FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Opinii contradictorii, după transferul lui Rareș Ilie în Franța: „Cel mai mare talent!” vs. „Bun doar cu echipe desființate”

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 iulie 2022 07:29 / Actualizat sambata, 16 iulie 2022 08:24

Entuzismat de transferul lui Rareș Ilie (19 ani) în Franța, la Nice, Dumitru Dragomir (76) a opinat la GSP Live că tânărul mijlocaș este „cel mai talentat puști din ultimii 5 ani în fotbalul românesc”. Jurnalistul GSP Adrian Florea a reacționat: „Ce mare talent este?”

Rareș Ilie s-a deplasat în Franța vineri seara, pentru vizita medicală înaintea transferului la Nice, locul 5 în Ligue 1 sezonul trecut.

Transferul mijlocașului de la Rapid a provocat o dezbatere la GSP Live, între Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și admirator declarat al lui Rareș Ilie, și jurnalistul Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor.

Rareș Ilie a plecat spre Franța cu obiective mărețe: „Vreau cât mai sus! Poate chiar la PSG” + cum a aflat marea veste: „Drăghia și Săpunaru râdeau”
RAPID
Rareș Ilie a plecat spre Franța cu obiective mărețe: „Vreau cât mai sus! Poate chiar la PSG” + cum a aflat marea veste: „Drăghia și Săpunaru râdeau”

Opinii contrastante la GSP Live » Dumitru Dragomir versus Adrian Florea, pe seama transferului la Nice al lui Rareș Ilie

„Convingerea mea este că e cel mai talentat puști din ultimii 5 ani în fotbalul românesc. Nu știu cum stă cu caracterul, dar talent și dorință de a ajunge mare fotbalist are. Plus moral de competiții mari. Am văzut în el un mare talent de la 14 ani, juca la aceeași echipă cu nepotul meu.

Pe primul loc are moralul de competiție mare. Nu îi e frică, poate face multe lucruri bune cu mingea, iar dacă greșește o ia de la început. Nu îi e frică să mai încerce! A mers devreme la o echipă mare, are ce să învețe de la fotbalul francez”, a afirmat Dragomir la începutul intervenției.

Ulterior, Adrian Florea a intervenit, iar între cei doi a avut loc umătorul dialog:

  • Adrian Florea: „Ceva vedem și noi la el. Pe de altă parte, voiam să văd marele talent la EURO U19. El, totuși, are 6 goluri în Liga 1, vreo 3 cu Gaz Metan desființată, cu Clinceni desființată, și Dinamo aproape desființată. Ce mare talent este?” 
  • Dumitru Dragomir: „Să știți că de acolo, din zona aceea, în afară de Mutu nimeni n-a dat multe goluri. În momentul în care antrenorul te exilează la tușă, să joci lipit de ea, e foarte greu să vii în centru și să marchezi”. 
  • Florea: „Nu numărul de goluri i-l reproșez, ci faptul că nu a fost mare până acum decât în fața unor echipe desființate. Trebuia măcar cu Slovacia să arate și el ceva. Eu n-am văzut nimic la Europeanul U19”. 
  • Dragomir: „Diferența dintre noi este că l-am urmărit și am văzut că a jucat bine”. 
  • Florea: „Eu sunt efectiv mirat, mă mir și mă bucur pentru el că în ciuda unui sezon mediocru pentru el a prins acest transfer. Cine e impresarul lui? Cine a reușit «bomba» asta de mercato?” 
  • Dragomir: „Nu știu. Eu l-am recomandat fraților Becali, dar nu știu dacă au făcut contract cu el. I-am zis de multe ori lui Giovanni: «Ia-l, că nu găsești altul mai talentat»”.

Mai multe știri despre acest subiect: 

Pune la îndoială caracterul lui Rareș Ilie: „Măcar spune asta, nu te doare gura!” » Contraargumentul lui Angelescu

Nice l-a „suflat” pe Rareș Ilie din mâinile altei echipe din Franța » Dezvăluiri de la negocieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  16 Iulie 2022, 20:55

E plina Franta de talente din astea sa fim seriosi. In max 6 luni e imprumutat undeva si cu asta basta. Sper sa ma insel. Rapidul ia 5 milioane care pe vremurile astea sunt ceva bani. Sper sa nu i cheltuie pe Miculescu ca s ar pacali groaznic.

the.king
the.king  •  16 Iulie 2022, 16:36

Cine e Florea asta???un nimeni la urma urmei! S-a suparat ca nu i-au cerut cei de la Nice voie sa faca transferul sau care-i faza?? *** *** popescu??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorrozabal
zorrozabal  •  16 Iulie 2022, 16:01

Adrian Florea asta e obișnuit cu „filmul” Giovani și GG-verii mafioți!Daca ar fi citit declarația lui Angelescu ar fi aflat ca transferul s-a facut la cererea antrenorului Favre și ca nu a existat nici un impresar!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează