FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV O nouă ipoteză în cazul Florin Tănase: „Poate e o strategie. Și MM Stoica poate fi implicat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2022 13:21 / Actualizat miercuri, 20 iulie 2022 13:46

Prezent la GSP LIVE, Liviu Ganea a vorbit despre situația atacantul Florin Tănase (27 de ani), criticat public de Gigi Becali și Mihai Stoica din cauza declarațiilor date după FCSB - U Cluj (1-1).

Căpitanul roș-albaștrilor, care ar putea pleca în China, a criticat subțirimea lotului, iar Gigi Becali și MM Stoica i-au răspuns imediat, managerul roș-albaștrilor fiind extrem de vehement.

VIDEO Atitudinea lui Florin Tănase, o strategie pentru a pleca de la FCSB? Părerea lui Liviu Ganea

Fostul atacant de la Dinamo sau CFR Cluj crede că prin această declarație, Florin Tănase își forțează plecarea de la FCSB. Mai mult, Ganea crede că și MM Stoica ar putea fi implicat în strategia atacantului.

„De-a lungul timpului, Tănase nu a fost doar fotbalist. A avut și altă relație cu Gigi. Se sună, se sfătuiesc. Cred că pentru că are această relație și-a permis să spună mai multă.

E greu ca un jucător să critice, chiar dacă e căpitan. Poți spune anumite lucruri, dar totul are o limită. Ce a făcut e prea mult. OK, poate chiar echipa are probleme, dar nu le spune. Nu se face asta. El a avut acest tupeu ca urmare a relației cu Gigi. 

Sau poate fi o strategie. El vrea să plece și poate îi determină pe cei din conducere să spună «Nu mai vrem 3 milioane, ci vrem 1 milion. Mai scăpăm și de un salariu». Iar MM Stoica, la cum îl cunosc, ar putea face parte din această strategie”, a spus Liviu Ganea la GSP LIVE.

Florin Tănase, atacat de Mihai Stoica

Tănase a fost contrat de patronul Gigi Becali, dar cele mai dure reacții au venit din partea lui Mihai Stoica. Managerul general l-a criticat ieri, iar acum a țipat pur și simplu la el, în direct.

„Cum ai alergat, Tase, 9 km și jumătate, iar Dawa a alergat 10,8 km? Explică-mi asta! Niciodată, dar niciodată, fundașii centrali nu au cum să alerge mai mult decât un mijlocaș. Nu ai voie așa ceva. Nu e normal. 

El are o problemă cu recunoașterea culpabilității. El niciodată nu greșește... Asta e foarte grav! Acum a greșit că nu a alegat, apoi că a vorbit. Nu l-am auzit niciodată să spună că a făcut ceva greșit. 

Un jucător care câștigă 1.000 de euro pe zi vorbește despre politica unui club? Nu are voie să vorbească și să atace politica clubului! Nu era o șezătoare despre problemele pe care le are Steaua la finalul meciului. 

Înțeleg că a fost mereu interes pentru el. Poate cineva să îi achite clauza, 3 milioane de euro. Drum bun și succes!”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Citește și: 

Noul favorit al lui Becali o compară pe FCSB cu PSG: „Seamănă condițiile. Lumea nu realizează asta”

Apărare improvizată » Doi titulari ai FCSB-ului nu fac deplasarea în Georgia pentru turul cu Saburtalo

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
sarla
sarla  •  20 Iulie 2022, 18:38

se ceartă condamnații între ei *** stoica jiji, mustață, penalty Tănase, iar au luat titlul și anul acesta, doamne ferește, a spus omul adevărul, bine că nu a trimis clanul sportivilor s-au cămătarii din pipera,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dobrin
dobrin  •  20 Iulie 2022, 18:20
Postat de mihaiviteazul pe 20 Iulie 2022, 14:52

Ce să spun, fcsb-istii sunt intelijenți, pe voi nici apa nu vă udă!

E deștepți foc fecesebiștii ăștia :)))

mihaiviteazul
mihaiviteazul  •  20 Iulie 2022, 14:56
Postat de marcelclujnapoca pe 20 Iulie 2022, 13:55

Le cam fura alții Locul la echipa Nationala ! La cum pun piciorul au cam trecut alții în vizorul selecționerului, chiar dacă Gigi și MM ii considera de divizia B . Ce Tavi Popescu...ce Tănase.... ce Fcsb- ist mai vedeți la Nationala în Septembrie dacă nu trec de primele 2 tururi???.... Iordănescu își va lua de acum luptători...nu fricoși.....

Din informațiile mele, Teatrul de operetă are nevoie stringentă de balerini în această toamnă

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close