milioane de euro. 

Tănase a jucat în sezonul trecut în 36 de meciuri și a marcat de 20 de ori, fiind golgeterul Ligii 1.

Tănase a ajuns la FCSB în septembrie 2016. În schimbul lui, Becali a plătit, cu tot cu răscumpărarea procentelor deținute de Viitorul, nu mai puțin de 2 milioane de euro. În cei 6 ani petrecuți în tricoul roș-albastru a reușit să producă 110 de goluri: a înscris de 82 de ori și a oferit 28 de pase decisive, în toate competițiile. A bifat 226 de partide, ceea ce înseamnă că a intervenit pe tabelă, în medie, o dată la două meciuri. 

30.000 de eurocâștigă lunar Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali renunță la jucătorii cu salarii mari dacă nu ajunge în Conference League 

Patronul FCSB este tot mai hotărât să facă economii. Omul de afaceri e determinat să renunțe la jucătorii cu salarii mari dacă FCSB ratează prezența în grupele Conference League. Primul pe listă ar fi Florin Tănase, plătit cu 30.000 de euro pe lună.

„Gândul meu acum este să închid totul, să-mi scot banii și gata. Dai milioane, le pierzi, mai și vine unul și-ți spune că nu poți juca pe stadion, mai vine unul să-i dai bani că nu ești Steaua, mai vine unul și te bagă la pușcărie că dai primă ca să joace corect (n.r. - dosarul Valiza). 

Păi, pentru ce? Vând jucătorii cu salarii mari ca să-mi scot banii, apoi ne distrăm. Dar fără banii mei! Pe banii de la televiziune și de la sponsori, dar nu când dă Becali câte 500.000 de euro pe lună. Să le dau bani jucătorilor care mănâncă bătaie de la U Cluj? Nu, tată!”, a afirmat Becali la Pro Arena. 

Florin Tănase, atacat de Mihai Stoica 

După FCSB - U Cluj 1-1, Florin Tănase a constatat subțirimea lotului. A fost contrat imediat de patron, dar cele mai dure reacții au venit din partea lui Mihai Stoica. Managerul general l-a criticat ieri, iar acum a țipat pur și simplu la el, în direct.  

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește... Asta e foarte grav! 

Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club?  Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului. 

Înțeleg că a fost mereu interes pentru el. Poate cineva să îi achite clauza, 3 milioane de euro. Drum bun și succes!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

VIDEO Totul despre Saburtalo - FCSB

Citește și:

Cel mai slab jucător din FCSB - U Cluj, amenințat cu banca! MM l-a contrat în direct pe Becali: „Decizie neinspirată”

Federaţia pro-FCSB, anti-CFR » Campioana, ignorată complet de Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (69)
mafa
mafa  •  20 Iulie 2022, 23:19

Alt plafonat....când o vrea oierul sa vândă echipa i se va da 3 lei si doi miei.

Toty67
Toty67  •  20 Iulie 2022, 22:29
Postat de bogat pe 20 Iulie 2022, 12:41

e foarte bun umorul involuntar al lui MM cand ii reproseaza lui Tanase ca a alergat doar 9,5 km in comparatie cu Dawa care a alergat 1.3 km in plus, de parca e concurs de jogging si nu meci de fotbal. De ex Lewandowski si Haaland in sezonul recent incheiat de Bundesliga au alergat o medie de 9,6-9,8 km/meci, similar cu Tanase in meciul cu U Cluj. Insa pentru un atacant conteaza cel mai mult cate goluri marchezi, asisturi, cate mingi recuperezi, si abia mai apoi detalii despre ce sprint ai in momentul in care pleci spre poarta (astia doi de mai sus au vreo 33-35km/h) si altele asemenea. Altfel de remarcat tratamentul de stapan de sclavi al lui nea Gigi. Te iubeste cat produci pentru el si te arunca la gunoi cu onoruri publice cand nu te ridici la nivelul asteptarilor. Cale de mijloc nu exista pentru acest om foarte credincios. :))

Tu îl compari pe Tănase cu cei amintiți de tine? Am impresia că ai glume in program!

gruia
gruia  •  20 Iulie 2022, 20:26

Adio Lemn Tanase, bun venit in China Bambus Tanase!

Vezi toate comentariile (69)
Comentează