FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

FCSB are concurență! Constantin Budescu, ofertat de o altă echipă! Cu ce salariu este ademenit

Constantin Budescu
Constantin Budescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 21:30 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 21:50

Constantin Budescu (31 de ani), aflat în ultimele 6 luni de contract cu Astra, este curtat de mai multe cluburi.

Dorit insistent de FCSB, mijlocașul giurgiuvenilor a primit o ofertă din Arabia Saudită, din partea echipei Damac FC.

Constantin Budescu, dorit de Damac FC

Lui Budescu i s-a propus un contract valabil până în vară. Arabii îl vor încă de acum și îi oferă un salariu de 600.000 de euro pentru următoarele luni, potrivit digisport.ro. Sursele GSP.ro spun că fotbalistul nu este însă tentat de a face pasul în Arabia Saudită, acolo unde a mai jucat între iulie 2018 și august 2019, pentru Al Shabab.

În prezent, Budescu se află sub contract cu Astra Giurgiu, astfel că este puțin probabil ca acesta să plece fără ca Ioan Niculae să primească o sumă de bani în schimbul său.

Damac FC este ultima în Arabia Saudită (locul 16), cu 13 puncte obținute în 17 etape. Întregul lot al echipei antrenate de Noureddine Zekri este cotat la 8,93 milioane de euro, în timp ce Constantin Budescu valorează 2 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.

8 goluri și 9 pase decisiveare Budescu în acest sezon de Liga 1, în 18 meciuri

Constantin Budescu, așteptat de Gigi Becali la FCSB

Budescu, cel mai productiv mijlocaș din Liga 1, este așteptat la FCSB, acolo unde a mai jucat un an, între 2017 și 2018. Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, are deja planul făcut: „I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine față în față și vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Și o să faci antrenamentul așa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns”.

Tot ce așteaptă FCSB este ca înțelegerea lui „Budi” cu Astra să expire, astfel încât mijlocașul să vină liber de contract. 

VIDEO. Constantin Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!” » Peste 20.000 de vizualizări pe TikTok

Citește mai multe știri din Liga 1:

Emil Săndoi, dezlănțuit la interviu: „Îmi rup carnetul de antrenor, e inadmisibil așa ceva!”

Transfer important reușit de Viitorul! A fugit de la o rivală din Liga 1: „Nu mai rezistam acolo!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează