FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Gigi Becali n-a iertat pe nimeni! Dă doi jucători afară: „Săracul, n-are nicio treabă cu fotbalul” » Distruge și vedetele: „Bă, disperatule!”

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Gigi Becali (64 de ani) a criticat vedetele Florin Tănase, Darius Olaru și Octavian Popescu. +34   FOTO
FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Gigi Becali (64 de ani) a criticat vedetele Florin Tănase, Darius Olaru și Octavian Popescu.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 00:25 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 00:34

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Gigi Becali (64 de ani) n-a iertat pe nimeni pentru rezultat.  

Enervat de declarațiile lui Florin Tănase, care a cerut întăriri, considerând că lotul este slab, Gigi Becali a intervenit și criticat întreaga echipă.

Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj
FCSB - U Cluj 1-1
Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj

Gigi Becali, furios după FCSB - U Cluj 1-1

„Nu mai știu nici eu ce să cred. Ce să zic? Fumurile jucătorilor cred. N-ai văzut, Tănase e și patron, și antrenor, zice că nu avem lot! Joacă, bă, fotbal. Dacă tu nu joci nimic în prima repriză, cum poți să dai vina pe alții? 

Dacă vedeau meciul arabii, ziceau că nu îmi dau nici 7 euro pe Olaru. Pe Tavi Popescu vreau 50 de milioane? Bă, nu îți dau nici 50 de lei!

Oamenii se cred vedete. Olaru crede că îl așteaptă jucătorii pe el, că e Olaru. Olaru, una-două, se aruncă în cap. De ce te arunci, mă? 

E și vina mea. N-am zis că nu. Așa am crezut la vremea aia. E și vina mea că am crezut în Șerban. Ăsta, săracul, nu are nimic cu fotbalul, nicio treabă. Șerban nu o să mai aibă ocazia să arate. Nu o să mai fie pe teren. Sau Crețu... Mai greu să fie și el. Îi avem pe Radunovici, pe Ovidiu Popescu. 

M-am certat cu ăla, că Haruț e fotbalist. De unde? Vine mingea și îi e frică să o dea stânga-dreapta. Lui Ianis Stoica îi vine mingea în cap. Băi, disperatule... Nu mai știu ce să cred. Aștept să le iasă fumurile din cap! Olaru se crede Maradona. După asta se văita de genunchi. Ce vai, vai vai? E și vina mea!”, a spus Becali, la „Digi Sport Special”. 

Gigi Becali: „Lichidez tot!”

„Dacă mâine vine cineva cu o ofertă, aș lichida echipa. Păi de ce să mă duc eu la spital ca Neluțu? Că le dau 20.000, 30.000 de euro salariu. Și eu idiot. Îi dau unui copil 15.000 de euro salariu, lui Haruț. Stai, mă, la Botoșani! Nu mai caut atacant, eu caut să lichidez echipa. 

Vreau să îl dau pe Olaru, pe cât o fi suma. Îl dau și pe Tănase, scap de salariul de 30.000 de euro. Îl dau și pe Coman. Păi ce să mai fac? Nu mai pot să stau. Am ajuns la concluzia că nu ai ce face cu jucătorii ăștia. Dacă ajung în grupele Conference League, poate continuăm”, a concluzionat Becali. 

Am făcut critica asta ca să o audă. Nu am eu timp să merg la echipă. Să audă Tavi Popescu, marele Messi, Maradona, Neymar, cine e. A făcut și el o fază. Du-te, mă, nu dau 5 lei pe tine!
- Gigi Becali

VIDEO „FCSB nu ia titlul nici anul ăsta” » Dragomir a ironizat transferul lui Becali: „Cu stângul nu dă deloc, cu dreptul dă prost!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Gigi Becali a pornit în căutarea atacantului: „Mai mult de 500.000 de euro nu dau pe el”

Gică Hagi, după debutul victorios din noul sezon: „Așa e comportamentul meu, trăiesc la maximum!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (45)
istet10
istet10  •  18 Iulie 2022, 17:58
Postat de steaua.ro pe 18 Iulie 2022, 11:04

Ai dreptate domne! E proprietatea lui jiji si bucuria ochilor lui, ce rost au suporteri in toata treaba asta? Ce, e Steaua cumva ca sa doara pe cineva? lasati omul sa se distreze pe bani lui, ce atata critica?

Din nefericire asta a reusit Becali.

zorrozabal
zorrozabal  •  18 Iulie 2022, 11:47

He he he!Luați aminte fcsb-iști!(Alo,Angheluța)!!!Cuviosul Gheorghe(și nu altcineva),zice ca Olaru simuleaza la greu!„Olaru,una-doua,se arunca-n cap!De ce te arunci ba”?!

steaua.ro
steaua.ro  •  18 Iulie 2022, 11:04
Postat de catalynn pe 18 Iulie 2022, 08:04

Pai este DOAR echipa / clubul lui, ce te bagi tu unde nu îți fierbe oala, mă nesimtitule! De câte ori vrei sa îți mai spună omul ca este o afacere a familiei sale și o manageriază DOAR asa cum considera. Nu îți convine!? Deschideți tu afacerea ta și fă acolo ce si cum vrei, sigur nu vine ne-a jjijji sa îți dea tie sfaturi, bai nerușinatule! :-)))

Ai dreptate domne! E proprietatea lui jiji si bucuria ochilor lui, ce rost au suporteri in toata treaba asta? Ce, e Steaua cumva ca sa doara pe cineva? lasati omul sa se distreze pe bani lui, ce atata critica?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează