FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

VIDEO + FOTO Prima s„U”rpriză! FCSB n-a reușit să treacă de nou-promovata din Cluj, în fața a 20.000 de oameni pe Arena Națională

FOTO: Raed Krishan +34   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat duminica, 17 iulie 2022 23:32 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 23:36

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Meciul a fost influențat de arbitrajul lui Marian Barbu și de intervențiile din camera VAR.

Toate rezultatele etapei #1

VAR-ul a fost o prezență discretă în primele meciuri ale sezonului. Pe Arena Națională, Andrei Antonie și Marius Badea, oficialii responsabili de videoarbitraj, au avut treabă cât pentru toți colegii lor. Au ratat un roșu pentru Sorin Șerban în minutul 3, au anulat corect un gol marcat de clujeni, apoi n-au dictat un penalty pentru gazde.

FCSB - U Cluj 1-1, în prima rundă a sezonului

Dacă omitem arbitrajul, meciul a fost unul intens. Clujenii au arătat agresivitate, au avut secvențe de pressing prelungit, iar la ultima acțiune a primei reprize au și marcat. Fostul rapidist Adrian Bălan a transformat în gol o pasă venită de la fostul dinamovist Ioan Filip.

+30 FOTO

Trei schimbări au fost ordonate la pauză în tabăra gazdelor, dar egalarea a venit tot de la golgeterul Florin Tănase. În minutul 54 a scos un penalty, după o ieșire de neînțeles a portarului Gorcea. Tot „decarul” a transformat.

FCSB, debut nefericit de sezon

U Cluj a continuat să fie periculoasă până în ultimele 10 minute, când FCSB a preluat total controlul. Ianis Stoica a fost blocat de Gorcea, apoi trupa lui Lincar a gestionat bine situația.

19.237 de spectatoriau asistat la meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj

Clujenii revin cu un joc curajos în Liga 1, în timp ce FCSB pornește cu un moral scăzut spre Georgia. Joi, de la ora 19:00, are loc prima manșă a turului II preliminar din Conference League, împotriva lui Saburtalo Tbilisi.

FINAL » FCSB - U Cluj 1-1

FCSB - U Cluj, echipe de start:

FCSB: Târnovanu - V. Crețu, Dawa, Haruț, S. Șerban - Olaru, Edjouma, Fl. Tănase - Cordea, Fl. Coman, Oct. Popescu
Rezerve: A. Vlad - Ad. Șut, I. Stoica, Lixandru, Ov. Popescu, Oaidă, Pantea, Musi, Mamut 
Antrenor: Anton Petrea 

U Cluj: A. Gorcea - R. Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu - Remacle, R. Pires, I. Filip - Tescan, Ad. Bălan, Chipciu 
Rezerve: L. Brănescu - Baravykas, Pițian, Ov. Bic, Haită, L. Moraru, Hofman, Hlistei, Ely Fernandes 
Antrenor: Erik Lincar

Stadion: Arena Naţională (Bucureşti)
Arbitru: Barbu Marian (Făgăraş) / A1: Orbuleţ Mircea (Bucureşti), A2: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ) / Arbitru VAR: Antonie Andrei (Bucureşti), Arbitru AVAR: Badea Marius (Râmnicu Vâlcea)

  • Joyskim Dawa și Denis Haruț formează cuplul de fundași centrali ai celor de la FCSB pentru meciul de astăzi, în condițiile în care Iulian Cristea, Bouhenanna și Joonas Tamm au probleme medicale sunt nu sunt încă la zi cu pregătirea fizică
  • O altă surpriză este absența lui Risto Radunovic din flancul stâng al apărării. Acolo apare Sorin Șerban. Toni Petrea a explicat: „Radunovic a avut temperatură, nu s-a simțit bine. Staff-ul medical mi-a spus că nu îl putem folosi”.
Dinamo, aproape de loviturile verii! Un fost căpitan din „haită” și un jucător de la FCSB: „Sunt deschis, trebuie să rezolve cu domnul Mihai Stoica”
Dinamo
Dinamo, aproape de loviturile verii! Un fost căpitan din „haită” și un jucător de la FCSB: „Sunt deschis, trebuie să rezolve cu domnul Mihai Stoica”
INTERZIS la Untold! Erik Lincar nu-și lasă jucătorii la festivalul muzical: „E foarte strict, noi voiam să mergem”
U CLUJ
INTERZIS la Untold! Erik Lincar nu-și lasă jucătorii la festivalul muzical: „E foarte strict, noi voiam să mergem”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (271)
doar...titi
doar...titi  •  18 Iulie 2022, 14:19

doar un meci slab !!!alegeri gresite ale ciobanului(cretu , serban)....si o pasa proasta pentru olaru si octavian popescu ca la coman ...e chestie de timp!! oricum ar fi ...echipa nu avea cum sa mearga bine (daca cinci jucatori au fost sub nivel) !!dar de asta e sportul frumos ... jucatorii se pot revansa la urmatoarea partida ...in ciuda tuturor haterilor , contestatarilor si mancatorilor de seminte ..de pe net!!!

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Iulie 2022, 12:08
Postat de coolsavas pe 17 Iulie 2022, 20:14

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

Care lume?!Lumea a 3-a?Și„uniți-va spre titlul... 7”, ca celelalte, Justiția a stabilit ca aparțin CSA Steaua-din liga a 2-a!

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Iulie 2022, 11:09
Postat de anticenzuralasport pe 17 Iulie 2022, 23:40

Respect Steaua ! Dacă campionatul trecut au jucat împotriva a 15 adversari campionatul asta joacă împotriva a 18 !!!

I-aauzi!Fcsb care a primit 19 penalty-uri!!!Jumatate din ele de câte 3 puncte!Și care-(intr-un clasament UEFA)- se afla pe locul 5 printre echipele(toate din lumea a 3-a cu bașkani „dubioși”),la numarul de penalty-uri primite!

Vezi toate comentariile (271)
Comentează