FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHINDIA 1-0

Emil Săndoi, dezlănțuit la interviu: „Îmi rup carnetul de antrenor, e inadmisibil așa ceva!”

Emil Săndoi, antrenor Chindia
Emil Săndoi, antrenor Chindia

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 20:29 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 21:05

Emil Săndoi (55 de ani), antrenorul Chindiei, a răbufnit la flash-interviul de la finalul meciului pierdut de echipa sa la Mediaș, 0-1 cu Gaz Metan.

Toate detalii despre Gaz Metan - Chindia 1-0, AICI

Nemulțumit de deciziile arbitrului Ionuț Coza, tehnicianul dâmbovițenilor a „tunat” la microfonul TV Telekom Sport.

Emil Săndoi, după Gaz Metan - Chindia 1-0: „Te ia capul, pe românește!”

„Tot ce a fost acolo, a fost împotriva noastră. I-am spus domnului arbitru: «dom'ne, crede-mă, îmi rup carnetul de antrenor și nu mai merg în viața mea pe niciun stadion de fotbal dacă nu se acordă lovitură de la 11 metri la cele două faze pe care le-am avut». Sunt cât se poate de clar, dar ei sunt intangibili, ce putem să le facem? Ce să fac, să umblu cu pastilele după mine la fiecare meci?

Cum e posibil să faci asemenea greșeli? Jucăm cu 4 jucători U21 în teren, avem o echipă tânără, cu jucători fără experiență. Toate decziiile pe care le iei în momentele importante contează. Noi nu suntem FCSB, să avem valoare individuală. Vrem să creștem, dar cum să o facem în ritmul ăsta? Era altceva dacă obțineam un rezultat de egalitate cu CFR. Meritam un rezultat de egalitate? Da. La fel și astăzi, chiar dacă primeam doar un penalty, meritam. 

Până la urmă, eu și jucătorii suntem condamnați pentru greșelile unora. Sunt unele momente în care te ia capul, așa, pe românește. E inadmisibil, parcă văd alt meci unii dintre ei. La astea două jocuri, meciul cu CFR și cel de astăzi, zic că rezultatele au fost viciate de greșelile majore făcute în timpul partidei. Trebuie să plătească cineva, de ce să plătim noi de fiecare dată, care muncim de dimineața până seara?

Avem niște jucători care nu au o experiență deosebită. Chiar așa, de fiecare dată să le tai aripile? Ce le spun eu jucătorilor mei în vestiar? Dacă noi suntem educați și încercăm să educăm cât mai bine jucătorii, haideți ca și ceilalți care sunt implicați în fenomen să fie educați. E inadmisibil așa ceva! Asta este situația, noi o să ne vedem de munca noastră, sperăm să nu se mai întâmple. Sunt printre cei care am spus că VAR-ul (n.r. - video arbitrajul) este sfânt”.

Două penalty-uri refuzate celor de la Chindia

„Centralul” Ionuț Coza a avut parte de un meci dificil, în care au fost cerute lovituri de pedeapsă de ambele părți. În continuare, momentele delicate ale partidei:

  • PENALTY REFUZAT GAZULUI: În minutul 5, Adama Sarr a căzut în careul advers, după ce a fost ținut de Pițian. Nu a fost dictat penalty. DECIZIE CORECTĂ;
Emil Săndoi, dezlănțuit la interviu: „Îmi rup carnetul de antrenor, e inadmisibil așa ceva!”
  • PENALTY REFUZAT CHINDIEI: În minutul 27, Paul Iacob a căzut în interiorul careului după o intrare a lui Francisco Junior. Mijlocașul Gazului a pus piciorul în pământ, iar Iacob s-a împiedicat de acesta. Nici de această dată arbitrul nu a arătat spre punctul cu var. DECIZIE GREȘITĂ;
Emil Săndoi, dezlănțuit la interviu: „Îmi rup carnetul de antrenor, e inadmisibil așa ceva!”
  • PENALTY ACORDAT GAZULUI: În minutul 34, Gaz Metan a primit corect penalty, după ce Fomba l-a lovit pe Ricardo Valente în încercarea de a degaja mingea. DECIZIE CORECTĂ;
Emil Săndoi, dezlănțuit la interviu: „Îmi rup carnetul de antrenor, e inadmisibil așa ceva!”
  • PENALTY REFUZAT CHINDIEI: În minutul 44, Daniel Florea a fost doborât în careul Gazului de Ricardo Valente, care l-a împins din spate. Nu doar că arbitrul nu a dictat penalty, dar i-a acordat cartonașul galben lui Florea pentru simulare! DECIZIE GREȘITĂ;
Emil Săndoi, dezlănțuit la interviu: „Îmi rup carnetul de antrenor, e inadmisibil așa ceva!”

Mai multe știri din Liga 1:

Transfer important reușit de Viitorul! A fugit de la o rivală din Liga 1: „Nu mai rezistam acolo!”

Gabi Tamaș, fotbalistul lui FC Voluntari! Anunțul oficial

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
dubluv
dubluv  •  08 Februarie 2021, 08:14

si eu cred ca Sandoi ar trebui sa isi rupa carnetul de antrenor, dar fara nicio legatura cu arbitrajul de ieri...

alex_x
alex_x  •  07 Februarie 2021, 23:29

Viata de antrenor precum și cea de fotbalist este plina de sacrificii, de munca și uneori de satisfacții. Viata unui arbitru de fotbal este plina de primejdii, de compromisuri și uneori de satisfacții. Dacă arbitrezi la județ și nu tragi cu gazdele riști sa fii linșat. Ca sa promovezi trebuie sa faci compromisuri, adică sa faci ce ți se cere de sus. Dacă ți spune cel de sus ca gazdele azi trebuie sa câștige asa faci altfel adio promovare și nu ți ar conveni sa superi pe cei care fac delegările... Adică mafioții care conduc fotbalul. Care și ei la rândul lor fac ce li se ordona de alții mai sus în ierarhia vieții...politicienii. Incregaturile vieții economice, politice, sportive sunt foarte complicate. Cert e ca fotbalul nu mai e doar un joc sportiv. E o mega afacere în care se investesc multe miliarde... Iar visătorii care încă mai cred în corectitudine, valoare, performanta nu au nimic de câștigat.

alex_x
alex_x  •  07 Februarie 2021, 23:13

E clar ca mafia fotbalului s a autosesizat în cazul Târgoviștei.. Nu se poate sa lase obraznici care au bătut Botoșani, Dinamo, clinceni în deplasare sa și facă de cap prea mult. Gluma se îngroșa și play offul este deja rezervat. La aceasta masa nu mai e loc. Probabil nici în liga 1 nu mai e loc pentru ei. Vom vedea. Cert e ca scârba și lehamitea pe care ți le provoacă asemenea arbitraje voit părtinitoare își fac din nou locul în inimile proștilor ce urmăresc fenomenul care de mult nu mai este fotbal curat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează