FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Noul favorit al lui Becali o compară pe FCSB cu PSG: „Seamănă condițiile. Lumea nu realizează asta”

Camerunul Joyskim Dawa (26 de ani) este impresionat de condițiile pe care le-a găsit la FCSB. O compară pe campioana României cu PSG.
Camerunul Joyskim Dawa (26 de ani) este impresionat de condițiile pe care le-a găsit la FCSB. O compară pe campioana României cu PSG.

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2022 23:05 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 23:05

Camerunul Joyskim Dawa (26 de ani) este impresionat de condițiile pe care le-a găsit la FCSB. O compară pe vicecampioana României cu PSG. 

Joyskim Dawa, fundașul central transferat de Gigi Becali de la FC Botoșani, a vorbit în presa din țara natală despre condițiile găsite la FCSB. 

Mihai Stoica, dezlănțuit la TV la adresa lui Florin Tănase! Nervi și țipete în direct: „Invenții, cum să spui așa ceva?! Ne-am făcut de râs cu jucători din B, ești liber să pleci!”
FCSB
Mihai Stoica, dezlănțuit la TV la adresa lui Florin Tănase! Nervi și țipete în direct: „Invenții, cum să spui așa ceva?! Ne-am făcut de râs cu jucători din B, ești liber să pleci!”

Joyskim Dawa: „FCSB seamănă cu PSG”

„Am ales să rămân în România pentru a confirma sezonul bun de la FC Botoșani. Am vrut să rămân într-un campionat pe care îl cunosc, în loc să merg într-unul necunoscut.

Am decis să vin la Steaua București (n.r. FCSB) pentru că există un proiect interesant. Fac parte din acest proiect. Steaua este un club mare, există marketing, entuziasm, seamănă puțin cu PSG în Franța. 

Steaua a avut o mare problemă în defensivă sezonul trecut. A fost una dintre problemele care au dus la pierderea titlului. M-au ales, iar eu o să lupt pentru a fi titular. Am făcut pregătirea și am jucat meciurile amicale.

Integrarea a mers bine. Am fost foarte bine primit, mai ales că am un coechipier cu care am jucat și la FC Botoșani, pe Denis Haruț”, a spus Dawa, potrivit Africa United

Întrebat dacă speră visează la un transfer în campionatele de top din Europa, Dawa a spus: „Sigur. Am 26 de ani. Am posibilitatea de a juca în altă parte. Campionatul României este cu siguranță mai puțin mediatizat, dar este un campionat în care se joacă un fotbal bun. Steaua (n.r. FCSB) este o echipă mare. Lumea nu realizează că a câștigat deja o Ligă a Campionilor”.

Gigi Becali: „Fără Dawa, U Cluj mai dădea 2-3 goluri”

Dawa a fost singurul fotbalist lăudat de Gigi Becali după remiza 1-1 cu Universitatea Cluj. 

Bine că l-am avut pe Dawa! Spunea un comentator că n-am făcut bine că l-am adus pe Dawa, că trebuie să iau fundaș central. Băi, am luat cel mai bun fundaș central din România. Dacă nu-l aveam pe Dawa, ne mai dădeau 2-3 goluri.

Păi, venea cu mingea la picior și nu avea cui să i-o dea. Nu știa cui să-i dea mingea, nu venea nimeni la primit.

E puternic, să știți că și tehnic. Nu îi e teamă cu mingea la picior, o ține fără probleme. Mă felicit pentru transfer, părerea mea este că e fotbalist de mare clasă. Ați văzut? I-am criticat pe toți, l-am lăudat pe Dawa, că merită. În rest n-am pe cine lăuda din echipă
- Gigi Becali, finanțator FCSB

VIDEO Cele mai importante informații înainte de Saburtalo - FCSB, turul II preliminar din Conference League

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nicușor Dan, schimbare de urgență la Arena Națională: „Valoarea proiectului este de 144.000 de lei”

De ce a refuzat Adrian Mititelu amânarea meciului FCU Craiova - CFR Cluj: „Nu puteam să ne prezentăm așa cu FCSB și CSU”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează