FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

EXCLUSIV INTERZIS la Untold! Erik Lincar nu-și lasă jucătorii la festivalul muzical: „E foarte strict, noi voiam să mergem”

16 milioane de euro au fost investiți de către organizatorii Untold în ultimele două producții, 2019 și 2021 // foto: Facebook @ UNTOLD
16 milioane de euro au fost investiți de către organizatorii Untold în ultimele două producții, 2019 și 2021 // foto: Facebook @ UNTOLD

Articol de - Publicat sambata, 16 iulie 2022 09:23 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 10:34

Erik Lincar nu acceptă ca jucătorii lui U Cluj să meargă la festivalul de muzică electronică de la începutul lunii august. A procedat identic și în vara 2021, chiar dacă elevii săi nu sunt încântați de situație.

U Cluj a revenit după 7 ani în Liga 1, la capătul „dublei” de la baraj cu Dinamo București (2-0, 1-1). „Șepcile roșii” vor demara în trombă în campionat, duminică seară, pe Național Arena, contra lui FCSB, una dintre rivalele suporterilor de pe Cluj Arena.

Ardelenii nu vor putea juca pe propriul stadion, în primele două etape de „acasă”, cu CSU Craiova și cu Petrolul Ploiești, întrucât Cluj Arena va intra în pregătiri pentru festivalul de muzică electronică Untold. 

Abia de la meciul cu Sepsi, de pe 20 august, elevii lui Erik Lincar vor putea evolua în fața propriilor fani pe stadionul de 30.000 de locuri.

Cheltuială cu 70% mai mare pentru Gigi în Conference League » FCSB n-a avut noroc joi seara
FCSB
Cheltuială cu 70% mai mare pentru Gigi în Conference League » FCSB n-a avut noroc joi seara

Erik Lincar, „foarte strict” » Nu lasă jucătorii lui U Cluj la Untold

Referitor la „Untold”, unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, acesta se va desfășura în perioada 4-7 august, iar Lincar nu are de gând să le ofere „bilete de acces” propriilor jucători la acest eveniment. 

„Nu a făcut-o nici anul trecut, nu are de gând să o facă nici acum. Este foarte strict în această privință. Noi, băieții, nu suntem entuziasmați de idee, îți dai seama, am fi dorit să mergem într-o seară”, au reacționat jucătorii lui U pentru GSP.

Cine încalcă regula riscă o amendă consistentă, de câteva mii de euro. Anul trecut, Denis Alibec, la acea vreme sub contract cu CFR Cluj, a fost surprins distrându-se și fumând la Untold. A fost ridiculizat de fanii „feroviarilor” și de oamenii din fotbal, iar acel detaliu a grăbit despărțirea lui de clubul din Gruia.

265.000 de participanțiau fost la ediția din 2021, a 6-a din istoricul evenimentului

175 de euroeste suma minimă cheltuită de fiecare participant la Untold în cele 4 zile de festival, pe cazare, transport intern, mâncare și shopping

Mai multe știri din Liga 1: 

Opinii contradictorii, după transferul lui Rareș Ilie în Franța: „Cel mai mare talent!” vs. „Bun doar cu echipe desființate”

Prima decizie VAR din istoria Ligii 1: ROȘU direct, după ce Sepsi o egalase pe Craiova!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  16 Iulie 2022, 13:13

Întrebați medicii de la Educație Fizica și Sport...un jucător carea bea alcool se reface după o beție undeva la 3-5 luni la forma inițială. Dacă nu este Tamas, Dobrin sau Bumbescu...stai acasă. Urmează sa ieși din primul tur al cupelor Europene ca CFR sau alte echipe românești . Românii trebuie monitorizați NON-STOP. Ii între deja amatorii.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iulie 2022, 12:56

O pierdere mare pentru cultura acestor fotbaliști. Vor menționa peste tot neparticiparea la Untold drept unul dintre marile sacrificii ale carierei de sportiv!:))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Iulie 2022, 11:52

Linkar stie ce face ...el nu o sa piarda maine cu fcs b ul ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează