FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Florin Tănase îl „ceartă” pe Gigi: „Cel mai bun lot la FCSB? De unde?!” » Becali i-a răspuns acid

Florin Tănase, în FCSB - U Cluj // foto: Raed Krishan +34   FOTO
Florin Tănase, în FCSB - U Cluj // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 17 iulie 2022 23:40 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 08:16

Florin Tănase (27 de ani), căpitanul lui FCSB și autor al unicului gol înscris de roș-albaștri cu U Cluj, final 1-1, s-a plâns după meci de jocul echipei și de subțirimea lotului. 

Cel mai activ jucător de atac al FCSB-ului a fost Florin Tănase, care a introdus mingea în poartă de două ori: mai întâi din poziție neregulamentară, golul fiind anulat, apoi de la punctul cu var.

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”
FCSB - U Cluj 1-1
Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”

La final, Tănase s-a plâns de jocul prestat de FCSB și de subțirimea lotului, un mesaj indirect către patronul Gigi Becali de a efectua transferuri suplimentare în perioada următoare.

VIDEO Florin Tănase îl „ceartă” pe Gigi Becali după FCSB - U Cluj

„A fost un joc modest din partea noastră, chiar dacă am avut câteva șanse de a înscrie. Trebuia să jucăm mult mai mult, să pasăm mai mult, dar nu am făcut-o și din această cauză am făcut doar egal. Deranjant este că nu am jucat, nu am pasat.

U Cluj are jucători cu experiență. Nu pot spune că ne-a surprins. Dacă ar fi făcut-o, ar fi ajuns de mai multe ori la poartă în prima repriză. A făcut un joc bun, felicitări lor și antrenorului.

Poate că trebuia să primim încă un penalty (n.r. - la hențul lui Romario Pires), dar trebuia să jucăm mult mai mult. 

Probabil nu avem un lot atât de numeros pe cât ar trebui să fie, multă lume spune de lotul nostru, dar avem mulți copii. Să fim realiști, nu e cel mai bun lot la FCSB. De unde? Suntem puțini!”, a declarat Tănase la Orange Sport.

Întrebat despre duelul din Conference League cu Saburtalo, programat pe 21 iulie, Tănase a oferit un răspuns succint: „Dacă vom juca ca în seara asta, nu vom avea nicio șansă. Trebuie să analizăm și să jucăm cum o făceam în sfârșitul sezonului trecut”.

Șerban este un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaș la începutul meciului, după, ca fundaș, nu poți avea aceleași intrări, ești mai reținut. Ce, acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

- Florin Tănase, căpitan FCSB

Gigi Becali, replică devastatoare pentru Tănase

„Nu mai știu nici eu ce să cred. Ce să zic? Fumurile jucătorilor cred. N-ai văzut, Tănase e și patron, și antrenor, zice că nu avem lot! Joacă, bă, fotbal. Dacă tu nu joci nimic în prima repriză, cum poți să dai vina pe alții?”, a fost replica lui Gigi Becali, la „Digi Sport Special”. 

Basarab Panduru, uluit de ce a văzut în FCSB - U Cluj: „Nu am crezut că pot să spun așa ceva!”
FCSB - U Cluj 1-1
Basarab Panduru, uluit de ce a văzut în FCSB - U Cluj: „Nu am crezut că pot să spun așa ceva!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
csaba
csaba  •  18 Iulie 2022, 10:56

Dacă era în sala de teatru Tănase putea să critice că la simulări e expert, cu var o să fie printre cei mai slabi jucători!?!

Lary
Lary  •  18 Iulie 2022, 10:20

FCSB, nu este o echipă de performanțe, este o trupă de jucători aflați majoritatea pe bursa de vânzări, iar în rest este marketing de familie. Nu înțeleg cum nu realizează galeria și suporterii că toți cei ce formează gașcă din Berceni sunt fie *** fie mercenari ce duc și induc speranțe *** unii la alții iar a doua zi se marcă banul la *** șef,,becali", iar mercenarul pleacă pe bani buni în echipe obscure. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1947forever
1947forever  •  18 Iulie 2022, 10:09

Are drepatate Tanase. Lotul e subtire rau cel putin fata de sezonul tau. Titularii Harut, Serban, Dawa sunt maxim rezerve de rezerve. Pe banca nu ai nimic ofensiv, decat pe Stoica, care a inceput sa fie invizibil si el. Cu lotul asta abia prindem playoff

Vezi toate comentariile (13)
Comentează