FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - U CLUJ 1-1

Basarab Panduru, uluit de ce a văzut în FCSB - U Cluj: „Nu am crezut că pot să spun așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 23:49 / Actualizat luni, 18 iulie 2022 00:01

FCSB și Universitatea Cluj au remizat, scor 1-1, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. Basarab Panduru a fost impresionat de prestația formației antrenate de Erik Lincar. 

Panduru a vorbit la superlativ despre strategia adoptată de Erik Lincar. U Cluj a încercat un pressing agresiv pe durata întregii partide și ar fi meritat să câștige din punctul de vedere al expertului Orange Sport. 

Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj
FCSB - U Cluj 1-1
Primul scandal cu VAR în Liga 1! » Două decizii greu de explicat în prima repriză din FCSB - U Cluj

Basarab Panduru, impresionat după FCSB - U Cluj: „Bravo, Lincar”

„Nu prea știu cine merita să câștige. Eu cred că U Cluj ar fi meritat. Nu credeam că o să zic că vreodată că sunt impresionat de o echipă într-un debut de campionat. Mi-am propus să las timpul să treacă, să îi văd 6-7 etape, să studiez antrenorii, stilul. 

Dar acum am rămas impresionat! Nu am crezut că pot să văd așa ceva! O nou-promovată să joace asemenea fotbal, din primul până în ultimul minut. Au avut aceeași intensitate. Când am văzut acest debut de meci mi-am zis că o să îi bată FCSB, o să obosească. 

Bravo, Lincar! Am văzut ce trebuie să văd la o echipă de primă ligă”, a spus Basarab Panduru, la „Sport Center”, de la Orange Sport. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Gigi Becali a pornit în căutarea atacantului: „Mai mult de 500.000 de euro nu dau pe el”

Gică Hagi, după debutul victorios din noul sezon: „Așa e comportamentul meu, trăiesc la maximum!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
dobrin
dobrin  •  18 Iulie 2022, 13:47
Postat de satyricon pe 18 Iulie 2022, 01:56

Bai trollule, ești non-stop pe articolele despre FCSB. Pe cele despre Argeș nu prea te-am văzut. Cand li s-au furat puncte, atunci când nu s-a dat penalty la henț în careu?

Ce vorbim noi aici, FCSB trebuia sa fie in 10 oameni din minutul 3...

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  18 Iulie 2022, 10:23

Impresia mea a fost următoarea....nu a vrut U Cluj sa își pună Fcsb-ul în cap și le-a dat 1 punct ! Au controlat meciul , dar putea sa ii bata la 2-3 goluri dar ce rost avea, sa le scadă cota la Tavi Popescu pe câte nu l-am văzut.. Tănase sau Coman ? Sa ii vedem în Cupele Europene...unde ar trebui sa zburde dacă au cu ce... Haide U ! As remarca jucători dat echipa a fost de remarcat...grupul ...!

mosierul
mosierul  •  18 Iulie 2022, 09:43
Postat de digiserv.ro pe 18 Iulie 2022, 06:59

Bai oameni buni ***, toata lumea in Romania lauda o echipa cand ciupe cate un punct uneia dintre primele 3 (FCSB, CFR, CSU) printr-un fotbal ultra defensiv si contraatac, d-aia nu mai avem fotbal ca mai mult de jumatate de echipele din Liga 1 nu au intentia sa joace fotbal, au intentia doar sa joace defensiv ultra-aglomerat si sa ciupa pe contraatac, ca fotbalistii romani sunt invatati numai sa se apere si numai sa se apere si sa joace pe contraatac. In afara de primele 3 echipe la majoritatea restului echipelor nici un jucator nu este invatat sa ia o actiune pe cont propriu unu contra unu sa faca diferenta, sa isi domine adversarul printr-un joc ofensiv frumos. U Cluj NU MERITA NIMIC ASEARA ! NIMIC ! O echipa care doar s-a aparat si a profitat ca au intalnit o echipa care s-a aruncat cu totul peste ei si au mai prins si o zi proasta, plus o grava eroare VAR la 0-0 cand FCSB a avut penalty de se vedea si de la Lisabona si atunci cand erau condusi sa ii fi vazut pe cei de la U Cluj daca mai erau in stare sa atace si sa isi domine adversarul. Sa vorbiti despre o echipa ca a jucat bine cand va domina pe CFR, FCSB sau CSU nu cu fundu in poarta, pressing pressing si contraatac, ca asa si calul poarte sa alerge tot meciul, dar noi nu mai evoluam niciodata cu fotbalul. Zidarul ala de Simeone nu este antrenor, este doar un distrugator al fotbalului, pana si Mourinho a inceput sa fie mai ofensiv ca a vazut ca nu ii mai merge cu stilul sau invechit.

Păi se zice ca acolo, la Muntele Athos, ți se spală toate păcatele și poți după, să or iei iarăși de la capăt cu un elan și mai mare!!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close